CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: isabel

STAIRWAYS TO HEAVEN ~ Sesi Borak2 Kwon Sang Woo & Choi Ji Woo

[Copy link]
Post time 3-3-2006 10:08 AM | Show all posts
Originally posted by shidaaziz at 3-3-2006 09:44 AM


baik hang tengok. mesti hang pun tadah baldi jugak


hehe...betul...citer ni sedih sgt...

ff:apsal gambar jongos ko tu lain mcm jer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2006 10:14 AM | Show all posts
Originally posted by dang_anum at 3-3-2006 10:08 AM


hehe...betul...citer ni sedih sgt...

ff:apsal gambar jongos ko tu lain mcm jer...


aku nengok citer ni mula2 dulu, tak larat menangis. dah tengok hero nangis.

ko jangan tegur gambar jongos tu. nanti ketulahan :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2006 04:42 PM | Show all posts

sth d 8 tv !!!

stat esok kol 3-4 pm..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2006 04:45 PM | Show all posts
Originally posted by missy_intsy at 8-3-2006 04:42 PM
stat esok kol 3-4 pm..


huh...kat 8tv pulak ke.aigooo...nasib dah ade cd nie..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2006 04:51 PM | Show all posts
biar betul kat 8tv??
bukan kat AEC ker??
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2006 04:55 PM | Show all posts
A'ah lah betul lah kat 8tv
pukul 3 petang
starting 9 Mac!!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-3-2006 09:11 PM | Show all posts
ait..pulak dah...
jap aec...skang 8tv plak..
yg mane satu nih...
waaaaaaaaaaaa.....tak paam

cite ni dulu mase bulan pose da tengok tp tak tengok dari mule..
kene tengok nih..
sebab ade sang wooo....my fevret guyyyyyyyyy

SANG WOO I LUV UUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love:
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2006 09:14 PM | Show all posts
Originally posted by rienn at 27-2-2006 02:59 PM


[IMG]http://img.photobucket.com/a ...


waaaaaaaa..biler aku tengok gambo2 nih rase sayu sangattt...
tingat dulu dulu

sang woo....my fevret guy 4eva!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2006 11:34 PM | Show all posts
siar kat 8tv dan jugak kat aec.. aec ahad ni while 8tv esok (khamis).. kat aec of course la takder dubbing...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2006 11:57 PM | Show all posts
sampai 2 channel tayang crite ni serentak .....

aku berbelah bagi nak tengok ke tak ..... tak pernah tengok lagi ....tapi  masa tunjuk kat 8tv dulu tu, aku dah tengok ending dia .....:cry:

nak tengok CJW n  KSW .... tapi tak sanggup nak sedih2 lagi .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 12:05 AM | Show all posts

Reply #70 kayla's post

chemistry diorang yg outstanding tu yg buat sedih.. decide la dulu ek
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 03:18 AM | Show all posts
Originally posted by kayla at 8-3-2006 11:57 PM
sampai 2 channel tayang crite ni serentak .....

aku berbelah bagi nak tengok ke tak ..... tak pernah tengok lagi ....tapi  masa tunjuk kat 8tv dulu tu, aku dah tengok ending dia .....:cry:

na ...


tengok la kayla..
sedeh2 la bes
siap 2 channel tuh..

tp yg paling bes sebab ade sangwoo....waaaaaaaaa :love:

tapi aku rase nak tengok kat aec la coz tak dubbing
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 08:48 AM | Show all posts

Reply #71 rienn's post

tul 2..rs sesuai jek derang be2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 09:17 AM | Show all posts
mak aiii.. dua2 chanel skali nak main cite ni ye.. macam dah janji lak.. chanel 19 dia ada ulang lagi cite tu tiap hari senin -jumaat cite yg dah main hari sabtu dgn ahad kan (kira ulangan la) .. tapi pukul dua ptg rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 11:11 AM | Show all posts
demam kwon oppa lak pas ni ahaha....tgk kat aec ler ok coz ckp korea..

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 11:18 AM | Show all posts
dua 2 tak leh tgk....astro tak de kat 8tv plak tgh keje.....frust aja...
cd berapa harga ekk....klu ada yg dowload nak juga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2006 11:24 AM | Show all posts
Originally posted by Hana_Hirokawa at 9-3-2006 11:11 AM
demam kwon oppa lak pas ni ahaha....tgk kat aec ler ok coz ckp korea..



he..he..demam balik ngan sang woo oppa.hana kemain lagi samsoon nari..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 11:25 AM | Show all posts
Originally posted by arbae at 9-3-2006 11:18 AM
dua 2 tak leh tgk....astro tak de kat 8tv plak tgh keje.....frust aja...
cd berapa harga ekk....klu ada yg dowload nak juga


hu..hu..dua2 pun tak dapat tengok.nasib dah ade cd nie.kalau cd nie kat s&m harga rm88.00 kalau tak salah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 06:02 PM | Show all posts
nak mintak tolong boleh tak? sesapa boleh tolong record lagu yg dimainkan masa opening diorg tgh duduk atas kuda kayu tu.. lagu dlm version tu takder dlm ost.. yg ada full song jer.. rienn nak record sendiri tapi pc ni tak dipasang antenna lak.. rasanya dlm vcd takder kot.. tolong yer.. nnt rienn bg full credit..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2006 07:01 PM | Show all posts
tadi da stat ek kat 8tv...aku tetido aa..
tp takpe aa..lgipon dubbing...
tunggu ahad nih kat aec.....

sang woo :love:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 08:55 PM GMT+8 , Processed in 0.085942 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list