CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: iLYaNi

Tertanya-tanya tak.."where is the right guy"..dah pupus ke

[Copy link]
Post time 9-5-2010 10:09 AM | Show all posts
Reply  iLYaNi

yee tertanya2 dr dulu smpai skrg....
taktau jawapannye kat mana..
tina Post at 9-5-2010 09:42

tina tertanya tanya siapa ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2010 02:37 PM | Show all posts
Reply 681# tokmanting
tertanya kat diri sndiirrii la tok
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2010 03:10 PM | Show all posts
mungkin belum jumpe right guy itu... tapi kdg2 intan pun ada rasa dah pupus kot.. kalo ada pun ntah lah diorg bersorok kat mane.... kalo terjumpe akhirnyer tertipu juga... membazirkan masa tuk org yg bukan right guy kita...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2010 10:11 PM | Show all posts
x pe la kalo  xjumpe pon..
teruskan berjalan jalani hidup mcm biasa..x yah stressed k
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2010 10:14 PM | Show all posts
the right guy takkan layan forum....fotim just for geeks aja pada mereka
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 12:51 AM | Show all posts
ermmm....x  tahu la kat mana...adeh....adeh...x pun dah ada kat depan mata tapi kita yg x perasan....huhuh....sebab jalan lurus aje x pandang kiri kanan kot.....

pas nie kj nak jalan pandang kiri kanan la pulak..hehe...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-5-2010 08:33 AM | Show all posts
diorg lum pupus tp dlm kategori spesis terancam tu pasal susah nk jumpa...

i've almost found my mr rite..unfortunately he didn't think i was the rite one for him...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 09:34 AM | Show all posts
Reply 687# cupin001


    biasa la tu cupin....selalu org nak bintang di langit..tp dia x nampak angin yg selalu bersama dgn dia di bumi nie...

hahah..pepatah baru nie..wkakaka..layan aje laa...heheh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2010 11:39 AM | Show all posts
mana ada mr.right lagi sekaarang nie... dok tersilap ajer lepas beberapa bulan kenal...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 11:53 AM | Show all posts
Reply 689# LeyyaHanna


    ermmm..mcm tu pulak ek...huhu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 11:56 AM | Show all posts
Reply  LeyyaHanna


    ermmm..mcm tu pulak ek...huhu....
kj77 Post at 10-5-2010 11:53


agaknyer lah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 12:32 PM | Show all posts
I tribute this thread to all u girls...
especially yg masih belum berpunye...and 25 above

adakah ...
iLYaNi Post at 22-10-2008 01:55


maaf la kalo aduka tak brape nak stuju the statement tersebut. Sblm kita mengimpikan pasangan yg baik utk diri kita, pernahkah kita bertanye pd diri sdirik, adakah kita ckup baik utk mendapat seorg yg baik? "Ramai pompuan yg baik terpaksa memilih lelaki yg kurang baik"... mintak maaf, aduka juga tak setuju dgn statement nie. Apakah kayu pengukur yg digunakan utk menilai kebaikan seseorg?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 01:00 PM | Show all posts
maaf la kalo aduka tak brape nak stuju the statement tersebut. Sblm kita mengimpikan pasangan yg ...
MrAduka Post at 10-5-2010 12:32



akak pun xsetuju ngan statement tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 01:45 PM | Show all posts
akak pun xsetuju ngan statement tu..
cupin001 Post at 10-5-2010 13:00



    x perasan lak kj statement tu..miss look daaa..kena baca balik nie..huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 03:14 PM | Show all posts
Reply 1# iLYaNi


Ya Allah, mmg itu la yg aku rase skrg ni. Dulu2 xla rase sgt, tp psl this year aku dah nk 25thn mmg baru la sedar yg aku ni kena jgk mencari calon utk serius relationship. Aku ni jenis x suka lelaki yg just nk memain & wat geli2. aku sgt menyampah dgn lelaki camtu. So far aku dah keje ni asyik kn kacau dgn laki dah kawen+gatal+prasan bujang. Manelah agaknye lelaki bujang yg ikhlas eh. So far org aku yg aku dah mula suka, duduk jauh la plak so aku decide kitorg kwn baik dulu until dia dh betul2 ready and rasa ada jodoh baru kitorg move on. Ble kekwn baik pun dah mula ada bf, aku pun rasa this is the time la nk cari. Kakak2 aku dulu umur 25thn semua at least dh bertunang. Aku adik bongsu ni plak ntah nape susah sgt nk cari calon. Mmg so far x pernah ada bf psl dulu suka focus study, than ble dh keje satu hal plak susah nk cari yg single & available. Aduyai...Apepun, aku rase aku akan bercinta sekali je kot. then terus kawen. Really hope to meet someone special by this year. Amin..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 03:39 PM | Show all posts
mmm...

aku tahun ni 23, rase mcm muda kan ?? yeess...aku dahjumpe dia.....tapi....aku tak tahu la..
aku sedih fikirkan hubungan kami....aku sedih fikirkan diri aku....and aku sedih fikirkan dia...
aku penat sebenarnye, aku harapkan dia yang terakhir bagi aku....aku tak larat nak fikir orang lain lagi,,,,biar la orang yang mcm forumer lain ckp, ade kerjaya,,,,hidup mantap, aku tak heran, aku tak pandang......sebab aku rase....aku lebih perlukan dia....

tapi sekarang, dia macam da tak perlukan aku.......aku da jadi single balik ke?? aku tak nak......tolong la ckp ni semua mimpi..........aku tunggu dia......kalau ditakdirkan dia ada orang lain, aku doakan dia bahagia.....hati ni makin lelah.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2010 03:36 AM | Show all posts
Post Last Edit by capiloton at 17-5-2010 03:50

the right guy, masih belum pupus lagi..
tapi memang spesis terancam, bak kata sorang forumer kat sini..
tak pun dia memang jenis suka main sorok2.. jenis low profile..

i pulak rasa terbalik..
dah pupus ke pompuan melayu sejati kat donia ni..
kalo i berkenaan, mesti dah jadi hak orang..
yg jenis pemikiran korup tu pulak, memang tak dapek nak tolong..

kekadang terpikir nak carik awek rusia pulak..
ada yg pandai bahasa melayu.. n bangga berbahasa melayu..
ada citer dalam blog ustaz amin (pensyarah bahasa melayu universiti di rusia)..

kadang2 terpikir, pompuan skang ni cintanya mudah jer di beli dgn duit..
kalo laki taraf sosial tinggi n berpangkat.. it's a bonus.. hehe..
pompuan skang banyak yg rosak pemikirannya..
maybe sebab terlebih tengok tv n terlebih layan hiburan..

kalo yg laki ramai rosak akhlak - jadi penagih, peragut, rempit n lelain lagi..
yg pompuan pulak ramai rosak pemikiran - sekular, liberal, materialistik, etc..

apa pun, i minat pompuan yg attitude dia style old skool..
- jenis sabar, taat, bertimbang rasa, hormat, mendengar kata, jujur, setia, ikhlas, memahami, supportive, bijak, jadi sumber ilham/semangat dan lelagi lah..
ala2 PUSPAWANGI dalam musang berjanggut..

cerewet kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 09:01 AM | Show all posts
i'm here....
allsparks Post at 8-5-2010 17:01



    anak ikan dlm sungai.. hihihihi... . mesti fresh... hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 01:19 PM | Show all posts
I tribute this thread to all u girls...
especially yg masih belum berpunye...and 25 above

adakah ...
iLYaNi Post at 22-10-2008 01:55



cik tt..dah dapat ke masih mencari.. ? dr tahun 2008 sampai lah sekarang, dah dekat 2 tahun tu...
tapi kalu umur u 27 tahun..not to late..

nk cari mr perfect mmg susah..carilah yg agak2 sesuai... n not to perfect..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 05:59 PM | Show all posts
nk cari mr perfect mmg susah..carilah yg agak2 sesuai... n not to perfect.....
sherliza_sc Post at 17-5-2010 13:19


when we are talking about mr. rite, it doesn't mean he has to be perfect coz nobody is perfect..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 10:34 PM GMT+8 , Processed in 0.075854 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list