CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 24-2-2022 09:02 PM | Show all posts
ada ke org pi klinik bini dia ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2022 08:00 AM | Show all posts
semalam tertengok tahfiz sujud sukor sambil nangis2 sambil meratib akhirnya semua usaha penat lelah untuk membangunkan aina klinik terbayar. akhirnya buka jua klinik tu. hoverr ko ni. serius hoverr. sbrnya ko suruh kawan ko rekod siap2 kan ko nak sujud sukur acah2 candid. ala gelila dia ni. nape ko xsujud sukur bersama aina pilu tu? mesti sbb bini ko pon dah tak kuasa nak layan ko yg gile viral dan gila perhatian ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 08:42 AM | Show all posts
dari dulu hingga sekarang tak pernah minat si hafiz n bini yg gila perhatian...tak pernah follow depa pun...geli
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2022 10:35 AM | Show all posts
black_handbag replied at 25-2-2022 08:00 AM
semalam tertengok tahfiz sujud sukor sambil nangis2 sambil meratib akhirnya semua usaha penat lelah  ...

masalahnya ada ke org pi klinik org yg takde background dermatogogi, setakat pandai expose dlm media sosial je pun, tiba2 dah jadi pakar dermatologi la pulok, anyway pasal apa bini dia makin kurus?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2022 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Done ziarah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2022 05:02 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 27-2-2022 10:35 AM
masalahnya ada ke org pi klinik org yg takde background dermatogogi, setakat pandai expose dlm med ...

kalau dia bagi pakej free pon i tak berani pegi. benda melibatkan badan ni takkan senang2 nak pecaya. pemuja dia mungkinlah akan pegi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-7-2022 10:31 PM | Show all posts
Baca quran byk2
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cringe tak sudah content dia ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2022 11:53 AM | Show all posts
skrg viral sbb dia puja adik dia pulak.. sbb jaga mak ayah kat kg. dia dapat mencari rejeki yang halal di KL. semua jadi kontent ye

bila nak jadikan mak ayah sendiri pulak kontent?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2023 02:43 PM | Show all posts
alhamdulillah elok dah skrg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:12 PM GMT+8 , Processed in 0.057306 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list