CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 21393|Reply: 18

[Cadangan] AmWay: Btl ker bagus???

[Copy link]
Post time 16-11-2006 10:28 AM | Show all posts |Read mode
Salam sumer.....
sapa yang pernah join Amway ni,
bagus ker???
cam ner caranya, sama ker dgn MLM yg lain,
ada member aku ckp dia semacam network bussiness, btl ker???
sapa yang pernah masuk, bagi idea ckit....tolong!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2006 03:39 PM | Show all posts
join tu takde laa... tapi amik supplement yg dia jual.... produk nutrilite...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2006 10:36 PM | Show all posts
sama je dgn programme mlm lain....macam cni elken shaklee herbalife apa lagi?macam2 laa...kalau kita jual sumthing2 kita akan dapat point sebanyak sumthing2...so setiap tahun dapat bonus bergantung pada point...nak cite pon tak reti..sebab tak pernah terlibat dgn bendani..cuma pernah dgr org xplain je...kimb pon ada makan amway punye suplement..now dah tukar product lain..cuma menten guna vit c dia je
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2006 02:24 AM | Show all posts
MLM ni sape yg rajin & bnyk contact bole la
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2006 02:35 PM | Show all posts
i jd distributor sbb suka brg2 dia esp. Nutrilite.  ada la jugak masyuk sikit2 yg mana nk beli tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2006 02:34 PM | Show all posts
Pernah join bbrp tahun dulu...kena rajin cari downline and wat marketing...
tapi kalau setakat jual2 ni payah skit sbb brg2 amway ni mahal2 mmg la elok contoh mcm nutrilite...
setahun je join..pahtu tak jadi...jual avon la plak...at least tiap2 bulan beli barang tak kurang $100...student pun mampu beli
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2009 12:19 AM | Show all posts
Pernah join bbrp tahun dulu...kena rajin cari downline and wat marketing...
tapi kalau setakat jual2 ni payah skit sbb brg2 amway ni mahal2 mmg la elok contoh mcm nutrilite...
setahun je join..pahtu ...
Dilto Post at 19-11-2006 14:34


Salam perkenalan....

Minta tumpang.. tuan rumah...

Tujuansaya ialah untuk berkata sesuatu yg positif tentang Amway. Saya ialahpengedar Amway, buat secara sambilan sebagai mata pencarian yg kedua...Saya juga 100% user...dan sudah alami dan menikmati kebaikan rangeproduk kesihatan, kosmetik, dandanan dan kebersihan diri, kebersihanrumah dan kereta dlll...

Saya dapat rasakan konsep Amway ialahwin-win... Mereka menjalankan R & D, berkongsi informasi danmengeluarkan barangan bermutu tinggi, dan saya mengedar serta menikmatihasil titik peluh sendiri, alhamdulillah (secara sambilan saja)...Pengalaman yg paling ketara ialah kecergasan diri, kesihatan dankecantikan (dgn izin Allah) serta penjimatan yg berterusan. Walaupunbarangannya berharga lebih tinggi berbanding jenama lain, tetapipenjimatannya dapat dirasai dengan mengambil kira jangkamasa panjang..

Sayaberminat dgn produk2 Amway sbb produknya berkualiti tinggi, dan jugaada satisfaction guaranteed / 100% refund policy. selain itu saya dapatberjimat, dan juga membantu keluarga dan kawan2 serta dapat kawan2baru..dan juga belajar berbagai2 maklumat tentang kesihatan, penampilandan sbgainya dari risalah yg dikirim..

Saya sarankan kitaberfikir secara positif jika kita mahu berjaya. Terima kasih keranamembaca syor/saranan ini... Semoga dipermudahkan urusan kita, selamatdan berjaya di dunia dan di akhirat... insya Allah... amin...

Salam perkenalan
Azian
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2009 09:12 AM | Show all posts
buat apa pun..kalau bersungguh pasti berjaya..termasuk merompak dan mencuri..yg penting kesungguhan....
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2009 08:13 PM | Show all posts
barang amway memang berkualiti dan berbaloi lah.... walaupun x join amway, tp jd pengguna amway sbb mak sy 100% brg2 die pkai amway, jd sy pon pau la....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 09:04 PM | Show all posts
ak baru cdg nak beli supplement amway nie...
tp xtau nak beli katne
skrg ak mkn shaklee multivitamin.,...
tp xde perubahan, cuma muka je nmpak berseri cket...
sape2 yg ade info pasal supplement amway nie, citela cket...
ak dgr cite produk supplement amway ni bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 11:35 AM | Show all posts
Saya memula 1st join sebab beli KitchenAid mixer+Philips juicer...memaang berbaloi-baloi...namanya MLM tp harga yg saya belitu jauh lebih murah di pasaran, tak percaya??? boleh compare harga dgn yg jual kt Parkson or Kitchenshop. Lepasni aim nak beli Philips pressure iron pulak..tunggu promo FREE iron board. Sesiapa berminat nak beli boleh PM saya..harga ahlijer FREE delivery seluruh Malaysia. Semalam pelanggan baruje dapat KitchenAid mixer yang dipos...1 harijer ambik masa..sangat cepat. 1 lagi sebab yg bagus AMWAY ni sebab PATUH SYARIAH..melabur hanya pada tempat yg PATUH SYARIAH sahaja.. ADA no 8443519. Tapi sekarang Amway dah tak bagi beli guna no. ahli orang lain dah. Boleh PM saya kalu nak beli apa-apa..Saya di area KUANTAN, kalu nk jadi downline sayapun bagus sebab saya di bawah team yang agak kukuh juga iaitu Intan Pengasas abg Harun & kak Murni (mmg dah tinggi ni pangkatni...) dia buat kelas setiap minggu di rumah cerita kebaikan produk+demo..FREE je so org2 KUANTAN jom join saya..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2013 11:26 PM | Show all posts
Niat PERTAMA join Amway;

-  utk bantu mereka memiliki brg2 yang bagus
-  bantu mereka ubah kehidupan mereka
-  bantu mereka utk capai impian mereka - pergi haji /umrah/ melancong ditaja dan duit belanja dibekalkan  
   bersama / byr hutang piutang / beli rumah-cash / beli kereta-cash  / buka kedai dll
-  Hanya kerana Allah

Siapa boleh Join Amway ni ;

- mereka yang berumur 18 tahun dan ke atas
- mereka yang nak cari side income
- mereka yang nak buat part time
- mereka yang blacklist - tidak diterima bekerja dimana-mana pun
- mereka yang minat dengan business
- mereka yang tiada sijil apa pun, tapi minat amat digalakkan
- mereka yang suka melancong tapi takde duit..dgn amway 3 kali naik kapalterbang setahun...
- mereka yang mempunyai impian yang besar mcm kat atas tu..
- mereka yang nak ubah kehidupan..ni dah ramai yang berjaya..

Modal :  Hanya RM90.00 - kalau ni pun tidak mampu..sila hubungi kami dengan sms / watsapp

Kami akan bantu anda yang memerlukan pekerjaan.

Anda Buat Anda Dapat Anda Hebat

Produk Amway adalah 100% halal, tak percaya sila google
Barangan Amway - Mahal tapi tahan lama dan kualitinya tiada tandingan

eSpring - sistem rawatan air yang terbaik didunia
Nutrilite - organik 100% asli yang terbaik dari ladang -hasil kajian tiada tandingan
Artistry - dah banyak menang Award dah...terbaik tak payah nak cakap la- saya pakai 6 bln tak habis lagi
Home care- dishdrop, sabun SA8- 2 bln tak habis guna lagi..menakjubkan ..jimat kalau tidak..setiap bulan nak  beli liquid kan...

Saya adalah pengguna produk Amway yang tegar.
sms/ watsapp saya amelia 012-3980797 @ nizam 012 6816841






Last edited by amelia_nizam on 11-9-2013 03:32 PM

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2013 02:48 AM | Show all posts
sebut mlm ni ramai member2 yg join dan melabur mlm dulu skang dah stop...

kesimpulannya peratusan yg berjaya dlm mlm ni kalo aku tgk di kalangan member2 aku dlm ramai2 tu adalah sorang yg berjaya. yg lain bungkus...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2014 08:00 PM | Show all posts
Sy Amway distributor jgk,tx pnh memaksa org lain utk beli produk atau menyertai biz ni.Saya cuma sharing apa yg sy tau kpd org lain utk bantu mereka. 017-4416931(Michael),WeChat:MichaelKCKC,Michael-Ang@hotmail.com,contact sy dan sy akn beri servis terbaik utk anda.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:19 AM | Show all posts
ade sapa2 nak join ahli leh roger i.
skrang join ahli ade promo, dan dapat voucher RM110.
wechat: imjlshawn
whatsapp: 0127195269
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2021 05:41 PM | Show all posts
satu masalah amway

dia tk iklankan kt media seperti tv

jadi orang tak tau psl produk

kesian firaun2 kecik amway nak mnjual kena bnyk bohong

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kenak Amway ni, kena cr org Amway yg aktif. Yg pergi kelas. Yg dah buat research. Jgn dgr ckp org yg xpernah buat Amway/buat separuh jalan.

Amway company no 1 Dunia. Dah beroperasi lebih 60 tahun di dunia, tapi msh kekal ranking no 1. Kenapa? Sebabnya product berkesan. Logiknya kalau tak berkesan, pengguna tak akan repeat. Bila tak akan repeat, tak ada demand. Bila takde demand, takkan ada production. Thats why kenapa kena pilih no 1. Ada sebabnya. Lagi2 vitamin. Benda yg masuk dlm badan. Jgn duk dgr claik dprd seller semata. Kena rajin buat research sikit.

So amway mmg the best company. Sape nak join, nak guna brg or nak buat side income. Sy bantu jom. 0192361320 (pn nur)
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 15-9-2013 02:48 AM
sebut mlm ni ramai member2 yg join dan melabur mlm dulu skang dah stop...

kesimpulannya peratusan ...

Berbeza dgn Amway tuan. Bila melabur 2k 3k dlm MLM, tu dah sah2 money game. Sbb u dpt keuntungan dr duut rolling yuran pendaftaran. Sng cite bonus kepala. Downline reguster, upline dot bonus drod ondaftaran. Berbeza dgn Amway, u reguster rm 90.now rm60(pkp), yuran rm60 tu directly pergi pd company. Tak payah simpan stock. U just share product quality to ur network, then ada org order, baru u velu. 0% risiko.

Kebanyakan MLM yg labur ribu2, u mesti akan bawak balik stock. Simpan bawah katil. Seee. Belum start bsnes, tp dh kena pgg stok. Which is u dah ada risiko samada product terjual atau tidak. This is different dgn Amway. Sbb tu blh kekal no 1 ranking dunia MLM.

Sape yg rasa menarik nak kenal Amway, jom sy cruta marketing plan dia yg sgt adil. Trust me, korang akan terkejut punya. Sbb sebelum ni korang mmg xpernah tgok marketing plan amway langsung kan?.

Sbb i akn show the marketing plan ni even u belum jd ahli amway lg pun. So feel free to contact me 0192361320
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
stinger.baik replied at 10-2-2021 05:41 PM
satu masalah amway

dia tk iklankan kt media seperti tv

Thats why konsep bsnes amway ialah networking. Duit bonus yg sepatutnya pergi pd advertisements di tv, billboard diberi pd distributor.. Amway ada pemegang saham terbesar drpd tabung haji. Whether you like it or not about company u dah terima duit drpd Amway bang...jom lah sy cerita byk lg psal Amway ni.. Nnti abg sndri yg tak percaya oh mcmtu rupanya potensi company Amway ni.

Skrg ada core plus. Insentif yg dikeluarkan drpd family founder sendiri. So mmg byk bonus dia bagi. Core plus ni bukan insentif kekal tau. Mmg seronok buat side income. InsyaAllah company patuh syariah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 04:09 AM GMT+8 , Processed in 0.086366 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list