CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: bakrii

Event Management

[Copy link]
Post time 1-12-2007 02:28 AM | Show all posts
Originally posted by bakrii at 17-7-2007 12:34 AM
terima kasih kekawan punya advise .
aku dah buat underground work ,semua benda aku dah clearkan  , Aku dah jumpa Dota Shaziman (KTAK)untuk daptkan support , dah jumpa Dato Halim (MCMC) semua OK ...


spatutnya clear.... kalu btul spt dlm paperwork...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2007 02:31 AM | Show all posts
Originally posted by judygee at 16-7-2007 12:01 PM
seelok2nya u keja dulu ngan event management co...belajar dulu selok-belok perniagaan tuh....aku dulu bertahun terlibat jadi event organizer...nampak senang...byk duit masyukk...tapi....keja byk  ...


orang pengalaman.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2007 02:53 AM | Show all posts
Originally posted by melayucyber at 26-11-2007 04:12 PM
Rasanya kat sini bukan ler orang saja suka2 nak ngutuk si bakrii ni.

Kalau usahawan tulen...ramai yg akan support. Kalau betul ler dia wat event ICT spt yg di war2kan oleh bakrii ni.. aku send ...


Sokong tu....usahawan tulen bukannya suka2 gempak cam tu kalu betul dia nk dpt input dn sharing opinion ngan forumer sumer skalipun.... dan aku sendiri pun x kan hentam personal dia kalu apa yang dia cakap tu real..... tapi kata2 dia tu wat org yang baca confuse lakk.... betul ker mamak nie....aku sebenarnya pernah gak terlibat dalam dunia event management... as event organizer..... so tau skit sbanyak camana dia pnya perjalanan....from brain storming until the event ends...  dan pengalaman pergaulan dgn orang2 yg aku jmpa berbagai ragam .... macam2 ada... cth. crita cam bakri ni  la... ramai sangat...   aku judge on facts based on chronology.... hehe... macam2 kalu dh nk glamour utk tarik perhatian ....

[ Last edited by  asfour at 1-12-2007 02:54 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2007 03:50 PM | Show all posts
poyo tul la si bakri ni.. ingat ye ye jek nak organized event.. rupa nya angan2 kosong lagi.. hubby aku aritu organized event tuk BIO JOHOR.. hampeh sampai sekarang payment dok sangkut.. dah la banyak songeh.. nak bayar liyat.. boleh pulak kasi alasan, company dah over spent on others project and untuk that event xde allocation budget.. kerja dah setle la... dapat plak partner yang pandai cakap ala2 si bakri ni.. konon kenal orang besar sana sini.. habuk pun xde.. sudahnya hutang bertapuk menyusahkan betul.. sesape yang rasa nak berurusan dengan JOHOR BIOTEK ni hati2 la.. dasar lembap segala segi..   :@
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 05:49 PM | Show all posts
gitu laa event world....   kalu ada sesapa yg nk organised event nie... hati2 ekk.... nampak senang dn glamour.. tapiiii   benarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 03:47 PM | Show all posts
Edited by UppedEvent at 21-2-2022 03:50 PM

Event managers can conduct a webinar with the people interested in events through emails to those who have questions, or feedback regarding events regarding the place, safety provided at the venue. visit here for more information:-https://www.uppedevents.com/


Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103267 Replies : 2877
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 39982 Replies : 245
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 179435 Replies : 4068
Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik perhatian Tengku Ampuan Pahang
ultra78Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik p
Views : 1949 Replies : 7
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 7377 Replies : 82
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 22291 Replies : 128
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 14693 Replies : 100
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73353 Replies : 2952
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 5457 Replies : 21
Datuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan ditahan polis
YgBenarDatuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan di
Views : 3804 Replies : 14

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.145070 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list