CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mala0n

career with Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM)

[Copy link]
Post time 10-6-2008 05:52 PM | Show all posts
klu post enginner kat skm ni ape keje dia ek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2008 07:01 AM | Show all posts
mendap page...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2008 09:04 AM | Show all posts
aku pon xdpt aper2 respon ponnnnnnnn.............
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2008 09:32 AM | Show all posts
page mendap lg.....:@ :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2008 09:32 AM | Show all posts
mendap....:@ :@ :@ :@ :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2008 03:17 PM | Show all posts

Reply #100 redzu1's post

of coz ..kena speaking berabuk la.....tp aku guarentee mmg x pass la interbiew ari tu...gud luck sape2 yg berjaya
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2008 11:33 PM | Show all posts
huhu..aku rojak je time interbiu tuh,aku takut dia org gelak aku ckp bi lintang pukang..so baik rojak la
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2008 12:24 PM | Show all posts
zorro007,

ye ke? kena praktis ckp english ni apa soalna2 yg ditanya? banyak psl skmm ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2008 07:25 PM | Show all posts
apa citer lah skmm nih...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 10:54 AM | Show all posts
takde sape2 yg gi interbiu ke? ke diorang dh stop? chamiecombi, zorro007 - apa soalan2nya?....
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 01:17 PM | Show all posts
soklan2 yg dia tanye sy dah ckp kat page lepas....ce tengok balik..
baru gak call hr dia tanye tentang status,dia ckp skmm xnak nak freeze dulu..dia pun xtau status camana skrg
so dia xambik la org baru lagi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-7-2008 01:56 PM | Show all posts
aku hampeh pun takde apa2
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 03:57 PM | Show all posts
aku da surrewnder ngan skmm nehh....
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 02:45 PM | Show all posts
penat je pi interview...at least bagi la status dapat ke tak dapat kan...ni camni lak jadinye..agaknye dia org xjadi nak bukak dept baru
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 04:29 PM | Show all posts
aku dpt interview sn..next week unutk post asst director
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 04:40 PM | Show all posts
mcm mn nk apply post ni laaa

regrads
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2008 04:41 PM | Show all posts
Originally posted by zarul427 at 14-10-2008 04:40 PM
mcm mn nk apply post ni laaa

regrads



jobstreet ada..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 05:22 PM | Show all posts
da closed belum?

tq

regrads
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 05:30 PM | Show all posts
Originally posted by zarul427 at 14-10-2008 05:22 PM
da closed belum?

tq

regrads


ada 1-2 je lagi..lain2 br je closed..btw try apply direct to HR


aku ada interview next week..tkt jgk..haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 05:39 PM | Show all posts
aku diplomaaaaa, bole dpt kerrr


regards
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 11:56 AM GMT+8 , Processed in 0.062858 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list