CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 32295|Reply: 75

perbincangan mengenai FOREX

[Copy link]
Post time 27-8-2008 05:26 PM | Show all posts |Read mode
FOREIGN EXCHANGE (FOREX)

Apakah FOREX????




JOM KITE BINCANG APE DIE FOREX................

[ Last edited by  ctredzuan at 6-9-2008 05:54 PM ]
Single Polls, Total 49 Users voted
48.98% (24)
51.02% (25)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-8-2008 05:33 PM | Show all posts
INSTITUSI YANG MENGURUSKAN FOREX!!!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2008 05:39 PM | Show all posts
pasaran bergerak 24 jam,  kita boleh meramalkan sendiri keuntungan berdasarkan petunjuk yg diberi..



untuk keterangan lanjut ttg kursus pls PM  me
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2008 06:26 PM | Show all posts
PENGENALAN

Pernahkah anda melabur ?

Ada pelbagai jenis peluang pelaburan yang wujud di Malaysia. Contohnya pelaburan dalam bidang
hartanah, insuran, perniagaan, saham
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2008 10:47 PM | Show all posts
hi eric...

oleh sebab u pakar forex i nak tanya pendapat u laa....

i start forex bila my frenz ajak i join sbb dia consultant....
i give her 10,000 for starting....
my hubby nak bagi 20k,,,tapi i cakap tgk dulu..camne..
betol ke boleh untung..??...
last-last sampai sekarang x boleh nak trade...
diaorang punya alasan x cukup duit...kena combine account...
i tunggu jugakla...dr minggu ke minggu...nak kena tunggu org nak masuk duit laaa....
kena main 150k...duit aku x cukup la....
aku ckp kalo x leh main 10k kenapa bgtau aku boleh main dulu...
kalo aku tau kena 150k tak de la aku nak bg dia 10k...
aku cakap ok..aku nak close acount...
watper aku letak dlm akoun 10k...sedangkan x bley trade...
sampai sekarang duit aku x dapat....mintak macam2 alasan deorang bagi....
4 hari la...nak buku akaun la....nak kena sign borang la.....
hangin betol aku...
x sangka aku kena tipu hidup2
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2008 09:16 AM | Show all posts
Originally posted by cuci_tangan at 27-8-2008 10:47 PM
hi eric...

oleh sebab u pakar forex i nak tanya pendapat u laa....

i start forex bila my frenz ajak i join sbb dia consultant....
i give her 10,000 for starting....
my hubby nak bagi 20k, ...



10k, xkan x blh nak trade
i bace 100 usd pun dah blh trade
byk tue 10k
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-8-2008 10:51 AM | Show all posts
bila dah terkena barula aku tanya org lain...
memang la boleh main 10k tu tu...
belo main 3 lot kan...
tapi deorang ckp deorang main akakun besar...
tapi dah tau main akakun besar napa mula2 bgtau aku 10 k boley...
sekarang tgh fight aku nak mintak duit balik...
10 k tu aku dah boley gi joli katak dah....

tapi nak mintak duit ni punyalah susah,,,,
laki aku ckp report polis jer....derang tipu...
tapi aku kalu bley nak amik balik 10 k tu....
lagipun consultant dia kawan aku....
sekarang dah dua bulan lebih dah duit aku ngan deorang...celaka betul
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2008 11:43 AM | Show all posts
ooo diorang mai acc besar tue
tp sepatutnye consultant suruh main yg acc kecik dulu
sebab kite kan beginners.
x silap kalau nak suruh company trade
min 1k jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-8-2008 04:04 PM | Show all posts
Originally posted by cuci_tangan at 27-8-2008 10:47 PM
hi eric...

oleh sebab u pakar forex i nak tanya pendapat u laa....

i start forex bila my frenz ajak i join sbb dia consultant....
i give her 10,000 for starting....
my hubby nak bagi 20k, ...

ok la sy jwb dgn jujur n profesional di sini...

FOREX diuruskan oleh berbagai2 company, ada yg menipu tp lebih ramai yg jujur... sebelum apa2 urusan sign contract sila halusi dulu perjanjian anda dan syarikat...

pertama, ada company yg menjalankan SPOT FOREX iaitu dgn nilai minimum yg telah ditetapkan dan ia tidak sama dgn mini Forex yg boleh di invest hanya USD100.. so kalau awak join 10k maybe company tu ade tahap minimum 20k untuk invest so die kne tggu ade investor yg boleh cukupkan nilai sehingga 20k untuk di combine 2 nama dlm 1 akaun...

tapi mcm consultant sy menjalankan invest minimum 19k shj so awk boleh tggu sesiapa yg boleh share akaun untuk trade... maybe da bole trade kalau kat tmpt tu... kebanyakan consultant kat malaysia mnjalankan FOREX dgn nilai invest minimum yg tinggi...

jd untuk apa2 keterangan dan penyelesaian masalh silalah PM sy, mana tau sy bole bantu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2008 10:25 PM | Show all posts

Balas #12 erix9\ catat

saya minatttttttttttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2008 02:54 PM | Show all posts
minat juga menda2 ni...tp takut kena tipu la
apa jaminan nye yer...
sapa aje yg da dpt untung dr forex ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 03:28 AM | Show all posts
forex nie x rugi belajar... tapi tue la.. jgn tamak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 06:16 AM | Show all posts
sy minattttttttt..tp selalu rugi..
10take profit,8stop loss...

tolong.............
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 08:11 AM | Show all posts
Pening tul forum cari ni.... adeh anyway my blog is about how to be a millionaire in FOREX
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 05:57 PM | Show all posts
erix, tolong jangan promo kat sini apa jenis forex anda jalankan, sila ceritakan flow forex tu macamana dan bincangkan sekiranya ada pertanyaan dan info sahaja, tolong jangan iklan buat talk @ suruh org join utk agen!
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 11:36 PM | Show all posts
saya cukup risau la dengan forex ni. semacam Komoditi Kopi suatu masa dahulu. berapa juta RM duit orang melayu hilang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-9-2008 02:27 AM | Show all posts
Originally posted by ajib2018 at 2-9-2008 03:28 AM
forex nie x rugi belajar... tapi tue la.. jgn tamak...

tau pun, jd jgn tamak sgt... kalau da capai target just locking...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2008 02:34 AM | Show all posts
Originally posted by moneyceo at 6-9-2008 08:11 AM
Pening tul forum cari ni.... adeh anyway my blog is about how to be a millionaire in FOREX

cakap je la nak pomot blog kau:@
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2008 01:33 AM | Show all posts
kepada pemain forex, aku ade satu tips nak share ngan korang...

ntuk untung lebih dari +-100 pips(depend) cuba korang trade pada setiap hari jumaat pada setiap bulan.. tp kene make sure hari jumaat tu xjatuh pd 1hb... Sbbnye hari jumaat tu kat new york dinamakan non farm payroll... Maksud non farm payroll tu korang kene cr sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2008 09:28 AM | Show all posts
Ketupat...

Aku carik dalam internet pasal Non-farm payroll nih. Yang ni aku jumpak. SINI.

Tapi aku bukan paham sangat pon. Ada sapa-sapa boleh kasik explain sikit.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205510 Replies : 4931
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6260 Replies : 87
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30583 Replies : 224
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21685 Replies : 65
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3633 Replies : 27
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7397 Replies : 52
Cara mudah utk dapat berat ideal
tomazCara mudah utk dapat berat ideal
Views : 9115 Replies : 38
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10817 Replies : 43
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3498 Replies : 9

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 04:53 PM GMT+8 , Processed in 0.067641 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list