CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: ilpunto

Faratech dan TMBPnya-Kesian Orang Melayu

[Copy link]
Post time 10-10-2008 11:28 AM | Show all posts
Myportal punya ejen ni ada dtg opis aku promo , ada gak 2-3 org yg berminat. Basically aku tak berapa nampak penipuan myportal .. ejen tu cakap kat aku, untuk webhosting dan dapatkan domain .com semua sekali dalam rm 110 per year . Katakan la aku ambik servis tu, dan aku dapat la servis webhosting serta domain .com aku untuk kegunaan laman web peribadi aku .. err.. kat mana nanti akan ditipunya aku? adakah selepas 2 bulan, website aku akan down terus ..

aku tak berapa paham kat mana Myportal ni boleh menipu aku? kalau sesapa boleh terangkan ... ?

[ Last edited by  metalacademic at 10-10-2008 11:44 AM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2009 05:59 PM | Show all posts
bagaimana dengan inteleca yang produce satu jenama baru bisnes telco & post..tengok kat website die ade tulis copyright faratech sdn bhd..tolong lah bagitau sape2 yg tau tu..baru je rase nak berjinak2 kat dalam bisnes ni..baru ni g survey kat tempat aku..memang ade dah orang bukak..lebih kurang macam pejabat pos.Khidmat pun lebih kurang same..bayarbil,kad kredit,astro,pos barang..semua dalam satu...pastu telco  i ade kaitan dengan myportal gak ke..orang yang same ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 09:11 PM | Show all posts
kawan baik scammer Azlan Rosmera Alias ialah juga Presiden Gabungan anti Penyelewengan Selangor
Patut pun sama2 penyagak




Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
apa cerita terbaru? Azlan masih lepas bebas ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 10:50 AM | Show all posts
kekbelacan replied at 31-5-2014 09:34 PM
apa cerita terbaru? Azlan masih lepas bebas ke

dia ngan Pak Roy Azlan ni org yang sama ke ?ada tgk kat perasmian Little Bandung @anggerik Mall Shah Alam .....
bisnes skrg Asmara Topup
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 10-10-2016 03:50 AM
dia ngan Pak Roy Azlan ni org yang sama ke ?ada tgk kat perasmian Little Bandung @anggerik Mall Sh ...

Ada lagi tred ni ye
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2017 01:46 PM | Show all posts

xkena delete ade laaa nampaknye .....
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 23-5-2017 06:46 AM
xkena delete ade laaa nampaknye .....

What's up.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.055466 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list