CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: abangkental

Carta Lagu-Lagu Bosan!

[Copy link]
Post time 8-3-2007 10:54 PM | Show all posts
lagu kusut tu mmg lagu top paling aku benci wat masa skrg.nih mmg lagu tangkap muat aaa,sape aa pencipta lagu tu,bangang btul n orang yg nyanyi nyer lglaa bangang sbb terima lagu yg bangang
lagu jgn cepat marah tue mmg paling cipan skali,aku denga lagu tue jer terus kalih radio lain:@
lagu adam ngn farah tu mmg tahap sengal giler..mmg membencikan
papa jahat papa jgn nakal sangat...lirik mcm s**l penah aku dengar...boleh jd top plak tu..pelik btul aku..ape punyer selera pendengar aku pon tatau
lagu2 jac...cepat2...pala hotak laa lagu nih....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2007 10:56 PM | Show all posts
lagu berdiri tue bole tahan gak bangang nyer....

lagu nana ker tue mmg tidak syak lagi mmg dlm blacklist aku...bole rosak hard disk kalau simpan lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2007 11:34 PM | Show all posts
lagu NANA ( DJ ERA tuh...) --> sengau semacam jer..mcm meneran pun ado
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2007 04:03 PM | Show all posts
-lagu-lagu indon-suara sepesen jerks
-papa jahat
-joget lambak
-lagu omputih laks-***** cat dolls,paris hilton..buhsan tol..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2007 02:48 PM | Show all posts
lagu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2007 03:58 PM | Show all posts
Semua lagu dari Group/penyanyi solo yg hip hop bagai.... tensen tahap jambannnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-3-2007 03:59 PM | Show all posts
rasa2nya kebanyakkan radio tempatan kita banyak bergantung dgn lagu2 dari indon. artis2 kita skang ni pun kalau ada show suka nyanyi lagu indon
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2007 03:10 PM | Show all posts
sori cakap la... walau lagu korea tu aku tak paham maknnya tapi memang jiwa aku cepat tangkap dengan melodi diorang yg slari dgn mood lagu wether sedih/happy. aku bleh jatuh cinta kat melodi dia sampai usaha cari translation dier..memang berkesan sangat lagu diorang..contohila cara orang korea/jepun buat lagu.even indonesian pn way better e.g: Melly Goeslow. org kita wat lagu macam melepaskan kentut ditangga je. buhsan dengar!! kalau best pun stakat 2,3 minggu je org ingat pastu gone by the wind. aaahhhh tension citer pasal lagu2 malaysia nih.. kesian pun ada...!!! lagi2 kalau dengar Ella nyanyai balik lagu Radja tuhh.. pleaseeeee.. rasa macam nak hempas radio tawwww:@
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2007 06:13 PM | Show all posts
yer, aku pun tak berapa setuju la ella nyanyi balik lagu radja tu, hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 03:01 PM | Show all posts
Lagu tiga kupang.
Lagu ni..............
Nangis tak berLagu.
Awat Lagu tu.......
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2007 10:30 AM | Show all posts
nie lagu yang aku bosang giler dengau
1. nafas cahaya misya omar (taktau apsal..takleh masuk aku lagu nie)
2. joget lambak adam (ntah pape punyer lagu)
3.papa jahat (nyampah dgr suara gurl tue)
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2007 06:18 AM | Show all posts
Originally posted by iweed at 2-3-2007 08:54 PM
lagu anuar zain soundtrack filem Cinta, memang sangap nak mampus, tertekan dan menekan aku dibuatnya, lambat gila nak abis.

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2007 08:24 PM | Show all posts
lagu yang bosan ialah lagu yang aku tak minat...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 03:19 PM | Show all posts
napa suma lagu yg korg buhsan ni aku x penah dengar??? ada ke lagu2 tu??
tp lg adam tu aku br dengar td.....
time abis melodi.....
mmg macam bodoh dia punya lg.....


pembetulan:

bukan mcm bodoh....
mmg bodoh pun....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 04:37 PM | Show all posts
AKU LANGSUNG X SKE NGN LAGU ADAM YG BARU TUH...JOGET LAMBAK....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2007 01:51 PM | Show all posts
aku rase ko tak dengar radio la. aku rase ko dengar winamp je, sebab tu tak penah dengar lagu2 buhsan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-4-2007 01:46 PM | Show all posts
AKU LAK X SKE LAGU BAHU KE BAHU....CAM CIPAN BETUL LA....
Reply

Use magic Report

parallelogram This user has been deleted
Post time 22-4-2007 11:32 AM | Show all posts

Reply #1 abangkental's post

aku pon x suka dengaq lagu joget lambak dari adam tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2007 12:07 PM | Show all posts
joget lambak..
mcm bangang je..
x sdap langsung
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2007 07:56 PM | Show all posts
tpkan lagu2 tu la yg korang bleh tau na hafal lirik and melody nye kan...



even dgr music pun tau... kalau tak takkan la awal2 bleh tak suka nak dengar lagu tu...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 08:28 AM GMT+8 , Processed in 0.056268 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list