CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Founder Jadi Jutawan Jual Produk Timbang Kilo, Pelanggan Merana Di Hospital Buah

[Copy link]
Post time 9-9-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 9-9-2021 10:19 AM
Den tak mampu langgan netflix hanya mampu langgan astro. Lagipun aku dapati netflix ni kaya deng ...

boleh curate uols. Toksah tengok crita yg ada unsur tu. Tengok je asian movie/drama.

family iols subscribe sebab nak tengok kdrama, lakorn, hindustan. Berbaloi sangat banding dengan astro.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
yang paling jahanam, tokey dia kaya sebab jual dekat ejen. Bukannya sebab ramai pengguna beli pon.

tapi tu la orang kita ni, dah cakap jangan terpengaruh tengok diorang promote duit juta2,kete besar2 tapi bodoh jugak dok ikut. Iols nak gak cakap padan muka walaupun kesian dekat ejen & customer yang diperbodohkan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:17 PM | Show all posts
si pengguna takde penyakit cari penyakit ... tukang jual asal duit masuk, why do they care? mungkin kalo ade kes besar kena saman juta2 baru stop ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau zaman dulu maybe around 7-8 tahun lepas boleh la in denial
ni dah masuk 2021 still lagi bodoh, pandai2 tanggung sendiri
iol takkan derma buah pinggang atau apa2 yach
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 9-9-2021 07:48 PM
boleh curate uols. Toksah tengok crita yg ada unsur tu. Tengok je asian movie/drama.

family io ...

Kalau hari hujan still boleh tgk Netflix kan compared astro yg byk iklan itteww
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:09 PM | Show all posts
missus_meow replied at 9-9-2021 08:17 PM
si pengguna takde penyakit cari penyakit ... tukang jual asal duit masuk, why do they care? mungkin  ...

itulah, nak cara ekspres untuk cantik. Mendapat la
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-9-2021 10:09 PM | Show all posts
SalenaGomez replied at 9-9-2021 09:02 PM
Kalau hari hujan still boleh tgk Netflix kan compared astro yg byk iklan itteww

betul, mak iols pon enjoy netflix sebab ni. Takde la tersekat dia nak tengok hindustan
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 9-9-2021 10:09 PM
betul, mak iols pon enjoy netflix sebab ni. Takde la tersekat dia nak tengok hindustan


Iyaaa…kena time monsun hujung tahun hari2 hujan….mmg apapon x boleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Itzy: Den tak mampu langgan netflix hanya mampu langgan astro. Lagipun aku dapati netflix ni kaya dengan hiburan tv lgbt. Tak sanggup nak sumbang duit tamba ...


Pulak dah. LOL.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 9-9-2021 10:01 AM
Dah keluar kat Netflix undercover asia ep4 “the sale of questionable supplements” siap tunjuk Alif ...

Waaah iols nak tengok la bila uols promote ni kekeke mesti kena hentam kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian..dh tua2 pn xleh pikir..apatah lg remaja..dr skolah dah start telan pil2 putih ni..pastu promot kat kwn2 plak..soo skery..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap pasal produk2 ni tak sah kalau tak bertekak dengan bapak meols. Senang sangat terpengaruh iklan itu ini. Lagi2 dalam group whatsapp. Kadang rasa jahat nak je aku leftkan group dalam handphone bapak tu. Satu hari tu geram sangat meols senyap2 buang yang dia beli
Kadang orang tua ni kepala konkrit sikit. Ajak pergi hospital consult doktor tak nak, tapi produk2 pelik tu laju je beli
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Angkasawan negara tu jual produk spray2 sakit macam2 pun baik. Patut kalau benar berkesan, pi la suruh semua hospital guna.


Sakit Pinggang & Belakang
Sakit Lutut , Sendi & Otot
Sakit Urat Saraf
Sakit Migrin
Selseme
Resdung , Alergic & Gatal Muka
Kudis
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez replied at 9-9-2021 06:44 PM
SG pernah try last year…actually xde lah terpengaruh pon…cuma saje nak try sbb seller dlm grup w ...

Merepek je. Yg betul ialah jaga pemakanan dan senaman. Xyah gi gym. Brisk walking pon cukup dan lain2 senaman biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:53 AM | Show all posts
pxlbb replied at 9-9-2021 10:01 AM
Dah keluar kat Netflix undercover asia ep4 “the sale of questionable supplements” siap tunjuk Alif ...

i pon ada tgk ep tu

btw sah2 la marhein yg bertuhankan produk timbang kilo ni tak tgk documentary
sebab IQ dorang below par level.

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 12-9-2021 07:48 AM
Merepek je. Yg betul ialah jaga pemakanan dan senaman. Xyah gi gym. Brisk walking pon cukup dan la ...

Yup…exercise n makan yg berkhasiat..byk sayur n buah

Time SG try product tu time baru stat pkp last year…mmg xleh keluar rumah …so kenkonon test product ni sbb depa claims xyah exercise tp boleh kurus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 9-9-2021 10:01 AM
Dah keluar kat Netflix undercover asia ep4 “the sale of questionable supplements” siap tunjuk Alif ...

Dorg tgk drama kul 7 je kot..berangan kurus putih pastu kawin laki kaya romantik..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mawar_mustika replied at 9-9-2021 12:04 PM
br semlm duk bebel kt ayah i kes die p ambk supplement entah ape2...dlu sebotol i dh buang...tgk2 ad ...

Haah i marah betul dorg ni suka target org tua..jahat betul..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 9-9-2021 10:01 AM
Dah keluar kat Netflix undercover asia ep4 “the sale of questionable supplements” siap tunjuk Alif ...

Diaorang ade netflix... tapi x layan documentary series. Tuh asyik kena tipu sebab tengok drama je manjang
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 11:32 AM | Show all posts
SalenaGomez replied at 9-9-2021 07:44 PM
SG pernah try last year…actually xde lah terpengaruh pon…cuma saje nak try sbb seller dlm grup w ...

Macam effect sibutramine.......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 07:05 PM GMT+8 , Processed in 0.061597 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list