CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2990|Reply: 14

TELEMOVIE : WIRAHATI

[Copy link]
Post time 12-11-2007 10:00 AM | Show all posts |Read mode
mod..kalo dah ada thread ni tlg merge ek..

korang sape ada tengok cite ni? yg si zamarul hisham jadi lembut..
real je jadi lembut..housemates dia pun sama..kelakar-kelakar..

aku tak tgk ending dia coz mak aku suh siang ikan..
dia kawin dgn liyana ke?

[ Last edited by  jac_diehard_fan at 15-11-2007 07:22 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-11-2007 10:00 AM | Show all posts

Wira Hati kat RTM1 sabtu lepas

mod..kalo dah ada thread ni tlg merge ek..

korang sape ada tengok cite ni? yg si zamarul hisham jadi lembut..
real je jadi lembut..housemates dia pun sama..kelakar-kelakar..

aku tak tgk ending dia coz mak aku suh siang ikan..
dia kawin dgn liyana ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:09 AM | Show all posts
jawapan nye yer...dia melamar lyana....lepas jadik lelaki macho..
hehehe..tak sangka RTM1 pun ada juga cerita2 yang menarik gini..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:09 AM | Show all posts
aku kat perhimpunan..............
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:09 AM | Show all posts
kelako citer nih..
dlm masa 3 bulan tu dia dah jadi lelaki sejati..
dah bukak biz..
pastu last sekali dia melamar liyana..
& liyana pun terima lamaran dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:10 AM | Show all posts

Reply #1 bottombikini's post

a`ah.. best gak citer nih

at the end.. Liyana tu terima lamaran Suhaimi/Amy tu..
candle light dinner kat swimming pool lagik
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-11-2007 10:13 AM | Show all posts
aku pon tertengok gak.. aku g umah kazen ari tu..ada mkn2... diaorg bukak citer tu.. dok gelak aje laa.. dlm 3 bln suara pon leh tukar jd suara jantan.. keh3
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:34 AM | Show all posts
lawak2 gak
tapi airmata aku mengalir gak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-11-2007 10:37 AM | Show all posts

Reply #6 Syd's post

anez pun tertengok gak.. cam tak caya jer tengok si kamarul tu jg lembut...anyway congratulation, dia berjaya membawa watak tu....
nice ending, after 3 month dia jg lelaki sejati dan melamar liyana with the candle light gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:37 AM | Show all posts

Reply #6 Syd's post

anez pun tertengok gak.. cam tak caya jer tengok si kamarul tu jg lembut...anyway congratulation, dia berjaya membawa watak tu....
nice ending, after 3 month dia jg lelaki sejati dan melamar liyana with the candle light gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:37 AM | Show all posts
sorry server mengong
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 10:57 AM | Show all posts
aku ngan kawan gelak........ kelakr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2007 11:44 AM | Show all posts
kellas kan dia bawak watak tu..cam x caya aku coz dia tu kan very the keras gitu

sepupu mak aku pun ada gak yg cenggitu..nama pun sama nyah!
ada kedai pengantin gak..mekap segala..

aku harap ada ulangan coz aku x dpt tgk ending dia
btw apehal dgn adik-adik dia?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2007 11:47 AM | Show all posts
mod..tolong delete benang ni..dah ada 2 pulaks
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 02:53 PM | Show all posts
aku tgk citer ni..tapi dpt sejam yg pertama je..
tgh syok2 tgk de org dtg beraya kt umah lak..iskk..kene g masak air
nak tnya cmna tetiba amy tuh leh transform jadi lelaki? nak gak tau apa yg membuatkan dia jd camtuh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 12:03 AM GMT+8 , Processed in 0.420608 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list