CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 41996|Reply: 188

Carta Lagu-Lagu Bosan!

[Copy link]
abangkental This user has been deleted
Post time 2-3-2007 10:50 AM | Show all posts |Read mode
Dulu rasanya dah ada orang yang buat thread ni.

Korang pernah tak dengar lagu-lagu yang bosan giler. Kalau dengar boleh jadi bengang, menyampah dan kadangkala jadi geli dan sakit jiwa pulak. Biasanya lagu-lagu jenis ni amat kurang dari segi kualiti liriknya tapi melodinya tetap catchy untuk menarik perhatian pendengar. Cuma cara penyampaian penyanyinya kadangkala agak mengada-ngada. Lagu-lagu jenis ni budak-budak sangat suka tapi jarang bertahan lama (sebulan dua aja) kalau nak dibandingkan dengan lagu-lagu yang lebih serius ciptaannya. Kalau aku dengar lagu-lagu bosan macam ni terus tukar stesyen radio atau tutup terus.

Carta Lagu-Lagu Bosan aku adalah:

1. Pening -  Ezlyn dan Datuk M. Daud Kilau. muahaha... tak tahu la apa nak cakap, bosan tahap cipan...

2. Jangan Marah -  Aznil Hj Nawawi... haha tension giler oii lagu macam ni...

3. Prof Klon - Aznil Hj Nawawi jugak... paling tension, cara nyanyian yang ngada-ngada habis... TENSIONNNN!

4. Joget Lambak - Adam, boleh pening kepala aku oii dengar lagu nih... Kejap lagi lagu ni naik carta No. 1 Lagu bosan aku... untuk lagu ni aku kasi 5 bintang bosan dan dapat ikon mad ni 5 kali. ahhh... TENSIONNNN!

5. Lagu-lagu yang pernah masuk Carta lagu-Lagu bosan aku termasuklah lagu-lagu rap yang diusahakan oleh Zahid AF2, lagu Lotter, Abang Zaidi (lupa nama penyanyinya), Lagu-lagu Senario dan lain-lain yang aku dah lupa, maklumlah lagu ni bertahan 2, 3 bulan ja...

Dari pemerhatian aku, lagu-lagu 1 hingga 4 tu dari geng2 KRU jugak... aduhai...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2007 10:56 AM | Show all posts
bg aku hampir semua lagu membosankan.....aku kurenggg skit ngan lagu dr artis malaysia ni......cam hampeh tul..tambah2 kononnya hiphop abis la (zahid af2,adam,dan yg sewaktu dgnnya)
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:02 AM | Show all posts
aku nyampah giler dger lagu adam ngan farah..taktahu antara 8..apa kezadahnyaaa lagu nih..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:14 AM | Show all posts
haku vote for bung jenil nyer lagu fofesor klon ...musannnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:18 AM | Show all posts
lagu yg paling aku nyampah..
sayangi daku, peloklah daku...
ape ntah tajok lagu tu..
cam lagu meroyan je..
lirik tangkap muat
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:18 AM | Show all posts
paling menyampah dengaq lagu PAPA JAHAT...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-3-2007 11:20 AM | Show all posts
lagu2 omputih paling aku menyampah..perasan bagus konon..pigidahhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:21 AM | Show all posts
Lagu plg hampeh ialah lagu2 dak AF yg x berapa fofular. Maestro nak jimat duit, amik lagu dlm stok dan yg kene reject jer. Tu  yg x sedap tue. Tapi klau lagui sedap pon, tp penyayi hampeh baik xyah....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2007 11:22 AM | Show all posts
aku suker aa lagu prof.klonn ... bestttt ...

lagu lenlain .. aku concurr sama ko ... buhsannnnn seyyyyy ...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:25 AM | Show all posts
aku baru dengar satu lagu baru ni.. kalau x silap NITA kot artis nya.. tajuknya KUSUT... huh memang kusut kepala aku dengar lagu ni... macam dah x de idea jer... antara list yang aku rasa tahap kebosanan nya melampau ialah<br />
<br />
1) nita - KUSUT (kalau korang dengar,may be korang pun rasa apa yang aku rasa.. hehehe)<br />
2) Faboulus cat - PAPA JAHAT (MCM HAMPEH JER..bila dengar banyak kali menyampah plak)<br />
3) Farhana - sape nyanyi lagu ni ekk...tapi memang aku x leh layan lagu ni<br />
<br />
4) Jac - Cepat-cepat (geli siot bila aku dengar lagu ni, x tau ape sal...
5) aznil - jangan cepat marah (entah ape2 ntah...)

so far ni je la kot rasenye yang mendahului carta top 5 (ikut citarasa aku la) lagu paling bosan+meluat+sakit jiwa pun ada gak... update later... hehehe

[ Last edited by  seriperak25 at 2-3-2007 11:27 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:26 AM | Show all posts
lagu paling buhsan?yg hiphop tak tentu pasal...ntah apa2 lar...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:30 AM | Show all posts
lagu paling bosan.. AMY SEARCH - AKU DAH BOSAN..
Reply

Use magic Report

abangkental This user has been deleted
 Author| Post time 2-3-2007 11:31 AM | Show all posts
Korang ni benci lagu ke benci penyanyinya... muahaha...

Adam... ha ha tak tahu, apa kau dah buat padaku... ha ha tak tahu...

Adam & KRU... jangan ketinggalan, tawaran istimewa, kepuasan dijamin, 100% buatan malaysia, dapatkan segera, sementara masih ada... lirik apa ni

Adam... lalalala mari berjoget, tuan-tuan dan puan puan

Lagu Syerasyi... lagu ok kot, tapi penyanyinya pulak aku tak suka...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 11:35 AM | Show all posts
semua lagu by AZNIL..bosan piang aku rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 12:04 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 2-3-2007 11:02 AM
aku nyampah giler dger lagu adam ngan farah..taktahu antara 8..apa kezadahnyaaa lagu nih..


ye betul!!! lirik dia tersangatlah bangang cam budak tadika!!! aku benci giler lagu nih.:@
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 12:05 PM | Show all posts

Reply #12 sitoYoL's post

  aku pong dah bosan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2007 12:06 PM | Show all posts
lagi satu lagu DUA INSAN BERCINTA (ELLA feat Sazzy) elok2 lagu asal tu best, terus jadi hampeh biler mamat tu rapping dalam lagu ni... x selera nak dengar... pendek kata aku badi ngan semua lagu nyanyian Sazzy (betul ker ejaan aku ni... belasah jer la)

p/s: abangkental, kau anti adam n kru ekk... hehehe....  aku fanatik adam lol.... tapi x kisah la... citarasa lain2... hahaha.. layan....
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 12:09 PM | Show all posts
aku benci sgt dengar lau:

-lagu2 baru ella. suara gedik nak mampos. lagu2 lama dia gak sedap. lagu rama2 tu buat aku rasa nak muntah.
-lagu adam & farah - tak tau antara dua. macam aku ckp tadi, lirik bangang sangat.
-lagu rap shazzy. nie pon sama. lirik bangang. nak muntah. lagi2 dengar lagu duet ngan ella 'dua insan bercinta'. aku rasa nak pukul je dorang nih. :@
-lagu jac 'cepat2 tu pon lirik bangang ntah apa-apa.

byk lagilah lagu yg buat aku rasa loya. bodohlah dorang nie. buat lagu tak berkualiti. ish bengang betul aku. baik aku layan mix fm lagi best.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 12:11 PM | Show all posts
aku pung bosan apa yang korang listkan kat atas tu... tapi mostly aku tgk produce by Edry KRU... sian sian...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 12:14 PM | Show all posts
bagi aku quality music skang mmg membosankan...bukan takat melayu je..lagu english pon sama....lagu dulu2 gak best...evergreen.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 05:36 AM GMT+8 , Processed in 0.286873 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list