CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 4-10-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lilies000 replied at 4-10-2021 07:36 PM
You all, dia ni medical doctor ke? Pelik sbb ada clinic

Taklah dua2 xde medical background. I pon tanya apa qualification yg perlu utk buka clinic kecantikan. Maybe dia akan hire doctor2 yg ada background pasal kecantikan lah kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2021 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 13-9-2021 02:04 PM
Tula kadang tu jadi macam overwhelmed bila tengok life founder muda muda ni ada rumah besar kereta ...

Tu belum lg cerita stress tgk founder2 ni cantik sgt sbb byk duit
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ailebiu replied at 18-9-2021 04:08 AM
dulu rasa aina ni lawa..
skrg mcm xde seri, basic je

I pon nmpk mcm tu pdahal i one of the person yg adore tgk dia dlu. Muka melayu tp lawa. Mgkin sb kurus sgt or dah tua kot skrg jd kurang seri
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 8-10-2021 02:44 AM
I pon nmpk mcm tu pdahal i one of the person yg adore tgk dia dlu. Muka melayu tp lawa. Mgkin sb k ...

Haah I pun termasuk sekali rasa dia lawa Amat dulu. Manis je muka. Jealous pun ye life dia dulu before kahwin rasa macam best je. But now nampak life dia tak fun macam dulu, muka pun takde seri dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 8-10-2021 03:21 PM
Haah I pun termasuk sekali rasa dia lawa Amat dulu. Manis je muka. Jealous pun ye life dia dulu be ...

Sbb letih kot. X letih ke terpaksa fake kan life? How long u can live like that? Boleh je jd influencer yg xperlu over mcm ni. Tp depa ni mmg one of those kapel yg expose habis. Xtau la smpai bila mampu bertahan. Laki dia annoying betul smpai i rasa she deserved a better man
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 8-10-2021 03:23 PM
Sbb letih kot. X letih ke terpaksa fake kan life? How long u can live like that? Boleh je jd influ ...

Maybe letih, maybe juga makan hati we don’t know. Hafiz pun asyiklah surprise phone je, takde benda lain sampai dah boleh agak dah ni iPhone baru keluar hafiz mesti belikan aina. You know dah tak nampak special dah relationship diorang. Maybe too much expose kot and need to feed to their followers with content mmg memenatkan. Kadang rasa hafiz surprise aina  sekarang just for content. Sebab dia tau dia naik popular dulu sebab kaki surprise (romantic guy la konon)
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-10-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 8-10-2021 04:56 PM
Maybe letih, maybe juga makan hati we don’t know. Hafiz pun asyiklah surprise phone je, takde ben ...

Betul2. Dia suprise dkt kedai kopi rasa alah biasa jah. Bosan. Xmcm awal2 dia suprisekan dlu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 12:21 PM | Show all posts
anony-mous replied at 8-10-2021 02:44 AM
I pon nmpk mcm tu pdahal i one of the person yg adore tgk dia dlu. Muka melayu tp lawa. Mgkin sb k ...

aku igt aku sorg je perasan si aina tu dah tak lawa, seri hilang, nampk air muka sedih.
pdhl dulu takde la lawa sgt pn pada aku, but still ada seri. now mcm basic dh. tu baru ank sorg.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2021 09:42 AM | Show all posts
tupai replied at 7-9-2021 11:15 AM
Tahfiz ni semua benda la kena live ye...xde life nye kau dik....

hidup suka menayang sangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 10:29 AM | Show all posts
anony-mous replied at 8-10-2021 02:44 AM
I pon nmpk mcm tu pdahal i one of the person yg adore tgk dia dlu. Muka melayu tp lawa. Mgkin sb k ...

kan.. i pon rasa dia lepas kawin dan ada anak ni, muka biasa2 je. kurus kerempeng betul. masa dia bercouple dengan tahfiz dulu nampakla dia seorang perempuan yang lawa. betul2.. macam hilang seri.. ke penat? tapi ada maid.. penat apanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 11:27 AM | Show all posts
buat business ni penat, klu dulu influencer je x de la rasa sgt. bila bisnes, nak jaga company, staff, profit, stock, itu sume memenatkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 11-10-2021 12:21 PM
aku igt aku sorg je perasan si aina tu dah tak lawa, seri hilang, nampk air muka sedih.
pdhl dul ...

MF yg org ckp basic tu pon ada la lg sisa2 kecomelan di mata i tp aina ni terkejut tgk ig dia latest2 ni mmg habis hilang seri. Muka nmpk penat, kurus sgt kot. Pdhal dia ni bg i lawa sb pure malay tp nmpk manis. Now not anymore
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-10-2021 04:22 PM
MF yg org ckp basic tu pon ada la lg sisa2 kecomelan di mata i tp aina ni terkejut tgk ig dia late ...

Kalau tengok igs yang hafiz selalu record dia pun muka selalu masam je. Senyum nak tak nak. Tambah2 kalau laki dia buat prank bodoh. Macam muka tak ikhlas haha gitewww i baca air muka org
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:58 PM | Show all posts
black_handbag replied at 12-10-2021 10:29 AM
kan.. i pon rasa dia lepas kawin dan ada anak ni, muka biasa2 je. kurus kerempeng betul. masa dia  ...

Maybe penat melayan husband kot. T.T
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 12-10-2021 06:05 PM
Kalau tengok igs yang hafiz selalu record dia pun muka selalu masam je. Senyum nak tak nak. Tambah ...

perasan jugak ni..tp tahfiz ni mmg selalu tinggal dia ke?? xfollow sgt theyols.. stalk sekali sekala
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-10-2021 04:22 PM
MF yg org ckp basic tu pon ada la lg sisa2 kecomelan di mata i tp aina ni terkejut tgk ig dia late ...

nampak dia jenis mengikut je kan… kalau la xde tahfiz dlm bisnes theyols..i xrasa aina ni boleh buat sorang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2021 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 19-10-2021 01:51 AM
nampak dia jenis mengikut je kan… kalau la xde tahfiz dlm bisnes theyols..i xrasa aina ni boleh b ...

Yup nampak tahfiz handle smua. In a way rasa bertuah jugak aina ni tp kdg2 ksian sbb all privacy hilang habis dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat tengok vid jantan ni tanpa mask masa cari makan kat mana tah. Bini elok pakai mask. Jantan ni perasan terpalinggg
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 01:58 PM | Show all posts
omg apa punya perangai bwk kereta pastu ngendong anak tu?? tak reti dudukkan dalam carseat or duduk elok2 pakai seatbelt. kat cyber takde trafik sgt but still bahaya emergency break nanti. well only in bolehland takde kena saman budak tak duk dalam carseat
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau kenapa tapi lately ni aku dah menyampah dgn Aina n husband dia ni. Even anak diaorang pun aku rasa menyampah nak tengok...padahal dulu aku suka jer diaorang. Adakah aku disihir?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 02:09 PM GMT+8 , Processed in 0.070011 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list