CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 72725|Reply: 424

SUNSHINE OF LOVE ~ Song Hye Gyo

[Copy link]
Post time 19-12-2004 01:44 AM | Show all posts |Read mode
nih satu lagik drama kira baru gak pada tahun nih,lakonan song hye gyo,ryu seum bum dan jo hyun hae......

aku dah try carik2 CD drama nih kat kedai untuk adik aku,tapi tak jumpe.....tempat korang jumpe ker..?? drama nih out sebelum drama full house (jugak lakonan awek aku song hye gyo nih) dikeluarkan pada tahun yang sama...rasanya tak ramai orang tau.....





(nak imej beso song hye gyo boleh klik kat bawah.gambo dia sweet sangat!)

http://img.sbs.co.kr/newimg/star ... _20040304141624.jpg

[ Last edited by  isabel at 19-11-2007 09:00 AM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-12-2004 01:47 AM | Show all posts


Tune in to the latest new hit Korean drama along the lines of "The Truth" as Sandara's Romance presents Sunshine of Love, an afternoon boost to television. Sunshine of Love is a breakthrough Korean drama featuring Korean superstar Song Hyae Gyo.

In the story, Anna (Song Hyae Gyo) is a girl determined to make a better life, challenged by her acquired poverty. Pressured by loan sharks to pay for her step father's enormous gambling debts and amortization costs, she is desperate to make money for her and her sister. Her step sister meanwhile is down with a rare disease as she is already trying to make things meet.

Joshua (Hyun-jae Cho) is a young, rich, French citizen who returns to Korea to get back the love of his life who is about to be married to someone she doesn't love. Back home, his brother is determined to take him back to his mother in France as his father wishes to make amends with Joshua. Meanwhile, Benjo (Seong-bum Ryu) is Anna's best friend who happens to be in love with her. Anna, however, sees him just as an older brother. He transfers from being a prestigious officer in a crime department to a traffic enforcer just to be near her.

The plot thickens when Joshua accidentally falls onto train tracks while running away from his scheming brother. Anna jumps in to save him and takes Joshua into her home. Jealousy takes Benjo over and a love triangle forms. Anna is caught in the middle of the fiasco with the rest of her life still in disarray.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2004 02:19 PM | Show all posts
rasanya VCD dah ada jual hari tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2004 02:26 PM | Show all posts
aku carik tak jumpa ponn....
aku nak tau la respon pada korang yang dah nengok citer nih....best ker?? orang kat filipina cakap drama nih best....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2004 09:31 AM | Show all posts
sesaper yg dah tgk citer nie, kalo best bagi tau lah yerr...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2004 09:48 AM | Show all posts
haa......yer..yer.....aku nak nengok awek aku berlakon...ekekeke...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-12-2004 03:06 PM | Show all posts
vcd cite nie dah lama kat pasaran...harga pun tak mahal ....20++ atau 19++ kot lupa lak...kat SM..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2004 08:51 AM | Show all posts
20 lebih jerr ?? baper episod nih...??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-12-2004 12:35 PM | Show all posts
uihh....??ko jumpe kat mana???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2004 07:32 AM | Show all posts
haaa...drama nih dah nak ditayangkan kat ASTRO XUANG SHING....sapa2 ada pakej channel nih..bleh la nengok..aku takde....alaa..takkan satu orang pun takde tengok drama nih....tolong la review...aku tengah bengang nih....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2004 12:29 AM | Show all posts
aku rasa...sesapa yang ada pakej astro huang shing tuh pas2 ler citer kat sini...best ker tak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2004 08:36 PM | Show all posts
kat S&M harga dia RM 32 ringgit 16 cd ... betulkan ye kalau silap ... sara beli pun sebab ada Jo Hyun Jae oppa .. my boyfirend ..

cerita dia best ... tak de lah draggy sangat ..

awal2 cerita ni .. watak SHG tak de lembik macam dalam All In atau pun Autumn In My Heart ... part kelakar pun banyak .. tapi yang paling best part romantic between SHG dan JHJ ...

satu je yang sara tak puas hati ialah watak Ryu Seum Bum ... sebab dia ni tak handsome .. and kat korea diaorang kata dia lead actor dalam cerita ni .. whatever pun sara tetap pilih Jo Hyun Jae ..

kalau sesape yang tak tahu siapa Jo Hyun Jae  ni .. dia ada berlakon dalam Love Letter .. ala dia yang jadi paderi yang handsome tu .. tu lah Boyfirend sara .. kekekeke... jangan mare ...

belilah jangan tak beli ok!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2004 11:18 AM | Show all posts
sumer pun ngko angkat jadi bf ngko yerr sara....
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2004 10:04 PM | Show all posts
ada nampak ari tu....kat music valley,mcm nak beli...tapi dah confused dengan vcd miss kim...akhirnya beli miss kim...tapi tupai nampak harga dier rm70++..betul ke kat sm rm20++??
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2004 03:09 PM | Show all posts
Originally posted by captain_f4 at 27-12-2004 11:18 AM:
sumer pun ngko angkat jadi bf ngko yerr sara....


eh .. biasa .. boyfriend  Sara memang banyak ...:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2004 03:12 PM | Show all posts
Originally posted by tupai_tupai at 29-12-2004 10:04 PM:
ada nampak ari tu....kat music valley,mcm nak beli...tapi dah confused dengan vcd miss kim...akhirnya beli miss kim...tapi tupai nampak harga dier rm70++..betul ke kat sm rm20++??



betul .. harga dia murah je ... janganlah beli kat music valley tu ... fro sure memang mahal gile ... gi je kat S&M .. siap boleh minta kurangkan harga sikit lagi ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2004 05:39 PM | Show all posts
nak tanya yek,S&M tu kat maner?? kat pertama ke??
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2005 01:40 AM | Show all posts
Originally posted by tupai_tupai at 31-12-2004 05:39 PM:
nak tanya yek,S&M tu kat maner?? kat pertama ke??


kat Kotaraya ... betul-betul depan petaling street .. ala kan ada jejambat kat depan petaling street tu kan .. pas ko turun kat depan tu ... adalah tangga turun ke bawah ... hah kat situlah terletaknya kedai-kedai yang menjual vcd drama korea, jepun, mandarin dan banyak lagi lah ... sebelum beli tu di nasihatkan survey dulu semua kedai yang ada ... kot-kot ada yang murah lah ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2005 05:04 PM | Show all posts
Originally posted by sara at 2-1-2005 01:40 AM:


kat Kotaraya ... betul-betul depan petaling street .. ala kan ada jejambat kat depan petaling street tu kan .. pas ko turun kat depan tu ... adalah tangga turun ke bawah ... hah kat situlah ter ...



thanks....ingat sehari dua ni nak pegi surveyla....!!!thanks again!!!:hug:
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2005 12:29 PM | Show all posts
Hari ni Astro ch 38 tunjuk drama ni pukul 10.30 mlm. Lagu OST dia sedap. Aku lama dah download  lagu dia, nak letak kat sini tak dapat lak link dia dah mati.

[ Last edited by Kimmy on 20-1-2005 at 12:31 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 194462 Replies : 4509
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5221 Replies : 51
Barang Berharga
InezkhalidiBarang Berharga
Views : 12431 Replies : 51
Gais please doakan gaisss
multinickyGais please doakan gaisss
Views : 9588 Replies : 68
MERSING OMNIBUS KISAH BENAR
5-zaLMERSING OMNIBUS KISAH BENAR
Views : 6606 Replies : 34
Kisah 2 minggu lagi...bhgn 2
Eric.n9Kisah 2 minggu lagi...bhgn 2
Views : 3127 Replies : 13
Epic Cat Meme !
Keledek.kepamEpic Cat Meme !
Views : 13953 Replies : 67
Cara Berhenti Merokok
imransulaimanCara Berhenti Merokok
Views : 6374 Replies : 28
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 6790 Replies : 42
‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’ – Pengguna Diesel Mitsubishi Triton VGT Luah Rasa Tekejut.Anda tekejut?
YgBenar‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’
Views : 5582 Replies : 29

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.066550 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list