CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: snow_queen

Di sebalik nickname/username....

[Copy link]
Post time 18-2-2006 11:29 PM | Show all posts

Reply #140 snow_queen's post

biasa laa tue snow.....
kawan aku siap name dia ade allah lagi..haa
die tue budak sabah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-2-2006 11:30 PM | Show all posts
hehe ye ke???kem salam diye eh....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:33 PM | Show all posts
hii emiko...welcome to this thread!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:34 PM | Show all posts

Reply #142 snow_queen's post

alrite....
diye kem salam kat ko...
aku tgh ym ngan diye...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:34 PM | Show all posts

Reply #143 jpl_fan's post

hye gak....hehehehhee
emiko!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2006 11:42 PM | Show all posts
w'salam......
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-2-2006 11:48 PM | Show all posts

Reply #146 snow_queen's post

hehehehhe.....
diye nak knal ngan ko....ahaks!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:56 PM | Show all posts
halo sume

haha tanyela ayah saya bakpe dier kasi nama ni keke..tapi baguih gak lah..sbb ramai igt mmg nickname semata2 mwahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-2-2006 12:11 AM | Show all posts
macam name hemster...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2006 01:48 AM | Show all posts

Reply #149 snow_queen's post

uit ko nie...
x baik tau...pe laa...hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-2-2006 01:56 AM | Show all posts
hehehhe sowi2....
jgn mara taw emiko
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 11:55 PM | Show all posts
ekekeke..takdolah..nama hamster2 saya pong ada ala2 jepun gak ape ehehehe..
saki,hikaru,shiro..tp batch2 yg pertama je la nama ala2 jepun..skarang nama omputih plak..ruby,lulu,yoyo ekekeke
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 1-3-2006 02:04 AM | Show all posts
nick wa adalah ayat rekaan kami segeng utk menunjukkan ketidak puas hatian, dan boleh juga untuk penyedap ayat

contoh " weihh lancut, lu gi mana tadi ? awek lu datang bawa kayu besbol tadi .. apecer beb ? "
juga boleh " lecturer tu palancut tul la, ade ke patut die suh wa berdiri atas meja suh nyanyi lagu band malaikat maut !! demm ! "
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2006 10:10 PM | Show all posts
saper tau kalu nk tukar username dlm forum cari ni camner ek??
aku mls nk daftar balik..
abeh ler kredit2 aku kalu cenggitu.. huhu

kat forum cari bleh ker tukar kiter nyer username ek???:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2006 02:01 AM | Show all posts
setau saya kat sini takleh main tukau2 username..kat forum lain pun kebanyakannye cenggitu gak ler ni..cuma admin je ada akses untuk main tukau2 nick ni kalau tak salah saya ^^

so penyelesaiannye -> mmg kene daftar nick baru n kene berlari kat keliling forum untuk tambah kredit smula ^^
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2006 07:09 PM | Show all posts

Reply #155 emiko's post

adesh...
tak larat ler nk berlari keliling forum..huhu
emiko... awk jer la kasik kredit bnyk2 kat username baru sy..hehe :bgrin:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-3-2006 01:12 AM | Show all posts
dapat crdt baru kalo posting sikit xbest dow....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2006 02:45 AM | Show all posts
aku?
HONEYDEW..

maybe masa skolah dok asrama selalu dapat honeydew, membe2 passing kat aku...
ader ker patot derang tak suke honeydew yang mahal tu....

membazir betol sampai aku terpaksa amik pinggan kosong nak letak hasil pemberian iklas kawan2 aku tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2006 07:45 AM | Show all posts
walo aper2 pon aku still budak_kampung forever and ever..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2006 10:52 PM | Show all posts
sebab ape budak_kampung????hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 03:23 PM GMT+8 , Processed in 0.065526 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list