CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 20800|Reply: 143

Borak @ BolaTalk

[Copy link]
Post time 15-7-2006 02:28 AM | Show all posts |Read mode
ok... nak kate gath tak jugak.. malas nak cite pasal gath .. semanjang tak jadik jer... so aku bukak benang nih nak kire head count sape nak pi...

Lokasi : Satay Kajang Hj Samuri
Waktu : Lepas maghrib dlm kul 8pm
Tarikh: 22 July 2006
Hari  : Sabtu
Theme:  Baju Kuning (senang utk menjustifikasikan)



aku bukak benang nih sampai jemaat depan jer... takde respon cancel!!! clear cut aaa.... kite2 jer nih...:pmuka:


p/s: tomei open nih wei... takan tak mau kot...


[ Last edited by  MengkuduMasam at 22-7-2006 09:26 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2006 02:33 AM | Show all posts
8pm.. tk pegi la aku :lol kene hambat ngan mak aku nanti...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 02:38 AM | Show all posts
Originally posted by MengkuduMasam at 15-7-2006 02:28 AM
ok... nak kate gath tak jugak.. malas nak cite pasal gath .. semanjang tak jadik jer... so aku bukak benang nih nak kire head count sape nak pi...

Lokasi : Satay Kajang Hj Samuri
Waktu : Lepas  ...



ko suruh pakai baju kuning... tingat aku kat derang neh
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 02:49 AM | Show all posts
jgn tome.. nanti betui2 dorang pakai cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 02:51 AM | Show all posts

Reply #4 conan's post

siap pakai wig afro lagik :lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 02:52 AM | Show all posts

Reply #5 epitome's post

pehtu jln2 sambing tunjuk2 langit
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-7-2006 06:59 AM | Show all posts
Originally posted by conan at 15-7-2006 02:52 AM
pehtu jln2 sambing tunjuk2 langit


lollol
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 07:00 AM | Show all posts
22 ni aku leh join tak ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2006 09:23 AM | Show all posts
Originally posted by MengkuduMasam at 15-7-2006 02:28 AM
ok... nak kate gath tak jugak.. malas nak cite pasal gath .. semanjang tak jadik jer... so aku bukak benang nih nak kire head count sape nak pi...

Lokasi : Satay Kajang Hj Samuri
Waktu : Lepas  ...




konpemmm aku xleh pegi.......
jauhhhhhh bangatttttttt,,,,,,,,:nerd:


korang datang jer tmpat aku......
aku blanje makan kopok lekor.......
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 10:37 AM | Show all posts
betui ke tome nak belanja ni ???
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 11:15 AM | Show all posts
baju kuning? kang smua baju sama org ingat boria penang datang nak bwat persembahan plak.. hermmm kalo ramai aku gi la.. aku pun tak berani nak janji la..

[ Last edited by  okb at 15-7-2006 11:37 AM ]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2006 11:35 AM | Show all posts
Originally posted by okb at 15-7-2006 11:15 AM
baju kuning? kang smua baju sama org ingat boria penang datang nak bwat persembahan plak.. hermmm kalo ramai aku gi la..



baru best lol

cepat sape nak pi buat head count
:tq:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 12:08 PM | Show all posts

Reply #12 MengkuduMasam's post

lapor lak aku dengor satay time lunch gini......:mll::mll:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 01:15 PM | Show all posts
buat minggu lepas tuh buleh tak?
hari rabu sampai jumaat aku gi thailand, sabtu & ahad nak balik melaka sebab minggu ni tak dapek balik...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 01:29 PM | Show all posts
kalu budak baru yg nak educate semua org from now on nak join macam mana? :ting:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 02:20 PM | Show all posts
Originally posted by hasribus at 15-7-2006 01:29 PM
kalu budak baru yg nak educate semua org from now on nak join macam mana? :ting:





tu lagik bagossssss.....tgok samada dia educated kt porum jer or mmg dia reality nya camgitu......

tp korang kna hati2 pasal korang kna 'intelligent talk'....bukan bual kosong jer.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2006 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by tanabe2287 at 15-7-2006 02:20 PM





tu lagik bagossssss.....tgok samada dia educated kt porum jer or mmg dia reality nya camgitu......

tp korang kna hati2 pasal korang kna 'intelligent talk'....bukan bual kosong jer.....


ewah ewah...
kitaorg (non-liverpul fans) jer yg kena? :lol
dia kan liverpul fan...so korang pon kenalah ikut teladan dia dulu.....:pmuka:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 03:17 PM | Show all posts
Originally posted by hasribus at 15-7-2006 03:03 PM


ewah ewah...
kitaorg (non-liverpul fans) jer yg kena? :lol
dia kan liverpul fan...so korang pon kenalah ikut teladan dia dulu.....:pmuka:



korang = geng2 yg gi makan2 kat kajang ni laaa.....x kira fan bango ker...tenuk ker..setan ker....meriam ker...citeh ker...aper ker....:pmuka:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 03:27 PM | Show all posts
Originally posted by tanabe2287 at 15-7-2006 03:17 PM



korang = geng2 yg gi makan2 kat kajang ni laaa.....x kira fan bango ker...tenuk ker..setan ker....meriam ker...citeh ker...aper ker....:pmuka:


eer...ko kat ganu kan...dah pernah try sate kajang? :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 03:46 PM | Show all posts
Originally posted by hasribus at 15-7-2006 03:27 PM


eer...ko kat ganu kan...dah pernah try sate kajang? :hmm:




eceehhhhhhhh.....aku dulu 4 tawon duk area tuuu.....
tp sate tuh pada aku gah pada nama jer....:nerd:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 02:07 AM GMT+8 , Processed in 0.083777 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list