CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13783|Reply: 73

Oprah Winfrey - paling berpengaruh

[Copy link]
Post time 13-6-2008 10:04 AM | Show all posts |Read mode
Oprah paling berpengaruh




NEW YORK: Pengacara rancangan bual bicara popular, Oprah Winfrey dinobatkan sebagai selebriti paling berpengaruh untuk tempoh dua tahun berturut-turut oleh majalah kewangan Forbes dalam edisi terbaru, semalam.

Majalah itu yang menyiarkan senarai 100 selebriti paling berpengaruh 2008, turut meletakkan nama dua pasangan dalam senarai 10 teratas, iaitu Angelina Jolie dan teman lelakinya Brad Pitt serta Beyonce Knowles dan pasangannya Jay-Z.

Angelina berada di tempat ketiga, Pitt di tempat ke-10, Beyonce berada di tempat keempat, manakala Jay-Z di tempat ketujuh.

Pemain golf nombor satu dunia, Tiger Woods, kekal di tempat kedua, manakala pemain bola sepak England, David Beckham di tangga kelima dan pelakon Johnny Depp di tempat keenam.

Kumpulan muzik 慣he Police
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-7-2008 02:58 PM | Show all posts
slalu jgk tgok talkshow die...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 04:44 PM | Show all posts
She's a good example. From zero to billionaire..............tak kedekut sanggup share kekayaan dgn membina sekolah utk bebudak pompuan kat Afrika. Yg penting...DIA TAK HABISKAN DUIT RAKYAT.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 06:35 PM | Show all posts
Originally posted by SANKURIANG at 16-7-2008 04:44 PM
She's a good example. From zero to billionaire..............tak kedekut sanggup share kekayaan dgn membina sekolah utk bebudak pompuan kat Afrika. Yg penting...DIA TAK HABISKAN DUIT RAKYAT.....



Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 07:12 PM | Show all posts
Originally posted by SANKURIANG at 16-7-2008 04:44 PM
She's a good example. From zero to billionaire..............tak kedekut sanggup share kekayaan dgn membina sekolah utk bebudak pompuan kat Afrika. Yg penting...DIA TAK HABISKAN DUIT RAKYAT.....


...btol tu..sokong banget..hu3
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 09:14 PM | Show all posts
besttttt gilerrr die pnye talkshow...bnyk info bleh dpt....

bukan yg jenis cakap kosong jek...

website pon bnyak info psl women...best..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-7-2008 12:16 AM | Show all posts
i adores this lady!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2008 10:27 AM | Show all posts
i'm not surprised, she's very very influential in the States. she empowers women.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2008 10:59 AM | Show all posts
aku teringin nak gi tgk talkshow dia life kat studio... mana tau ada rezeki dpt benda2 yg dia bg kat penonton2 dia....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2008 11:29 AM | Show all posts
Satu yg best pasal show Oprah, dia tak merapu, dia ckp bila perlu tapi berisi, panggil jemputan dia kasi ruang utk jemputan tu bercakap. Bukan mcm show sini, ada jemputan tapi pengacara yg ckp lebih, pastu potpet isi tarak.

Dan dia tahu satu2 topik yg dibincangkan, dia buat kertas kerja, sama2 cari bahan so bila handle show dia nampak sgt konfiden dan ikhlas gitu hehehehe.

Suka pasal dia perjuangkan nasib wanita dan kanak2. Tapi show kat US boleh hentam kerajaan ek, tak betui direct ckp tak betui, kalu kat sini ISA hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2008 11:32 AM | Show all posts

Reply #9 sweetfrangipani's post

Goshhhh memang giler siut, show tu bukan selalu, ada waktu2 je rasanya, tapi gilalah dia kalu bagi barang, dari sekecik2 benda sampai kereta kan dia pernah kasi. Kan dia ckp dia nak bagi hadiah barang yg dia suka dan sayang, soooo bangga dpt brg Oprah huhuhu....berangan kejap
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2008 01:19 PM | Show all posts
ada satu episode oprah citer pasal dia nyer production.
every yr during summer time,office tutup sbb bg pekerja dia cuti on tt time.consider it as a long holiday.
n jd penonton in studio is thru selection.go in the website n ada ask abt ur interest.tts y some of the penonton leh menang gifts.
eg i like celine dion,she'll read the mails n check who like celine dion.then oprah will jemput celine dtg together ngan penonton yg minat celine.tu yg aritu ada one penonton menang tikets to watch celine last konsert at las vegas
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2008 04:47 PM | Show all posts
memang talkshow dia ni bernas...  tak mengantuk dengar cite dia... beshhh grrrr!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 03:51 PM | Show all posts
yes i sokong.. dulu selalu tengok talk show dia.. tp now tayang kul 8pm
tak sempat loh...

aku kan paling suka time dia kasi kete kat penonton tu.. gan aku2 melompat
suka.. suka pasai apa pun tataw bukan aku dpt pun kete tuh ekekekeke

she is the best.. bestest hah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2008 11:37 PM | Show all posts
mmg best sangat talkshow dia... gila-gila best!!....... aku paksa laki aku tgk tapi dia takmo.. hehehhe.. mmg laki anti nak tgk oprah ke?  atau derang rasa talkshow nih utk pompuan jek.. camner nak paksa diaorg tgk yek.. sbb kalu aku tekan jek talkshow nih mesti dia takmo tgk.. pastu g masuk bilik surfing.. huhu.. n anita sarawak tuh nak tiru oprah la kan.. tapi tersangatla tak best talkshow dia....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 12:32 PM | Show all posts
pernah ada satu episod....oprah bg dr oz handle talkshow ni....
dia dan geng2 pompuan (isteri dan girlfriend kpd penonton) tgk kat blkg stage...
masa ni penonton lelaki akan diberi peluang tanya apa saja psl kesihatan kat dr oz tanpa rasa malu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-7-2008 01:49 PM | Show all posts

Reply #9 sweetfrangipani's post

tulah kan...ari tuh topic dia pasai memasak atau makanan...haaaa ko dia bagi kitchen aid mixture pd audiens dia...menjerit2 depa...bestnyer kalu dpat satu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 01:55 PM | Show all posts
mmg tak boring tgk talkshow dia...dia tak mcelah time org bckp...n suka time dia time dia ala perli jenny mcartney yg ckp lagi byk dr dia...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 01:59 PM | Show all posts
-----------apa daaa--------
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 02:06 PM | Show all posts
Originally posted by dang_anum at 31-7-2008 12:32 PM
pernah ada satu episod....oprah bg dr oz handle talkshow ni....
dia dan geng2 pompuan (isteri dan girlfriend kpd penonton) tgk kat blkg stage...
masa ni penonton lelaki akan diberi peluang tany ...


masa ni sorg mamat tanya pasal colon cancer kan? yg dr oz bawak dia pi jumpa doc nak check...fully sponsored tuuuu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205510 Replies : 4931
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6260 Replies : 87
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30583 Replies : 224
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21685 Replies : 65
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3633 Replies : 27
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7397 Replies : 52
Cara mudah utk dapat berat ideal
tomazCara mudah utk dapat berat ideal
Views : 9115 Replies : 38
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10817 Replies : 43
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3498 Replies : 9

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 04:44 PM GMT+8 , Processed in 0.066363 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list