CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tina^^

EDD ibu ibu mengandung

[Copy link]
Post time 17-10-2005 10:10 AM | Show all posts
Cemp punya EDD 11/04/06  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2005 10:15 AM | Show all posts
First check up: 23th February 2006
Second scanning: 18th February 2006

Doc cakap jangan percaya yg scanning nyer...kena +- 5 days...so jadik ler 23th February 2005...
After 1 year of our marriage...Nikah 10th February 2005...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2005 02:40 PM | Show all posts
Kawah punye 30 May 2006
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2005 03:52 PM | Show all posts
saya nye lak...

26 Februari 2006 (26/2/06)

[ Last edited by snbaiti at 17-10-2005 04:03 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2005 04:07 PM | Show all posts
Originally posted by tina^^ at 14-10-2005 04:31 PM



katak...mac 2005? masa tue kita anak dara lagik yuuuuu.....


salah tahun laaa...2006 sebenarnya. Errrr kalau Mac 2005, saya pun anak dara lagik time tuh, hik hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2005 04:07 PM | Show all posts
Originally posted by miau at 14-10-2005 04:24 PM
katak kiut > ehekss..yer tu..insyallah.. semoga menjadi hadiah paling berharga utk kami berdua..
edd katak tu kena edit ler..bukan 2005..tapi, 2006..ihiksss...


aah laaa salah, sib baik miau nampak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-10-2005 04:10 PM | Show all posts
Originally posted by marcella_dccu at 14-10-2005 04:43 PM
saya pulak 19 June 2006...


Birthday saya 19 June 1980
Reply

Use magic Report

kintan_too This user has been deleted
Post time 17-10-2005 04:48 PM | Show all posts
kintan,

insyallah pertengahan atau hujung bulan 2/2006

yang ni pun tak pasti lagi pasal dok asyik berubah2.. (sekarang ni kalau ikut Dr., kintan dah 21 minggu ++
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-10-2005 02:02 AM | Show all posts
Originally posted by kintan_too at 17-10-2005 04:48 PM
kintan,

insyallah pertengahan atau hujung bulan 2/2006

yang ni pun tak pasti lagi pasal dok asyik berubah2.. (sekarang ni kalau ikut Dr., kintan dah 21 minggu ++


Kintan, rasanya EDD kita tak jauh beza lah, shinky doc kata on 14th February 2006, hmmm sekarang ni dah masuk 22 weeks. Entah siapa dulu nanti ek? Ini baby pertama u ker? this is my first baby and tak sabar nak jumpa baby nih...;)

you dah tau ur baby is girl or boy?
Reply

Use magic Report

kintan_too This user has been deleted
Post time 18-10-2005 08:06 AM | Show all posts
Originally posted by shinky_pinky at 18-10-2005 02:02 AM


Kintan, rasanya EDD kita tak jauh beza lah, shinky doc kata on 14th February 2006, hmmm sekarang ni dah masuk 22 weeks. Entah siapa dulu nanti ek? Ini baby pertama u ker? this is my first baby  ...



a'ahlah shinky, kita punya EDD memang dekat...setakat ni Dr kata Girl...insyaallah ini adalah baby ke-2 kintan..yang sulung boy dah 3 tahun 6 bulan dah sekarang ni...

Shinky dah tahu gender ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2005 08:32 AM | Show all posts
Lemak pulak 16 Feb 06. rasa cam cepat aje masa berlalu..cuak gak bila tringat camne laa nanti waktu bersalin..hehehhe...maklumla first baby..
Reply

Use magic Report

kintan_too This user has been deleted
Post time 18-10-2005 08:45 AM | Show all posts
takper lemak...

banyakkan berdoa ..insyaallah semuanya selamat
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2005 09:04 AM | Show all posts
harapnya camtu la kintan..
Reply

Use magic Report

miau This user has been deleted
Post time 18-10-2005 09:32 AM | Show all posts
Originally posted by lemak_masin at 18-10-2005 08:32 AM
Lemak pulak 16 Feb 06. rasa cam cepat aje masa berlalu..cuak gak bila tringat camne laa nanti waktu bersalin..hehehhe...maklumla first baby..


jgn ckp mcm tu, miau yg lambat lagi  ni pun, rasa takut bila teringat..sajer buat2 tak ingat..kalau tengok discovery channel tu, bila part bersalin, miau tukar channel. takut rasanyer....
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2005 09:39 AM | Show all posts
Originally posted by MaMaWahiDAH at 14-10-2005 04:40 PM
aik...aju kita punya EDD same ler...saya EDD on 08/03/2006


ha'ah sama...
mama,tina & katak_kiut..kita satu batalion...

x tahu ler kot baby ni nak kuar awal pertengahan bulan 2..ikut ayahnya punya besday..harap2 kuar lepas thn baru cina..nanti
bole kutip angpau & mkn limau byk2...:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2005 09:42 AM | Show all posts
sya nyer edd plak pada 20/1/2006. masa anak 1st dulu pada 18/1/2004 ta[pi dier kuar pada 13/1/2004. rasanya yg kali nih mgkin cepat gak kot.... kalau sama date ngan kakak dier pun best gak... kalau sama date ngan abahnyer pun lagik best..... boleh jadik besday present yg tak ternilai utk abah dier .... tapi.... yg sedihnyer branak tahun nih.. abahnyer tak der di sisi menemankan kiter .... uuuwaaaa.... tak dpt nak bygkan cam ner keadaan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-10-2005 01:54 PM | Show all posts
hi semua dekat2 je due date or dlm tahun yg sama.  ramai dpt anak sebaya ni. eh kalau dpt tullis anak ke berapa lagi best.

baby pulak due date 17/4/2006.  first baby


radinsya knp abahnya tak de?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2005 03:04 PM | Show all posts
riko lak EDD 10 Feb 06....kalo ikutkan masa anak yg 1st dulu...seminggu awal.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2005 03:26 PM | Show all posts
Td scan dah tuko lagi EDD nye.. 7 June 06. Kalau dapat 06/06/06 syok kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2005 03:41 PM | Show all posts
Originally posted by kintan_too at 18-10-2005 08:06 AM



a'ahlah shinky, kita punya EDD memang dekat...setakat ni Dr kata Girl...insyaallah ini adalah baby ke-2 kintan..yang sulung boy dah 3 tahun 6 bulan dah sekarang ni...

Shinky dah tahu gende ...


He he...sama lagi...baby kita pun doc kata baby girl...:love:

Dah terbayang dah nak beli baju baby yg berpesyen-pesyen nih...tapi boleh confirm ker melalui ultrasound ni eh? takut kang beli baju baby girl, yg keluar baby boy...hmmmm rasanya kena beli baju baby yg kedua-dua gender bole pakai nih
:hmm:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.068441 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list