CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: iLYaNi

Tertanya-tanya tak.."where is the right guy"..dah pupus ke

[Copy link]
Post time 23-10-2008 12:17 AM | Show all posts

Reply #40 ayumi_takashi's post

tgk kat hilight atas tuh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 12:22 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 12:27 AM | Show all posts
muahahaha..
x prasan la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 01:07 AM | Show all posts

Balas #3 otakotak\ catat

tu lah pasal.... huhuhu
kita serupaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 05:43 AM | Show all posts

Reply #37 otakotak's post

wa xright ke??
ke wa cross??
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 09:31 AM | Show all posts

Balas #16 demonicboy\ catat

aku stuju.........................................


ada yg nmpak tp buat2 x nmpak................. kdg2 manusia masa bnyak pilihan atau masih leh buat pilihan kerek.


jahat atau baik x kira jantina.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-10-2008 09:51 AM | Show all posts
Originally posted by iLYaNi at 22-10-2008 01:55 AM
I tribute this thread to all u girls...
especially yg masih belum berpunye...and 25 above

adakah korang tertanye2 macam aku...
where's the rite guy..

the rite guy..
yg sederhana..yg peny ...

xde kottt lagipon yg wa tendang kat loji taekk sume not right
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 09:56 AM | Show all posts
skang nie mmg susah la...

pompuan baik jumpa lelaki hampeh then lelaki baik jumpa pompuan hampeh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 10:18 AM | Show all posts
maybe he's right there but u just too blind to see the truth.. i'll try to be the best what they ever had.. but its just not enough for them.. n for sure those woman really don't know what they really want in their life.. so sad isn't it?

[ Last edited by  FreeMen at 23-10-2008 10:20 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 10:50 AM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

pupus tu belum lagilah
cuma makin berkurangan
me pun tgh mencari2 seseorang yang boleh menyayangi...menyintai me dgn seikhlas2nyer
terima me seadaan

maybe Mr Nice guy kebanyakkannyer dh berpunya
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 11:15 AM | Show all posts
Originally posted by sosimple at 23-10-2008 12:00 AM
da di moved kan oleh momod sham kul 11:08 td...



patut laaa..
aku pun naik pening dok cari thread ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 12:43 PM | Show all posts
Originally posted by fezy at 23-10-2008 01:07 AM
tu lah pasal.... huhuhu
kita serupaaaaa....





kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 12:44 PM | Show all posts
Originally posted by baroque at 23-10-2008 05:43 AM
wa xright ke??
ke wa cross??



erk....lu tanya wa lak...

lu right ke left?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 12:45 PM | Show all posts
Originally posted by reenz013 at 23-10-2008 10:50 AM
pupus tu belum lagilah
cuma makin berkurangan
me pun tgh mencari2 seseorang yang boleh menyayangi...menyintai me dgn seikhlas2nyer
terima me seadaan

maybe Mr Nice guy kebanyakkannyer dh ber ...


tuh seriau tuh.....

kang terpak sa lak amik mr left
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 01:11 PM | Show all posts

Reply #54 otakotak's post

jgn ler terpaksa... apa2 pung buat mende jgn terpaksa....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 01:22 PM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

nak cakap mr right guy tu makin kurang atau makin pupus tak logik gak sbb masing2 ade kriteria ngan citarasa sendiri... mcm minum kopi gak, ade suker starbuck punya kopi ade yg suker kopi kedai mamak, ade suker pahit and ada suka yg manis, ade suke sejuk and ada yg suka panas... ada plak yg tak suka kopi langsung... rasanya bukan tak jumpa yg baik tp tak jumpa yg berkenan di hati, kdg2 dapat yg baik semuanyer tp hati tak berkenan sbb kurang hensem atau gaji kecik apapun tepuk dada tanyalah selera.. bukan takde yg baik, takde yg molek cuma... pendek kata jodoh tak sampai lg....

tambah skit.. rasanya byk je mr right dlm dunia nie cuma kite je selalu lihat dier wrong... org kata bukan cinta je bole buat hati buta.. benci pun kadang2 bole buat kite buta menilai... just my 2 cent....

[ Last edited by  pink_lavender at 23-10-2008 01:24 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 01:29 PM | Show all posts

Reply #55 sosimple's post

xnak paksa...klu TERpaksa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 01:40 PM | Show all posts

Balas #54 otakotak\ catat

cepat2,siapa cepat dia dpt....sementara stok masih ada...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 01:59 PM | Show all posts

Reply #58 demonicboy's post

nih sale ke ke aper?


r u left or right?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 02:35 PM | Show all posts

Balas #59 otakotak\ catat

saya mr notquiteright
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 09:52 PM GMT+8 , Processed in 0.143053 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list