CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 24430|Reply: 48

printing dan pembekal plastik [merge]

  [Copy link]
Post time 14-5-2007 06:39 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by elle_gogo at 17-2-2010 17:28

Sorry kalau topik ni dah ada. Rock nak tanya sapa-sapa yg tau company yg bagus utk buat printing paper bag and plastik/carrier bag? Kiranya rock nak buat paper bag/ plastic bag and print kan company nama kat situ.. Berapa biasanya harga, and minimum quantity ye? Sapa-sapa ada pengalaman or contact yg bagus, di alu-alukan kasi idea

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2007 06:42 PM | Show all posts
2000 pcs...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2007 09:54 PM | Show all posts
rock,

kalo nak...minimum utk paper bag 1000pcs and utk plastik bag 2000pcs. Kalo nak tanya ngan lebih lanjut sila hubungi aku di 0132761878
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2007 10:19 PM | Show all posts
Originally posted by eijai at 14-5-2007 09:54 PM
rock,

kalo nak...minimum utk paper bag 1000pcs and utk plastik bag 2000pcs. Kalo nak tanya ngan lebih lanjut sila hubungi aku di 0132761878


eijai, ni yg paper bag org dok pakai buat sourvenir majlis kenduri kawin tuh ker??
kan skrg ni dah jadi trend la plak. Dulu2 bwk balik telur jer, skrg balik umah org kawin bawak paper bag kecik dalam manyak jajan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2007 08:46 AM | Show all posts
Originally posted by eijai at 14-5-2007 09:54 PM
rock,

kalo nak...minimum utk paper bag 1000pcs and utk plastik bag 2000pcs. Kalo nak tanya ngan lebih lanjut sila hubungi aku di 0132761878



beb... cite je la kat cnih...
bg la harga n spec serba sedikit... at least ramai yg leh tau...
aku pun nak gak tau bab2 nih...

tq...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2007 11:00 AM | Show all posts
yaa betul...noname pun nak tau jugak...citer laa detail sikit...kan bro sinar..heheh
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 15-5-2007 04:43 PM | Show all posts
Okay thanks, nanti rock call, inysa allah

Kalau leh kasi info kat sini terus pun..okay gak.. boleh gak share dgn semua orang
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2007 07:34 PM | Show all posts
nak gak tau...
cerita je la kat sini....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2007 01:50 AM | Show all posts
assalammualaikum,

camna nak citer...dah korang tak suruh..kang kata aku syok sendiri lak... ok camni...memang paperbag yang utk orng kawin lerr

paper bag ni dia ade byk saiz...selalu nya org ckp lebih kurang camni la,  saiz s, m,L ngan xl. Yang saiz camtu selalu nya yang ready made, means that korang kena accept design yang ada. Yang aku punya, ready made ade and yang custom made pon ade. Selalu nya macam kawin, exibition, seminar atau apa2 yang berkaitan, diorang akan tempah yang custom made punya pasal:

1) Saiz sendiri
2) design sendiri.
3) Dan lain lain yang berkaitan.

Cuma satu jer la..custom made ni mahal sikit pada ready made...korang pon paham lakan.

So kalo ade sesape yang nak tempah paper bag( siap nak print atas paper bag gambo pengantin pon boleh) atau wedding gift (bukan bungaa telur yer) atau premium gift boleh kontact aku. harga kita boleh bincang. Setiap barang ada minimum ordernya. Kad kawin pon boleh diatur....

Apa yang penting disini kalo nak order paperbag ialah:

1)saiz
2)berapa warna
3)design (ade letak gambo ke tak)
4)quantity (lebih byk, lebih murah)

Selepas itu baru quotation akan di keluarkan

utk pertanyaan atau nak jadi agen call aku di : no contact aku 013-2761878
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 02:32 AM | Show all posts

Reply #9 eijai's post

aku nak tau harga plastik bag...citer je kt cni...semua nak tau...
aku dh survey kat 1 tmpat tu..tp saja nak tau harga ko brp..kalu murah aku blh terus
tempah kat ko...bg la special harga kat aku nanti aku rekemen kt kwn2 aku sb ramai kawan nak buat mnatang nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 09:51 AM | Show all posts
kalau design aku wat sendri n kasik kat ko kire camne lak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:25 PM | Show all posts
^|0_0|^,

Kalo design sendiri selalunya aku tak charge ape ape. Yang kena charge mungkin kat block die jer...block tu charge sekali jer...pasni kalo ko nak order lagi tak yah charge block dah. Block tu boleh guna balik.

kalo ko setuju nak order ko kena bagi details paper bag tu pastu senang aku nak buat quotation kat ko:

1) saiz paper bag
2) warna (Berape warna)
3) quantity

chogchodoch,

bro, ko provide la aku detailsnya baru la senang aku nak quote.

1)saiz
2)warna - ada tulisan atau logo tak
3) quantity - minimum quantity 2000 pcs

lagi senang kalo korang hantar details tu kat bahrizal@mas.com.my pasal aku bukak cari.com.my ni malam jer
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2007 08:27 PM | Show all posts

Reply #12 eijai's post

aku nak tau harga plastik beg. Kalau saiz dia besar (lbh kurang muat utk letak 2 bj) dan design yg simple2 je.kaler itam putih je brp plak harga die?? min 2000 psc kan?? Kau bg la aku best price,comfm aku amik ngan ko..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2007 10:29 PM | Show all posts
choqchodoch,

boleh...takde masalah. ok saiz die 14"x16". Ok kalo bole saya perlu tengok design awak tu. senang nak quote harga. Boleh tak send design tu kat email saya di bahrizal@mas.com.my . Insyaallah saya bagi harga yang best punya. atau pon contact saya di 013-2761878
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2007 10:39 PM | Show all posts
dalam paper bag, sertakan CD...promote you punye bissnizz
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2007 11:04 PM | Show all posts
^|0_0|^

Pls check yr email for paperbag quotation, any thing please call me

manaya,

bagus la idea u tu....boleh buat idea ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2007 03:24 PM | Show all posts
Originally posted by choqchodoch at 17-5-2007 08:27 PM
aku nak tau harga plastik beg. Kalau saiz dia besar (lbh kurang muat utk letak 2 bj) dan design yg simple2 je.kaler itam putih je brp plak harga die?? min 2000 psc kan?? Kau bg la aku best price, ...



ko dh dpt quote ke...??
bagi tau la harga... kalau baguih aku pun nak pk2 kan gak....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2007 05:33 PM | Show all posts

Reply #16 eijai's post

tenkiu for the quotation

akan ku pkkan lg sbb mcm mahal je? huhuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2007 06:13 PM | Show all posts
ok takde hal, ape pon kalo nak kurang boleh bincang lagi... takde masalah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2007 01:51 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.185278 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list