CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: iLYaNi

Tertanya-tanya tak.."where is the right guy"..dah pupus ke

[Copy link]
Post time 25-10-2008 11:52 PM | Show all posts
tuan tanah nak bukak citer pasal jaybon plak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-10-2008 11:57 PM | Show all posts
Originally posted by otakotak at 25-10-2008 10:01 PM



macam mana plk nisbah lelaki?


nisbah lelaki xde pulak dia ckp...
maknanya melimpah ruah la lelaki yg baik 2....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2008 11:58 PM | Show all posts
Originally posted by baroque at 25-10-2008 11:57 PM


nisbah lelaki xde pulak dia ckp...
maknanya melimpah ruah la lelaki yg baik 2....



Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 12:22 AM | Show all posts
Originally posted by otakotak at 25-10-2008 10:01 PM



macam mana plk nisbah lelaki?



kat masjid... bila tiba hari jumaat... beratus-ratus beribu-ribu dan mungkin berjuta-juta lelaki muslim akan meluangkan masa utk solat berjemaah di masjid...


lelaki jahat yg kaki rosakkan anak dara org.. kaki isap gam... kaki layan pil kuda... tak layan masjid... time2 mcm ni kalo belah pantai timur bagi negeri2 yg cuti hari minggu jatuh pada hari jumaat... dorang akan cari port umah kongsi or umah sewa utk lepak sama kawan-kawan... masa ni ada sedikit aktiviti berlaku... layan pak usin ker... layan citer porno ker... layan gitar ker... kira aktiviti-aktiviti ringan la bagi menggantikan solat jumaat...


tapi walau mcm mana dajal pun pangai dorang... setiap hari jumaat masjid tidak akan sunyi...

so mungkin sebab tu ler kot ustaz or org cerdik pandai susah sikit nak buat nisbah or kebarangkalian pasal org laki...


tapi persoalan liar yg bermain di kepala... lelaki yg layan masjid pada hari jumaat adakah mereka tu baik?

itu hanya TUHAN jer yg tahu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 10:37 AM | Show all posts

Reply #183 otakotak's post


kenapa?
xpecaya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 11:44 AM | Show all posts
Originally posted by baroque at 26-10-2008 10:37 AM

kenapa?
xpecaya ke?


kalau apa yang bar ckp 2 btl..kenapa plk wujud thread mcm ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-10-2008 12:13 PM | Show all posts

Reply #186 otakotak's post

sebab org pmpuan suka salahkan org lelaki....
satu jari tuding kat laki empat lagi kat diri sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 12:39 PM | Show all posts
Originally posted by baroque at 26-10-2008 12:13 PM
sebab org pmpuan suka salahkan org lelaki....
satu jari tuding kat laki empat lagi kat diri sendiri....






:@
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-10-2008 02:13 PM | Show all posts

Reply #188 otakotak's post

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 02:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 02:30 PM | Show all posts

Reply #189 baroque's post

siapa slhkan siapa ni?

tajuk ni bkn niat nak slhkan lelaki...just tanya...mana lelaki dlm erti kata sebenar dah pergi....

eish eish...lelaki lagi emo
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 02:30 PM | Show all posts

Reply #190 airfilterbersih's post

ni apa kes?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 04:47 PM | Show all posts

Balas #184 Amiin_al_Kalam\ catat

setuju...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 01:07 AM | Show all posts

Reply #191 otakotak's post

lelaki kt porem ni sume inesen...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 01:21 AM | Show all posts
Originally posted by iLYaNi at 22-10-2008 01:55 AM
I tribute this thread to all u girls...
especially yg masih belum berpunye...and 25 above

adakah korang tertanye2 macam aku...
where's the rite guy..

the rite guy..
yg sederhana..yg penyayang..
yg sederhana pada tafsiran aku cukupla sedap mata memandang..
yg sederhana pada aku lagi..cukupla org nye punye kerjaya...yang membolehkan dia memberikan nafkah sbgi seorg suami..
it's scary and its sad...sbb the fact is kebanyakannya adalah suami org, tunang org , boyfren org...


n the xrite guy...adalah byk kat luar sane...
pompuan yang baik terlalu banyak...dan sedihnye tepakse pilih lelaki yg kurg baik..no choice is'nt

Ermm.. Rasa2 aku mcm ada je semua yg ko list kan tu..

But still most girls wont label me as a rite guy.. especially in this forum..



Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 01:33 AM | Show all posts

Reply #194 baroque's post

xder maknerrrrnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2008 02:24 AM | Show all posts
wa kan de..............

wa lelaki sejati tau,......

auwww    auwww......:$

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 02:27 AM | Show all posts
geli doooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 02:29 AM | Show all posts

Balas #198 otakotak\ catat



past gmbr cmni X pat kredit lebih ke???

unik ma........
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 02:30 AM | Show all posts

Reply #199 airfilterbersih's post



ps: lc ssh dpt kedit.....

tepek gmbr dr sndrk leh la kot....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 04:25 PM GMT+8 , Processed in 0.076211 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list