CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: emiko

ASIAN DRAMA & TELENOVELA INDEX [PLS CHECK HERE B4 MAKING A NEW THREAD]

  [Copy link]
Post time 28-9-2007 05:24 PM | Show all posts
update~~28/09/07
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2007 02:58 PM | Show all posts
update.........091007
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2007 12:48 AM | Show all posts
12/10/07.........update
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 12:25 AM | Show all posts
update.......19/10/07
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2007 01:29 AM | Show all posts
update.....30 oct 07

Bull's Fighting

The Unstoppable Marriage

Kiamat sudah Dekat 2

Waiting Here For You

~~lain2 thread baru yang tak diupdate tuh.....bgth yaaa kat sini~~TQ




Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2007 09:52 AM | Show all posts
updated 30/7/07
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-11-2007 02:36 AM | Show all posts
update-----071107
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 08:37 PM | Show all posts
dahhh updateeeeee.....13hb nov
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-11-2007 11:14 AM | Show all posts
update------17/11/07
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2007 01:13 AM | Show all posts
21/11/07 -------UPDATED
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2007 01:39 AM | Show all posts
update.......28/11/07...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2007 08:56 PM | Show all posts
hindustan xda ke....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2007 12:50 AM | Show all posts
Originally posted by sweet_potato at 30-11-2007 08:56 PM
hindustan xda ke....


hindustan leh masuk kat bod nih selagi ianya adalah dikategorikan sebagai drama yg punyai byk episode,
maknanya bukan film....lagipun hindustan kan dlm lingkungan Asia gak....
cuma tak byk thread yg dibuka
tp tetap dah ada pun cth drama industan/tamil yg dibuka kat bod nih yg dihighlightkan gan purple Italic
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2007 01:01 AM | Show all posts
update - 11/12/07
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 09:51 AM | Show all posts
17/12/07.....updated
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 03:18 PM | Show all posts
update ---02/01/2008
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2008 07:30 PM | Show all posts

Reply #136 Eddlisa_uyuk's post

Nak tanya?

Cite Korea Baru ' Cruel Love" yang tengah tayang kat KBS World hari Isnin & Selasa pukul 9 @ 9.30 mlm takde ke yang minat. Macam best je cite tu.

[ Last edited by  langit_biru18 at 8-1-2008 07:32 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 10:38 AM | Show all posts
Originally posted by langit_biru18 at 8-1-2008 07:30 PM
Nak tanya?

Cite Korea Baru ' Cruel Love" yang tengah tayang kat KBS World hari Isnin & Selasa pukul 9 @ 9.30 mlm takde ke yang minat. Macam best je cite tu.


saya tgk tajuk tuh tak de lagi kat page 1.... tak tahu lak jika ianya guna tajuk lain...
mungkin ada yg tak tahu ttg citer tuh lagi...

kalau ianya mmg kategori soap opera (citer bersiri pnjg...), bukan movie....
apa kata awak buka thread tersebut...dptkn sikit info utk letak kat heading post yg awak buka tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 05:26 PM | Show all posts

Reply #138 Eddlisa_uyuk's post

Cite tu memang kategori drama korea. Hero dia Kwon Sang Woo  dan heroin dia macam tak pernah tengok tapi best jugak lakonan dia.

Pasal nak bukak thread baru tu susah sikit pasal kat forum nie saya suka baca je. macamana nak posting pun masih terkial-kial.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by langit_biru18 at 9-1-2008 05:26 PM
Cite tu memang kategori drama korea. Hero dia Kwon Sang Woo  dan heroin dia macam tak pernah tengok tapi best jugak lakonan dia.

Pasal nak bukak thread baru tu susah sikit pasal kat forum nie  ...


tu cam hero fav kak bel je....hihihi

tah tah dah ada thread kot cos KSW tuh femes gak, thread yg ada dah citer by him tajuk BAD LOVE...

cuba awak try masuk link nih...

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=289794&extra=page%3D1

adakah ianya citer yg sama??? KSW yg berlakon tuh...tapi tajuk dia BAD LOVE not CRUEL LOVE....sama ke??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 01:28 PM GMT+8 , Processed in 0.156715 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list