CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2057|Reply: 12

Photobucket

[Copy link]
Post time 4-1-2007 12:18 PM | Show all posts |Read mode
naper kra tak boleh nak bukak photobucket??? tak pun ada lain2 tempat yg kita boleh simpan gambar selain dari photbucket nie??? :hmm::hmm:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2007 12:49 PM | Show all posts
klik thread ni

Free Image Hosting
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2007 02:46 PM | Show all posts

Reply #1 krayolan's post

internet slow. satu asia termasuk malaysia/singapore ada masalah nak bukak website international.
2-3 minggu lagi baru okey kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2007 06:27 PM | Show all posts
aku pon x dpt bukak photobucket.. skrg nie aku letak jer aku nye pic pakai imageshack... hiks..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2007 06:34 AM | Show all posts
Masuk Photobucket guna Proxy , post # 5

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=255197&page=1
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2007 09:48 AM | Show all posts
photobucket dan flickr tak boleh bukak, tapi imageshack is ok!
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2007 10:40 AM | Show all posts
line internet akan ok pd 20 jan 2007
Reply

Use magic Report

sensasiii This user has been deleted
Post time 6-1-2007 02:53 PM | Show all posts
masuk je imageshack.us.. tak payah nak register
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2007 10:31 AM | Show all posts
Originally posted by fly_in_d_sky at 6-1-2007 10:40 AM
line internet akan ok pd 20 jan 2007

adeeeeeehhhhhh....tul ke neh....?

lambat lagi tu....:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2007 01:04 PM | Show all posts
tumpang tanya...

Macam mana nak Share Album kat photobucket?
aku ada try buat...."share Album" tp tu tuk myspace, freindster dl.....
aku xmo camtu..aku nak org tu terus masuk dlm photobucket aku...
ada link dia.....kat share album tu...tp kena bagi password lak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 03:59 AM | Show all posts

Reply #10 polaris_girlz's post

ko nak jadikan Photobucket sebagai BUKAN  private eh?

kalau macam tu, ko pergi Account Options / edit my album settings..

pilih change to public.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 11:37 AM | Show all posts

Reply #11 trunks's post

kalo buat camtu..
nanti abis semua folder aku org leh masuk tgk...

xboleh ke kalo kita nak buat Folder tertentu je yg boleh di view oleh public..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 02:42 PM | Show all posts

Reply #12 polaris_girlz's post

kalau tak ada option tu, ko create satu username baru
KHAS untuk tujuan ko kat post atas tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 05:08 PM GMT+8 , Processed in 0.221235 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list