CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: isabel

STAIRWAYS TO HEAVEN ~ Sesi Borak2 Kwon Sang Woo & Choi Ji Woo

[Copy link]
Post time 24-2-2006 05:18 PM | Show all posts
bila start ha? aku suka citer ni. OST lagu sedap. memang tak berganjak dari depan tibi masa tengok dulu. kalau macam ni, aku tak boleh tidur petang le. nak tengok punya pasal. hero hensom.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2006 05:24 PM | Show all posts
eh baru perasan thread ni.... ye ke??? lepas habis springdays... stairway to heaven???? huhuhuhu NOSTALGIA ni!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2006 04:54 PM | Show all posts
start bila ni???
spring day x abis lagik pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2006 11:15 PM | Show all posts
Originally posted by wordlife at 25-2-2006 04:54 PM
start bila ni???
spring day x abis lagik pun



start March nanti... tapi tak tahu gi date...

Ching masih ingat dulu tengok kat TV... habis je episode 3, terus pegi shopping centre terdekat untuk beli cerita ni... malam malam buta lagi masa tu... Tapi KSW memang best dalam cerita ni... especially masa dia pandu kereta dengan mata kristal dan muka risau dia tu :cak:... memang cair habis tengok dia...

[ Last edited by ching_aori at 25-2-2006 11:35 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2006 12:12 AM | Show all posts
sayang betul la thread yg dulu dah kena cuci... ada macam2 kat situ detail summary dgn screencaps pun ada.... saper ye yg buat summary time tu? aku ada buat 2-3 jer kot yg lain2 tu kimmy ke bel yg buat... aku tukang cari gambar dgn screencaps utk tiap2 ep.... mmg nostalgia betul thread tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2006 12:29 PM | Show all posts
akhirnye khatam jua cite nie.huk..huk..sedih gilos cite nie.oppa punye acting very the good.lagu dia pun sedap.bogoshipda....bogoshipda alahai sayu ye lagu dia.cite nie best drama ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-2-2006 02:17 PM | Show all posts
Huhuhu.... Citer nie.... sedey bangat psl citer nie lah kra terus lekat kat 8TV layan citer korea...... masa dulu dia main dlm bulan puasa.... Hubby pergi terawih jadi kalau bab sedey tu blhlah layan jiwang sorang2.......

kalau tak silap citer nie hujung2 tahun 2004... pastu sambung pulak Jewel In The Palace
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2006 02:40 PM | Show all posts
bila citer ni nak start...4 ke 6 episod terakhir es tertinggal citer nih yelah time raya plak tu..dahla balik kampung tapi citer ni memang best...dulu es ada full ost citer nih tapi dah abis semua ...komputer plak rosak hampeh!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-2-2006 02:59 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2006 04:38 PM | Show all posts
cerita ni sedihlah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2006 04:57 PM | Show all posts
pukul bape & hari ape?? aku tak penah tengok AEC sblom ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 09:29 AM | Show all posts
Originally posted by blankie at 27-2-2006 04:57 PM
pukul bape & hari ape?? aku tak penah tengok AEC sblom ni...



pukul 3.30 pm - 5.30 pm.... every weekends
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 10:14 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 10:15 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 10:18 AM | Show all posts

:love::love::love:

all credit to soompi.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2006 08:05 PM | Show all posts
dah check,kat astro guide
start 12 mac pukul 3.30pm
yezza!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2006 09:51 PM | Show all posts
Originally posted by ayie77 at 28-2-2006 10:14 AM


hero handsome
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2006 01:15 AM | Show all posts
blum pernah tgk citer nih..tapi ramai ckp yg citer ni sedih....
erm...tak braper suka citer sedih2 ni....
tapi...kedatangan citer ni kat AEC [dgn suara korea!!!!takde dubbing2:pompom:] amat lah dinantikannnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2006 09:41 AM | Show all posts
kak bel,nak tanye nie daun yg tae hwa bagi kat jung suh tu ade makne tersendiri ke.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2006 09:44 AM | Show all posts
Originally posted by penglipur at 3-3-2006 01:15 AM
blum pernah tgk citer nih..tapi ramai ckp yg citer ni sedih....
erm...tak braper suka citer sedih2 ni....
tapi...kedatangan citer ni kat AEC [dgn suara korea!!!!takde dubbing2:pompom:] amat lah d ...


baik hang tengok. mesti hang pun tadah baldi jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 02:50 PM GMT+8 , Processed in 0.084181 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list