CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3278|Reply: 11

Cadangan adakan Sub-Board berkenaan Agriculture

[Copy link]
Post time 24-10-2007 11:35 AM | Show all posts |Read mode
Tak tahu nak post kat thread mana sbb cari2 kat board Entreprenuer takde thread suggestion ni...satu lagi malas la nak belek satu2...So, saya bukak thread baru ler

Sebenarnya saya nak cadangkan kat board Entreprenuer tu di buat sub-board Agriculture that mean segregate kan thread2 yang ader...sekarang ni kebanyakan thread bercampur aduk...pasal pertanian la, pasal bisnes itu ini la...so nampak bercelaru...Kalau boleh adakan sub-board khusus sebagai contoh sub-board Agriculture...mana2 thread pasal agriculture ni boleh letak kat sini...so mudah sikit forumner dapatkan info, berbincang & buat posting kat sub-board tersebut tanpa dok belek satu2.

Dengan adanya sub-board ni, senang skit kita nak berdiskusi kat situ. Kalau MOD rajin boleh le transferkan thread yang sedia ada berkenaan agriculture ke sub-board tersebut.

Kat sini jugak saya adakan sediakan poll..mana tahu kot2 rakan mempunyai pandangan yang sama ngan saya..."Jom mari mengundi...tunaikan tanggungjawab pada negara "
Single Polls, Total 13 Users voted
100.00% (13)
0.00% (0)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2007 11:55 AM | Show all posts
:pompom: :pompom: :pompom: aku sokong...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2007 12:49 PM | Show all posts
Originally posted by salleh_ts185 at 24-10-2007 11:55 AM
:pompom: :pompom: :pompom: aku sokong...


SETUJU GAK....
Reply

Use magic Report

^
Post time 24-10-2007 05:00 PM | Show all posts
aku pun suka gak...bab2 pertanian ni...kalau kumpul satu tempat nak jugak aku belek2
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2007 11:34 PM | Show all posts
aku sangatlah setuju..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2007 11:54 PM | Show all posts
setuju gak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-10-2007 12:03 AM | Show all posts
aku nk komersial kan daun ketum blh... ngeh3
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2007 01:48 AM | Show all posts
bagus jugak idea ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2008 05:37 PM | Show all posts
dah undi.. dan undi aku utk PR.. upss.. tersasul lak... undi anda adalah rahasia
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2008 10:44 PM | Show all posts
aku setuju gak, tak lah aku na merged dan bump kerap sangat, satu lagi topik bab kredit kad, bank dan nit trust perlu ada gak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 10:10 AM | Show all posts
Setuju sangat        
  13 (100.00%)
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2023 10:23 PM | Show all posts
This blog was very informative about agriculture. If you are looking for dairy equipment then you should definitely visit this site. All the products which are mentioned are recommendable and I am really impressed by the quality and prices.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 03:48 AM GMT+8 , Processed in 0.063745 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list