CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 283414|Reply: 248

cerita terbaru syed budriz -bekas suami fauziah latiff

  [Copy link]
Post time 20-5-2007 08:17 PM | Show all posts |Read mode
ada sesiapa tahu tak cerita terbaru tentang syed budriz bekas suami penyanyi fauziah latifff tu...dengar citer dah gemuk badan dia sekarang....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2007 08:28 PM | Show all posts
sampai ke sini ko mat ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 09:29 AM | Show all posts
laaa.....aku ingat gossip apa la tadi:stp: chet!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 09:43 AM | Show all posts
Tipah tertipu ! Ingat ko nak ceritakan kisah baru Budriz....
Tapi tak per la kita mengimbas kenangan lalu. Mana lah tau Gee kembali ke pangkuan Syed Budriz....Tak salah kan ? Hehehehehe cerita2 kosong jer ! Ampun Gee !!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 09:59 AM | Show all posts
Gemuk macamano tu mat_arof? story le...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 10:39 AM | Show all posts

Reply #1 mat_arof's post

  nak rotan satgi kang
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2007 10:43 AM | Show all posts
ingatkan ade gosip hangat...kalau ade pics ok gak...sapa2 yg ade gambo terbaru silalah letak kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 10:50 AM | Show all posts
huaa.........
aku pun sama tertipu..ingatkan ada ahh story mory nya...
xpe ahh..sat2  g byk ahh info2..

aku pun dok tertanya gak apa perkembangannya..cuma aku
sndirik malas nk bukak thread..hehehehe..

so..aku tggu je..respon dr yg lelain..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2007 01:04 PM | Show all posts
HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 01:05 PM | Show all posts

Reply #1 mat_arof's post

HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 01:08 PM | Show all posts
last nampak 10 thn lepas.  kat raya openhouse mattaib.  dia tu putih semacam muka tapi daya penarik takde langsung.  mungkin dah beranak-pinak dah le ni.

Originally posted by mat_arof at 20-5-2007 08:17 PM
ada sesiapa tahu tak cerita terbaru tentang syed budriz bekas suami penyanyi fauziah latifff tu...dengar citer dah gemuk badan dia sekarang....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 01:14 PM | Show all posts
lah...ingatkan ada gossip gempak ke..
setakat badan dah gemuk..
buang karan je aku masuk sini...:@ :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 01:19 PM | Show all posts
Baru2 ni ade Mingguan Wanita gambo cover bonda & adinda2 dia.  dianye takde.  ce cari kat rumah sedara-mara.  mesti ade yg beli tu.  bonda budriz tu makin muda ade le.  masa kawin  anak mattaib, nana fo3 dgn sein ruffedge tu satu kuarga dtg kenduri.   nampak gaya cam baik pakat la dgn bini tua mattaib tu skrg ni.  rumah depa pun suma dok longgok dekat2.  sape yg dok shah alam tau le kat mana.  yang aku berkenan, si adik budriz yg pompuan bongsu.  cun melecun!  kalo sape jumpa gambo dia, letak la kat sini.  ke kat thread princesses ke. yek?

[ Last edited by  qleophathyr at 21-5-2007 01:20 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 01:20 PM | Show all posts
lahaiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

tu jer aku bley komen
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 01:24 PM | Show all posts
member aku ckp dia nih baru kena tangkap khalwat...tataula kesahihannya....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 02:12 PM | Show all posts
hehe takkan kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2007 03:15 PM | Show all posts
biau betul kena tangkap khalwat...mana dpt briter nie?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 03:15 PM | Show all posts
biau betul kena tangkap khalwat...mana dpt briter nie?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 03:21 PM | Show all posts
thread kaunter pertanyaan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2007 03:21 PM | Show all posts
Dulu aku ada tengok gambar di, wife & anak dia tapi dah lupa kat mana sama ada kat BOD Para Kenamaan Thread Tuanku Siti Aisyah @ kat BOD Gossip Thread Fauziah Latiff
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.062969 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list