CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mala0n

career with Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM)

[Copy link]
Post time 29-4-2008 03:56 PM | Show all posts

Reply #59 iswatie's post

da tuh ckp siap wat essey bagai.......aku ingt korg da dpt call n nak submit segalanyerr....terperanjat  akuu.......wat saspen jerrrrrrrrrrrr....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2008 03:57 PM | Show all posts

Reply #60 mala0n's post

batt hp aku slalu jer kong............ermm susah la mcm nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 04:35 PM | Show all posts
i dah pegi interview dia..hemmm
ada test assesment,soklan math ngn english..susah jugak la bagi aku..pastu baru interview
soklan interview dia as usual,tell me bout ur self,experience dulu camana,apsal nak keje kat sini,how do u know bout tis company,strength and weekness..apa lagi ek..lama gak la aku duk borak,<> 1 jam
ada 4org candidate time tu termasuk aku..aku paling sempoi,sorg mamat tu siap pakai blazer..huhu cam director
harap2 ada rezeki utk aku...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 05:34 PM | Show all posts

Reply #63 chamiecombi's post

chamie..
apa jawatan ko skg ? technical, software eng, administrator ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 05:35 PM | Show all posts
Originally posted by chamiecombi at 30-4-2008 04:35 PM
i dah pegi interview dia..hemmm
ada test assesment,soklan math ngn english..susah jugak la bagi aku..pastu baru interview
soklan interview dia as usual,tell me bout ur self,experi ...


gud lak...
ko interview tu post  assistace director  ke deputy director..
bila la diorg nak call aku ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 01:15 PM | Show all posts
jawatan aku skrg Head Programmer..aku mintak post asst director sbb experience aku xsampai pun 4thn lagi..
ada la tu rezeki ko nanti..cek la skali email,sbb dia akan anta form suh ko isi tru email.aku ni tawakal je..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-5-2008 08:09 PM | Show all posts
dgr citer skrg skmm dok panggil candidates yg apply vacancy br nih tuk interview....


ada sapa2 dah dapat panggilan ka......???


still menungu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-5-2008 09:48 PM | Show all posts
tarak pun uhuk uhuk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2008 10:27 AM | Show all posts
yeke.. dah start kena panggil ke?
aku pun tak dpt pe2 g..
dok mengharap gak ni..
mudahan2 ada rezeki..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2008 03:23 PM | Show all posts
aku tepon last week tanye status interview hari tu...dia ckp this week or next week baru tahu sbb skrg ni application ada kat panel...dapat ke aku ni ek,harap ko org dapat panggilan minggu ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2008 05:15 PM | Show all posts

Reply #70 chamiecombi's post

leh cite more details ur experience interview tu tak...yg test assesment math n english tuh soalan dia mcm mana...u ada softcopy yg dia emailed kat u tak??? forward la kat kitaorg...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2008 08:39 AM | Show all posts
saye pun ade try apply kat jobstreet tp jawatan assitant exec aje..hehehe....reception aje..hehee..tp xde panggilan pun lagi..huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2008 10:21 AM | Show all posts

Reply #71 iswatie's post

saya pon ada mintak..
tp takde dpt call ke email lagi..
frust la..tak dpt ke aa?

a'a la..citer la sikit pasal test assesment tu..
kalo ada softcopy tu..email la kat kitaorg..kan?heheh..
sharing is caring tau..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2008 03:26 PM | Show all posts
Originally posted by chamiecombi at 30-4-2008 04:35 PM
i dah pegi interview dia..hemmm
ada test assesment,soklan math ngn english..susah jugak la bagi aku..pastu baru interview
soklan interview dia as usual,tell me bout ur self,experi ...


xde la copy soklan tu..camana nak gi potostet,jwb soklan depan dia.soklan dia ada tanye pasal nisbah,perangkaan,kebarangkalian,persamaan linear ada gak..
cam soklan math form 5..tapi berbelit2 sikitla
xingat dah exactly soalan dia tu..lbh kurg cam nila..mamat baiki kereta,sume skali kene rm2000,pastuh 1/3 utk tyre..2/3 cos drp tyre tu utk kaberator,pastu kos utk air-cond lak.3/4 drp sume sekali,pastuh berapa kos upah..cam tu la cth soklan yg telah aku translet..hehe
cth 2: dia bg table..pasal profit dlm negara.dr thn 2000-2005.ko kena buat anggaran pada thn 2009..banyak gak soklan brkaitan table tuh,brp percent naik drp thn 2002 ke 2005..<> camtu la soklan dia
sorry guys aku xde copy dia..gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2008 03:29 PM | Show all posts
soklan Bi lak..<> cam soklan essei masa BI first sem kat u..dia bg essei kita jawab brdasarkan essei tuh.time aku hari tu essei dia pasal human resource department..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2008 08:34 AM | Show all posts
ade sesape yg da pegi interview lagi ke???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2008 01:45 PM | Show all posts

Reply #74 chamiecombi's post

hamboii..cam soalan spm lak..
ni yg malas..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2008 02:59 PM | Show all posts
aku rasa thread ni mendappppppppppppppppp
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2008 07:57 PM | Show all posts
aku dapat panggilan interview via email...next wek interbiew tu ..utk position ass. director.......bole pakai baju kurung ke kalo pegi interbiew
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2008 08:42 PM | Show all posts
Originally posted by zorro007 at 21-5-2008 07:57 PM
aku dapat panggilan interview via email...next wek interbiew tu ..utk position ass. director.......bole pakai baju kurung ke kalo pegi interbiew


beh nyer ko.. aku tak de pe g.. mcm kelam jek..
post ass.dir.bhgn apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 02:09 PM GMT+8 , Processed in 0.075974 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list