CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 66287|Reply: 110

Senarai Nama Persatuan yang anda sertai.. (20crdt)

[Copy link]
Post time 1-3-2007 05:57 PM | Show all posts |Read mode
salam semua,

Sila senaraikan nama persatuan atau club2 yang anda sertai..mungkin ahli2 lain yg belum pernah meryertai apa2 persatuanakan berminat untuk turut serta..

tq

[ Last edited by  casio at 25-2-2008 01:23 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2007 11:00 PM | Show all posts
mayc tu apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-3-2007 03:49 PM | Show all posts

Reply #2 sherrina's post

MALAYSIAN ASSOCIATION YOUTH CLUB

HQ kat jalan syed putra
presiden: menteri luar negara
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2007 12:07 AM | Show all posts
x penah dengo pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-3-2007 05:28 PM | Show all posts

Reply #4 sherrina's post

kalau translate bahasa malasysia:

Persatuan Kelab2 Belia malaysia.

Mayc ni bernaung dengan Kem belia dan sukan malaysia.  setiap persatuan yang ada di malaysia ni akan bergabung dengan mayc. dan badan induk segala kelab dan persatuan ni akan bernaung dengan Maljlis Belai Malaysia.

setiap Negeri ada MAYC ni..samada diperingkat kawasan atau daerah..

cuba survey kawansan anda ada x?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2007 02:18 AM | Show all posts
kalau ada, soheh tak aktif. 20 tahun dok sini x penah dengo apa2 aktiviti oleh mereka pun.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 8-3-2007 01:11 PM | Show all posts

Reply #6 sherrina's post

untuk perhatian ye.... kat bawah ni salah satu website MAYC kaw ketapang..sila surf untuk detail

tq

http://www.maycketapang.com/index2.htm
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2007 10:58 PM | Show all posts

salam

Bukan ahli...

Then, dulu kalo buat rombongan ke KL... biasa menginap kat asrama MAYC.. murah kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-3-2007 05:37 PM | Show all posts

Reply #8 fleurzsa's post

kalau rombomgan dari luar kl mmg murah stay kt asrama mayc ni... cuba test..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2007 05:47 PM | Show all posts

Reply #9 casio's post

Club mayc cawangan gombak ada kat sini yang jadi ahli?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2008 12:11 PM | Show all posts
so far ni takde ke ahli MAYC yang berforum kat sini?...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2008 02:36 AM | Show all posts

persatuan gak

sy sertai PKPIM n ABIM hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2008 03:46 PM | Show all posts

Reply #12 fullyfool's post

bleh bagi detail info PKPIM?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2008 02:33 PM | Show all posts
putri umno !!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2008 11:50 PM | Show all posts

Reply #14 eixebest's post

kaw mana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2008 04:03 AM | Show all posts

kalu persatuan...

persatuan kt dlm u bleh???hehe...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-3-2008 11:44 AM | Show all posts

Reply #16 MeLaMaL's post

nak menjadi ahli persatuan dimana2 pun boleh asalkan jgn masuk persatuan haram dhle...

masuk persatuan apa kt U?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 07:29 PM | Show all posts
Persatuan IBU BAPA kanak2 OKU (Blind)
Kompleks MAB, Brieckfields
sebagai Bendahari

kalo ada yg nak join sebagai volunteers
amat dia alukan
selama ni yg ramai volunteer dr masyarakat non muslim
muslim dah ramai yg kurang perihatin gamaknya..sedih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-3-2008 11:08 PM | Show all posts

Reply #18 tehbunga's post

mmg bagus buat amal ni.. nanti buatla aktiviti yg bleh ahli2 bod ni nak join sekali.terutama budak2 U yang dok termenung or dok berkepit dgn bf or gf tu yg banyak buat kes sgt skarang ni.ada sesetengahnya sanggup dok bertenet sampai lebam mata sampai tak ingat nak exam ka apa.. heran betul org mcmtu dok perabih duit gomen je.. apa kata kau buat borang untuk pendaftaran baru... mana tau ramai BUDAK U yg dok lupa diri esok lusa exam tapi pale otak kosong jek dok ingat benda lain...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 10:05 AM | Show all posts

Reply #19 casio's post

eh casio... aasal delete ersatuan yg aku postkan tu?
ada berani....? tinggal jer lah kat situ... wat pe nak delete?
takut lah tue...... takut temberang pecah eh....????

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:13 AM GMT+8 , Processed in 0.133600 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list