CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: isabel

STAIRWAYS TO HEAVEN ~ Sesi Borak2 Kwon Sang Woo & Choi Ji Woo

[Copy link]
Post time 24-2-2006 04:02 PM | Show all posts
sedihnya tapi sayang tak dapat tgk habis sebab balik raya....

cuma baca sinopsis kat sini...

masa nie juga aku terjatuh cinta gilerr kat KSW oppa sampai sekarang dok menyanyi lagu bogoshipda lagi....dengan penuh perasaan lak tuh...tak hirau orang kiri kanan..
sesekali  tgk clips dia..

masa citer nie la aku lekat kat board nie walaupon belum jadi ahli cari lagi...he he he nak jadi sangat masa tuh sebab nak join korang....tapi tak reti bila masuk asyik prob aja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2006 04:03 PM | Show all posts
Originally posted by Hana_Hirokawa at 24-2-2006 03:19 PM
ahaha laju aje ko sizuka yerk....mmg sadis citer ni...komawo yo..kelas korea esok ko mai tak? amacam dah terer ker or terorrist cam hana gaks hehehe...tau baca skit tp tak tau makna n nak ckp mmg h ...


kalau takde hal lain insyallah aku muncul kat situ...
Originally posted by babyface76 at 24-2-2006 03:55 PM



hahah salah rupanya...mati2 aku ingat hero yg buta(aku nak cari org yg bercerita ngan aku dulu...kureng asam...tipah tertipu rupanya)...

huuhhuu cite sedih nie yg tak tahan urat perut...ur ...

Kesian betul dgn Tipah ni...:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:17 PM | Show all posts
citer ni yg menyebabkan munna menci sgt kat kim tae hee.... menci tahap giler .... lebih 2 lagi time dia besarkan mata dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:18 PM | Show all posts

Reply#1 Isabel's post

Bila citer nak tayang balik minggu ni ke Bel?. Dulu citer ni tayang kat tv tak dpt ikut becoz bulan puasa....Shima pong masuk peraduan dia, nasib menang!. Hadiah ke 6 dapat CD n Rantai. Best tak yah beli becoz rega cd dia pong mahal!
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:19 PM | Show all posts

Reply #20 babyface76's post

wahahaa adesss akak kena tipu aaa ni...org yg bercerita tu confuse dengan drama melayu kot wahahaha...rasanya ahad kot baru mula ntah ler...letih tgk spring day yg lembap tu....akak, aritu akak ade kasi hana cam lagu instrumental tp akak tak tau dari drama apa tul tak, hana baru perasan lagu tu dari WINTER SONATA hehehe....

ahahah sizuka...okeh...matta ashi ta.. :lol
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:20 PM | Show all posts

Reply #24 shimakichi's post

wow terer ko yerk..sure rantai tu jadi hiasan dlm almari jer kan hehehe...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-2-2006 04:23 PM | Show all posts
disebabkan citer ni la jugak aku mula membeli cd2 citer korea...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2006 04:29 PM | Show all posts

Reply #27 dang_anum's post

bel lak disbbkan citer ni start gila gan KSW sampai semua movie gan drama series dia bel beli..ni x campur gak mv dan CF dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2006 04:29 PM | Show all posts
Originally posted by Hana_Hirokawa at 24-2-2006 04:20 PM
wow terer ko yerk..sure rantai tu jadi hiasan dlm almari jer kan hehehe...

Buat ape simpan dlm gobok!...Shima pakai la  n tayang kat member-merber yg gilo citer korea, kasi jealous!.:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:33 PM | Show all posts

Reply #29 shimakichi's post

fuyooo sure sume kawan ko meleleh air lioq nengok heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:35 PM | Show all posts

Reply #27 dang_anum's post

heheheh dang anum...banyak agi citer baru yg besh2..tak lama agi kuar filem baru KSW ..bleh tgk ramai2 kalau ade kat sini ler, kalau tak kena beli ler cd nye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:35 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 24-2-2006 04:29 PM
bel lak disbbkan citer ni start gila gan KSW sampai semua movie gan drama series dia bel beli..ni x campur gak mv dan CF dia...


sampai avatar pun guna oppa kan....hehehe

best la avatar tu...aku cuba copy utk desktop item...tp display lembab la...tak syok tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:39 PM | Show all posts
Originally posted by Hana_Hirokawa at 24-2-2006 04:35 PM
heheheh dang anum...banyak agi citer baru yg besh2..tak lama agi kuar filem baru KSW ..bleh tgk ramai2 kalau ade kat sini ler, kalau tak kena beli ler cd nye..


hah...citer apa tu....ada nangis2 lg ker....
penat la tgk ksw nangis...
suka tgk make it big...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2006 04:39 PM | Show all posts

Reply #32 dang_anum's post

ya..forever in my heart...biarpun sekali tergugat gan hero hensem yg lain tapi tetap gak balik kat SW oppa..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:42 PM | Show all posts
Originally posted by isabel at 24-2-2006 04:39 PM
ya..forever in my heart...biarpun sekali tergugat gan hero hensem yg lain tapi tetap gak balik kat SW oppa..hehehe


ya betui....aura dia tu lain dr yg lain....:cak::cak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 04:51 PM | Show all posts
Biler citer ni nak tunjuk??
citer terbaik korea nie!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2006 04:55 PM | Show all posts

Reply #34 isabel's post

yeah...forever ever...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 05:13 PM | Show all posts
wah.. boleh tgk KWS oppa.. dari citer nie ckucin mula mengenali KWS oppa..ooohhh oppaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 05:17 PM | Show all posts
i agree..i agree to everybody....anne tgk citer ni rasanya cd 1-20 tu dah masuk 1 times hambo repeat...Airmata pun dah berbesen2 keluar dah..;) addicted sokmo....sapa2 yg tak tgk laie tu baik la rajin2 kan diri menonton..especially pd sesapa yg suka nangis....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 05:17 PM | Show all posts
awat 1 times lak ni...silap 10 times lo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 11:54 AM GMT+8 , Processed in 0.072010 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list