CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 4606|Reply: 63

Hanya Tahu Masak Nasi, Tak Pandai Masak Lauk- Lelaki Cerai Isteri Periuk Nasi

  [Copy link]
Post time 4-10-2021 08:07 AM | Show all posts |Read mode
Seorang lelaki yang tular baru-baru ini kerana tindakannya yang mengahwini sebuah periuk nasi akhirnya bercerai dengan ‘isterinya’ itu selepas empat hari, lapor laman Suara.com.


Menerusi satu hantaran di laman sosial Facebook, lelaki bernama Khoirul Anam itu berkata ikatan perkahwinan yang dibina itu ternyata tidak bertahan lama selepas dia memilih untuk menceraikan ‘isterinya’ itu.



Foto: FB





Alasannya adalah kerana si ‘isteri’ itu hanya mampu memasak nasi dan tidak tahu memasak makanan lain.


Kisah tersebut yang turut dikongsi oleh laman Instagram @kl.foodie mendapat perhatian netizen yang kemudiannya meninggalkan pelbagai komen.


Foto: FB




“Apa lagi yang dia (Khoirul) harapkan boleh dimasak oleh sebuah periuk nasi?” soal seorang netizen.


“Saya tertanya-tanya bagaimana agaknya ya dia bertengkar dengan ‘isterinya’ itu sebelum memutuskan untuk bercerai,” kata seorang netizen lain.


Khoirul pada 20 September lalu membuat keputusan untuk berkahwin dengan sebuah periuk nasi dan memberitahu dia memilih perkakas itu kerana ia berwarna putih, senyap dan bijak memasak nasi. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 08:09 AM | Show all posts
lawak ngang apakah ini,
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo macam2 zaman skrg
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 08:42 AM | Show all posts
Jadi sekarang periok nasi dia sudah menjanda lah!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 08:44 AM | Show all posts
GIgihnya manusia zaman sekarang buat content untuk viral.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 08:49 AM | Show all posts
ramai sangat yg sakit skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekeping bodoh yg batak like.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 08:54 AM | Show all posts
indon dan bodoh berpisah tiada...negara iq di bawah paras beku
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 09:01 AM | Show all posts
pesal tak poligami ngan thermomix?mcm2 boleh buat...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodo ke apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih: pesal tak poligami ngan thermomix?mcm2 boleh buat...


periuk nasik paling up dah tu.. temomix advisor tak sampai lagi area dia hheheh
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:09 AM | Show all posts
Yang tok imam tu pun satu jenis "kecerdikan"... apsal gi layan orang mental mcm ni ?
Kalau kat obersi tu memang ramai je mental kawin ngan patung ngan gambar  ngan abu mayat...
omputeh mmg ramai yg mental kronik..... ni kat indon ni gi layan sama apsal.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
duda berhias la ni khenzzz..kesiannn
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik pelik la zaman skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:21 AM | Show all posts
adoyaiii adoyaii..

baru je baca dia ni nikah dengan rice cooker, ni cerai sudah..

hahahahhaaahaaahhaaaahaaa..!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:28 AM | Show all posts
kenapa kenapa …

kan laki blh bmadu..kawen la dgn tm6 airfyer dan microwave..confirm melegkapi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:29 AM | Show all posts
Patut hari tu kawen ngan Thermomix. Baru boleh mcm-mcm.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa la ngek yang pergi layan dia tu
Nampak sangat demi content
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri yg bodoh. Boleh je masak mcm2 jenis nasi berlaku sekali, boleh buat bubur, sop malah membakar kek. Sendiri yg bangang to the maximum tapi memang sehabis lawak lah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah, kah, kah, kah! Tak pasti nak ketawa ke nak gelak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 10:48 AM GMT+8 , Processed in 0.102238 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list