CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7672|Reply: 66

Sam Bunkface Kenalkan Anak Hasil Perkahwinan Kedua

  [Copy link]
Post time 11-10-2021 08:22 AM | Show all posts |Read mode
Vokalis kumpulan Bunkface, Sam buat pertama kalinya mendedahkan wajah dan nama anak keduanya iaitu Idris hasil perkahwinan keduanya bersama isteri, Puteri Eifa Ezrin Mohd. Kushairi.


Menerusi hantaran yang dimuat naik dalam Instagram miliknya, Sam atau nama lengkapnya Shamsul Annuar Mohd. Baharom,34, berkongsi foto dirinya bersama isteri serta wajah comel anaknya, Idris.




Foto: IG




“Katakan hello kepada Idris bin Shamsul Annuar. Alhamdulillah,” tulisnya dalam Instagram.


Meninjau dalam ruangan komen, rata-rata pengikutnya dalam Instagram turut menitipkan ucapan tahniah dan doa kepada Sam atas kelahiran cahaya mata lelaki itu.




  



“Alhamdulillah. Tahniah,” ujar seorang pengikutnya.


“Keluarga yang cantik. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan untuk awak dan keluarga. Amin,” komen seorang lagi pengikutnya.




  



Sekadar info, Sam yang juga abang kepada pelakon, Siti Saleha itu sebelum ini pernah berkahwin dengan penerbit rancangan, Aida Azira Hussin pada 25 April 2015 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Maleeq yang kini berusia empat tahun. Namun, pasangan ini bercerai sekitar Januari 2019.


Sam kemudiannya mendirikan rumah tangga buat kali kedua bersama Puteri Eifa Ezrin Mohd Kushairi pada 10 Disember 2020. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
comell.. mcm anak mat salleh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:47 AM | Show all posts

bapak nya ke anak nye

bapaknya mmg anak minah saleh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
seriess aku memang minat sam ni dari dulu.. apahall laa dia tak bercinta dengan aku ehhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:54 AM | Show all posts
geram nya tengok baby
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoola at 11-10-2021 09:06 AM

Chomelllllllllll bullllaaatt nya diaaaaaa
Achik sukaaaaaaa
Achik hoola mngucpkan 'hola'!!!utk Idris..gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:05 AM | Show all posts
comelnya ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:21 AM | Show all posts
ohh wife dia dah bertudung ya? ke mmg dah brtudung lps kawen?
alhamdulillah sihat baby dia.. bulat n comel.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Comelllllll
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:29 AM | Show all posts
comel nya lahai
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:30 AM | Show all posts
yaa1231 replied at 11-10-2021 08:52 AM
seriess aku memang minat sam ni dari dulu.. apahall laa dia tak bercinta dengan aku ehhhh..

ye...dia mmg hensem giler
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Geram tgk...baby bambam bulat nk gomoi...
Lagi dia rimas lg aku suka nk kaco..
Tahniah Sam dan wife...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:34 AM | Show all posts
bulat mukanya comel..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ada darah kokesen tapi nama shamsul anuar, siti saleha
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 10:02 AM | Show all posts

Pernah sekali terserempak Sam dekat RNR Tapah. Kami park kereta sebelah-sebelah, terpana sekejap bila dia keluar kereta, dia jauh lagi hensem bila nampak face to face dari muka kat dalam tv.

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 10:14 AM | Show all posts
comel sgt baby Idris.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel sam eh baby eh sam pun comel muka mix kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 11:08 AM | Show all posts
Hensem apaknya, tapi selalu serabai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 11:12 AM | Show all posts
Shamsul - Sam
Saleha - Sally

Tetap okay sebab muka memang mat salleh okay!

p/s: Lainnya muka bini dia masa atas pelamin tu dan selepas dapat anak
Macam bini nazrief tu jugak, lain sangat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.092536 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list