CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: isabel

STAIRWAYS TO HEAVEN ~ Sesi Borak2 Kwon Sang Woo & Choi Ji Woo

[Copy link]
Post time 10-3-2006 12:18 AM | Show all posts
Originally posted by rienn at 9-3-2006 12:05 AM
chemistry diorang yg outstanding tu yg buat sedih.. decide la dulu ek

aku cuma ada 2 ari je lagi nak decide ni ..... nak tengok ke tak ......???:hmm:

Originally posted by awoks at 9-3-2006 03:18 AM
tengok la kayla..
sedeh2 la bes
siap 2 channel tuh..

tp yg paling bes sebab ade sangwoo....waaaaaaaaa :love:

tapi aku rase nak tengok kat aec la coz tak dubbing

aku mmg rindu nak tengok KSW oppa ni ...dah lama tak tengok dia ... last sekali tengok dia dlm movie make it big yg awoks terlepas tu ....:love:

kalau tengok , mmg nak tengok kat aec gak ....

hati mmg nak tengok, tapi otak kata tak payah lah sbb for sure sedihhhhhhhhhhh bangetttttttt sampai boleh menggangu perasaan .......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2006 02:01 AM | Show all posts

Reply #81 kayla's post

kalau kayla decide nak tengok, mesti tambah sayang lagi kat ksw oppa.. performance ksw cukup bagus dlm drama ni (ksw sendiri pun kata ni drama dia yg terbaik kalau dinilaikan dari sudut lakonan dan buat dia popular seantero asia).. percaya ler... kalau sedih-sedih tu, boleh release kat sini.. sure ramai boleh teman punya.. kan kan?

[ Last edited by rienn at 10-3-2006 02:06 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2006 04:29 PM | Show all posts
aku raser dah ter'DEMAM' citer nie lah
x sabar nak tgk episod baru walaupun dulu dah tgk
oh,bila Jung Suh nak kena langgar ni..sbb time ni aku tak dpt tgk dulu
Yuo Li,gua nak ckp gua benci sama lu..
muka dah ler mcm cicak kering..hati busuk plak tuh
Jung Suh gak yg lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2006 04:34 PM | Show all posts
Originally posted by wordlife at 10-3-2006 04:29 PM
aku raser dah ter'DEMAM' citer nie lah
x sabar nak tgk episod baru walaupun dulu dah tgk
oh,bila Jung Suh nak kena langgar ni..sbb time ni aku tak dpt tgk dulu
Yuo Li,gua nak ckp gua benci sama  ...


sabo2 word,sy benci yuri n mak dianf:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2006 04:37 PM | Show all posts
Originally posted by wordlife at 10-3-2006 04:29 PM
aku raser dah ter'DEMAM' citer nie lah
x sabar nak tgk episod baru walaupun dulu dah tgk
oh,bila Jung Suh nak kena langgar ni..sbb time ni aku tak dpt tgk dulu
Yuo Li,gua nak ckp gua benci sama  ...


huh..sabar2...jgn ler marah gan Yuri tu...
nampaknya demam KSW dah nak mula gi...

bel x tau lak citer ni pun main balik kat 8TV serentak gan AEC...:hmm:

I'm falling in love again....:love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2006 04:41 PM | Show all posts
wordlife,avatar tu cite ape?kesian lah mamat tu kena lempang
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-3-2006 04:43 PM | Show all posts
ntah ler ayie
tuh aku ciplak org lain punya
hehehe
knp very menarik perhatian ker??
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2006 04:46 PM | Show all posts
Originally posted by wordlife at 10-3-2006 04:43 PM
ntah ler ayie
tuh aku ciplak org lain punya
hehehe
knp very menarik perhatian ker??



:ah::ah::bgrin::bgrin:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2006 04:46 PM | Show all posts
ayie ko awek ker??
fanatik sang woo ker??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2006 04:48 PM | Show all posts
lo ko wordlife...hehhe

pikir dah tgk movie yg kat avatar ko tu...

tajuk dia My Sassy Girl...pelakon dia tu yg dok tampar hero.. Jeon Ji-Hyeon...manakala hero dia Cha Tae-Hyeon yg baru aje dtg KL baru2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2006 04:57 PM | Show all posts
woh,Isabel ganas lah kau..terer tol
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2006 04:58 PM | Show all posts
Originally posted by wordlife at 10-3-2006 04:46 PM
ayie ko awek ker??
fanatik sang woo ker??


huh....sy fanatik no.1st sang woo oppa.:cak::cak::cak:
tentulah awekssssssssssssssss..........
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2006 12:12 PM | Show all posts
Originally posted by wordlife at 10-3-2006 04:57 PM
woh,Isabel ganas lah kau..terer tol



ff:
ah..ganas..x de ler..:gila:

movie ni kan fames sampai skrg...
semua lakonan Jeon Ji-Hyeon dari movie pertama hit dia Il Mare sampai ler Windstruck semuanya hit dan skrg tgh tunggu movie terbaru dia lak Daisy lakonan bersama gan Jung Woo Sung..:hmm:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2006 01:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2006 01:18 PM | Show all posts


Oppa refers to whom Jun Suu calls brother. (San Juu and her step brother)
The diary of Jun Suu..(as a young girl)


I抳e never seen Oppa this sad before. As we stood at the beach an hour ago, placing the ashes into the sea単iving our last respect as the waves swept them away卆way from us..I cried.
Oppa was frantically crying out for uncle卆lmost plunging himself into the cold waters卆s if going after uncle. If father had not held on to him tightly匢 don抰 know what might have happened to him. I knew exactly how he felt. The deep sense of卨ost. I felt that way too卍uring mother抯 death. When mum抯 ashes were thrown into the sea匢 suddenly felt memories卆ll of them卹ushing through my head. The scenes just played on卻cene after scene. Those precious moments卪um匢 miss you
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2006 01:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2006 04:26 PM | Show all posts
biler nak start kat aec nie??takmo tengok kat 8tv sebab dubbing.aku sllau buka aec spring day tak habis2.tak sabar nak tengok ksw ngan kth.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2006 05:56 PM | Show all posts
dah start pun
ko x tgk ker
x per ader repeat isnin-jumaat pukul 3.30 ptg
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2006 10:40 PM | Show all posts
wa.... ari ni dah start kat AEC. best sebab cakap korea. oppa.............

jahat gila yuri. tak sedar dek untung. patutnya duduk je dengan bapak dia. mengada-ngada. aku panas je tengok muka dia. dah le tak lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2006 10:44 AM | Show all posts
Originally posted by isabel at 11-3-2006 01:26 PM


ep.1 yg tak dapat tengok.wahhhh...bel dah tuko avatar lah.so cute.
lama betul oppa cium.geram pulakkkk.......:cak::cak:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 09:17 PM GMT+8 , Processed in 0.071944 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list