CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AceHand

JIZZZ...KLONG! KLONG! Bersedialah Utk Terima Padahnya!- IKLAN tak dibenarkan

  [Copy link]
Post time 11-7-2014 12:19 AM | Show all posts
buang yang keruh ambil yang jernih ....banyak2 bersabar mari berdamai dan mulakan yang baru
untuk dibincangkan contoh

apa pendapat anda berniaga atau bekerja lebih mengkayakan anda di zaman kini

berniaga akan maju jika ada pembeli.....namun ekerja jika rajin boleh berjaya sehingga jadi CEO?




jadi kaya Last edited by ady56 on 11-7-2014 12:20 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2017 05:02 PM | Show all posts
ok, baru nak iklan.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2018 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk iklan dah bang Ace..
Sila gunakan jurus kame hame haa langit ketujuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2020 08:38 PM | Show all posts
ctredzuan replied at 17-8-2009 04:50 PM
dah ada bod percuma utk berniaga, sila ke sana yea http://forum.cari.com.my/forumdisplay.php?fid=274

File not found.


mana ada bod percuma berniaga? tipu dosa mati nanti tak pasal2 kena kerat lidah

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2020 08:39 PM | Show all posts
dah tu kalau nak iklan camne moderator? ke forum ni hanya untuk bangsa cina je iklan? atau ada board khas boleh iklan?

macam tak berapa jelas rules and regulation. sebab forum lain ada board khas boleh jual beli
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 01:28 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-4-2020 08:39 PM
dah tu kalau nak iklan camne moderator? ke forum ni hanya untuk bangsa cina je iklan? atau ada board ...

Hi cili...sory lambat respond tak perasan.

Ada kat bod jual beli tu


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-5-2020 01:32 PM | Show all posts
adila39 replied at 4-5-2020 01:28 PM
Hi cili...sory lambat respond tak perasan.

Ada kat bod jual beli tu

oh ok kaka adila, maksudnya thread board menjual tu ada, cuma ada yg salah guna thread lain untuk iklan ye? ok2 faham. tq
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 01:36 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 4-5-2020 01:32 PM
oh ok kaka adila, maksudnya thread board menjual tu ada, cuma ada yg salah guna thread lain u ...

klu directly iklan like letak harga and ayat marilah membeli bla bla bla...i akan delete . Tapi kalau letak gambar and kata dia buat ni tu and just like telling readers apa dia buat in business to show example, i rasa its ok and I tak la rigid sangat so even cili nak beritahu I have this product and visit thread I di jual beli im ok je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2023 07:04 PM | Show all posts
dicatat dan dimengerti,namun dalam forum bisnis pastilah adalah berkongsi informasi dan bisnis untuk advance develop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 02:25 AM GMT+8 , Processed in 0.050611 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list