CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5487|Reply: 21

Who's the guy with dimple in iklan Petronas/Bank Rakyat?

[Copy link]
Post time 31-8-2008 01:23 AM | Show all posts |Read mode
huhu...aku saje je nak tau...
sape kah jejaka iteww...yg dalam iklan Petronas yang baru ni...yang bwk moto "abah punye"
rasenye dia org yang same dalam iklan bank rakyat tu kan...
mane tau kawan korunk ke...bf korunk ke ...dia bukan artis kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-8-2008 01:33 AM | Show all posts
aah..mamat yg sama kat iklan b.rakyat..dia pun pengacara kat awani hehehe...bila berisi nmpk macho lak kan???hahahahahaha...aduh..aku la single mum yg pantang tgk jantan macho...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2008 01:36 AM | Show all posts
a'a dalam petronas tu dia nampak berisi kan...comel dengan dimple dia tu
owwwhh tak tau lak pengacara awani..sape name dia
sat lagi msti dapat tawaran belakon...ngan pasa sendat
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2008 12:34 AM | Show all posts
boleh tolong tepek gambar pasa sendat tak kat sini? sekali dgn jantan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2008 11:48 AM | Show all posts
Itu pierre andre ler,anak khadijah tan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2008 09:04 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2008 11:57 PM | Show all posts

Balas #5 adwim79\ catat

ishh.. bukan laa. ada iras2 sikit tapi for sure bukan si pierre tu. mamat tu mmg model. pernah masuk pertandingan model majalah maskulin tahun lepas kot..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2008 06:01 AM | Show all posts
mamat ex student UITM...last year ada datang umah aku ngan anak sedara aku....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2008 11:23 AM | Show all posts
bukan org hilang le.............
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2008 10:25 PM | Show all posts

Reply #1 iLYaNi's post

hahahaha
ini senior aku masa seklah menengah dulu
nama pun aku masih ingat sbb sume org suke dia sbb dia hensem KECUALI aku...
hahahaha

aku serius nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 12:02 AM | Show all posts

Balas #10 redsinner\ catat

dia org mana noks, nama dia luqman hakim kan...bukan ker dia penyampai berita bernama tv ...aku suka banget tgk dia neh especially dimple dia...sora dia pong aku suka ...bg la details pasal dier...aku sukak
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 12:03 AM | Show all posts
Originally posted by adwim79 at 17-9-2008 11:48 AM
Itu pierre andre ler,anak khadijah tan..


ayo pls la...mamat tu 100x lg hensem dari PA yg selekeh tuh...dah la gelap
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 03:24 PM | Show all posts

Reply #11 kacang^soya's post

ya..itulah namanye.
dia lahir tahun 1982 kot. sbb tua setahun dari aku. dia dulu pengawas...sbb tu la mcm org kenal dia.
tapi kan, aku mmg tak minat dia so aku tidak la membuat research pasal dia masa seklah dulu.
sorry, tak dpt membantu byk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 11:56 PM | Show all posts

Balas #13 redsinner\ catat

thank u for the info:handshake: ...muda lagik mamat nih tp nampak macam late 20's...baya adik bawah haku jer...itu pon adik aku pangai cam bebudak lagik ...ko sekolah kat klang valley ke...ish banyak tanya laks
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 09:14 PM | Show all posts

Reply #14 kacang^soya's post

a ah...top school zaman2 dulu gaks.
tapi it doesnt matter anymore.

dia ni agak tinggi orgnye...hitam manis gitu. tak sangka plak ada cut utk industri iklan...hihih
takleh bayangkan senior aku melompat blkg kaunter dlm iklan bank rakyat tuh!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 12:24 AM | Show all posts

Reply #15 redsinner's post

hehe thank u...dia mmg ada commercial value utk iklan apa...aku pernah nampak dia live...putih plaks orgnya ...dia wat bleaching kots walaupon dalam tv nampak gelap...aku cam lesung pipit dia tuh...

anyway thanks red...ko ni pon misti stok2 hensem gak kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2009 02:55 PM | Show all posts

Reply #16 kacang^soya's post

aishh...aku tak bertukar jantina lagi...
red pompuan lah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 05:46 PM | Show all posts
mamat tu nabil la
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2009 11:34 PM | Show all posts

Balas #17 redsinner\ catat

aku igt ko laki
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2009 11:35 PM | Show all posts

Balas #18 piejja\ catat

nabil mana laks...yg anak buah nora tu ker...tak sama pong   ke nabil raja lawak...lagi la tak sama
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 08:44 PM GMT+8 , Processed in 0.120807 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list