CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 10-9-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 9-9-2021 10:15 AM
Klinik kecantikan.

Ughh... siapa pulak jadi doc consultant?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 9-9-2021 05:13 PM
https://www.youtube.com/watch?v=1e4R3nwJKs8

minit ke 3.00

Fake sangattt
Meluat iols tengok.. cringe namatey
Camnelah bbnu puja
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-9-2021 10:11 PM
https://www.instagram.com/p/CTHxnaElatT/?utm_medium=copy_link

Ohh x kenal couple ni
Produk pun timbangkilo tpi claim made in korea
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:50 AM | Show all posts
evlinne replied at 10-9-2021 10:41 AM
Fake sangattt
Meluat iols tengok.. cringe namatey
Camnelah bbnu puja

kenalan rapat i join aina... jadi serba salah pulak dia asyik promote proDUCK aina kat iolls..

iolls pakai product korea je, baik iolls pegi medispa jee, terjamin la muka mmg ploles.. tak bole la product timbang kilo sama je dgn product fonder2 lain.. berkawah juga muka... ponder pegi juga aesthetic untuk betul kan skin lol.. ponder pegi juga medispa.. da tu takkan pengguna pakai sebulan dpt result sama dgn ponder.. mcm tak logik je..

kesian pada agent... kesian pada yg tertipu...

NASIB BAIK IOLLS SIMPAN SIKIT BUDUH TU DLM POKET.. HUHU
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 9-9-2021 07:09 AM
Area mana rumah dorang ni ek?
Ingatkan mmg beli dah rumah tu sbb besar rumah dorang
Rupanya sew ...

I guest mcm symphony hills cyberjaya tak?based on ootd si aina tu..lg sorg si belle bininalip irfan tu..youtubers jgk..ntah skrg mcm kaya gila dok lakefront villa cyberjaya..wlupun iols xteringin nk tgk youtube budak malay sampah jual lifestyle..siap canang beli lambo sebijik dah..kwn cemolot la tu gn kapel tahfiz ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 10-9-2021 09:41 AM
Ohh x kenal couple ni
Produk pun timbangkilo tpi claim made in korea

Xkenal pun tp pernah stalk masa kecoh dulu. Timbang kilo ni banyak negara pun boleh beli. Msia pun ada jual.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-9-2021 04:48 PM | Show all posts
Capoicapoi replied at 8-9-2021 11:54 PM
Kwn iolss laki dtg jemput blk keje siap bukakan pintu, romantik ya amat. Ucapan hari lahir utk ist ...

kenalan iols pon ada yg camni, kenalan iols tu jantan
dlm fb bukan main ucapan puitis, terasa cam romantiknya ko
siap bergurau senda dlm fb cam mesranyaaaa korang ni
realiti kat rumah, bercakap bila perlu sahaja itu pon sepatah2
no gurau2, kalo gurau bini akan sound x serius ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:38 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 10-9-2021 08:41 PM
CapitalE replied at 9-9-2021 06:10 PM
Serious lah rumah sewa sajok? Kalau rumah sewa amatlah kurang bijak berbelanja sampai nak kena ren ...

Ada org beli rumah biasa tapi pegi menyewa rumah besar..takpelik pun.dgn hartanah skrg menyewa lebih murah dari beli , duit lebih simpan cash.

I tak kata hafis buat gini
Tapi ada yg buat..apa cara pun tetap ada pro  n con.
Dan
Cara ni tak glemer lah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 10-9-2021 08:38 PM
Ada org beli rumah biasa tapi pegi menyewa rumah besar..takpelik pun.dgn hartanah skrg menyewa leb ...

So mana better ye, beli rumah ke teruskan menyewa je? Iolss mmg berkenan betul satu rumah ni tapi tula loan tak lepas lagi huhuhu. Ada rumah sendiri boleh deko suka hati. Menyewa ni kena ikut owner jugak. Berbelah bagi iolsss huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:23 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 10-9-2021 10:30 PM
Naneyra replied at 10-9-2021 09:52 PM
So mana better ye, beli rumah ke teruskan menyewa je? Iolss mmg berkenan betul satu rumah ni tapi  ...

I taktau keperluan you,husband anak2 mcmana?

Kalau u nak kesahkan sgt deco2 tu..jgn pakai idea tak glemer ni.
Tu belum lagi mak mertua,family kawan perleceh cehh rumah cantik tapi sewa je

Let say
Rumah yg ada, nak jual takde sape nak beli
Nak beli lain loan dah max
Tapi kalau sewakan org lain boleh lepas byr loan kat bank

So caranya ialah sewa rumah lain
Memang ada yg gini...beli rumah tapi lama2 tak sesuai duduk.maybe jauh,lokasi takcantik,anak bertambah.

Rumah bjuta ni biasanya ready to move...takpayah renovate..owner tpaksa sewakan dgn harga lebih rendah dari diorang bayar loan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 7-9-2021 04:54 PM
Mcm fake jeeeeeeee ewwwww!
Sekejap pulak tu baiknya membongak btul


Ni bakalan buka klinik pulak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 9-9-2021 02:25 AM
Tadi tgk video tahfiz share kat ig dia. Derang ckp sayang rumah ni, tapi kena jugak pindah.. iols da ...

Ke tahfiz ni dah beli rumah tapi tengah d renovate
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls langsung x caye couple org yg kene gangguan ni bukan bolh baik dgn senanye ade gak side effectnye … dyrg ni kan propa too much org kene covid dyrg pun nak skang kan tgh naik pasal penyakit ain dyrg pun nakk gak demi kelansungan hidup
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun rasa lain macam jer tgk couple ni. Aku mmg follow Aina n mmg hari2 ada jer lah IGS dia post n setahu aku dia mcm biasa jer. Tiba2 Hafiz buat live pasal sihir pulak. Cara buang sihir pun mcm simple jer. Kalau orang tu dah dengki sangat naper senang sgt nak buang. Perempuan sebelah Aina tu pun dah standby kain tutup bahagian kaki Aina mcm dah rehearse nak buat apa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Besfren meninggal pun bua t live. Bini ( allegedly) kene buat an org pun buat live.. Sorry dek hati kak itam.. Mcm tak caya Jr kene buatan org.. More like content
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
entah la iols ni menyampah betul tgk diorang. rasa mcm diorang ni fake sangat i kenottt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
rifaa replied at 10-9-2021 04:48 PM
kenalan iols pon ada yg camni, kenalan iols tu jantan
dlm fb bukan main ucapan puitis, terasa cam ...

Siannya kena hidup berpura2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 9-9-2021 08:26 PM
Sian hidup kena sntiasa ada content to stay relevant..xpenat ke idup cmni..i tgk pun penat..

tu lah.stok2 gini x pikir ke for long term planning? takkan smpi umur dh 50 still nak feed followers dgn content fake tu semua?
takkan nak sustain fake lifestyle camni smpi umur dah separuh abad.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tula dia, semua benda nak buat content, nak menunjuk kat org. Lepas tu guna alasan nak bagi motivasi kat org lain. Amende laki bini nii
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 10-9-2021 09:52 PM
So mana better ye, beli rumah ke teruskan menyewa je? Iolss mmg berkenan betul satu rumah ni tapi  ...

Kalau nak beli rumah beli ikut kemampuan
Income dah lebih nanti boleh upgrade ke rumah idaman
Don’t rush pikir baik2 sbb ni komitmen jangka panjang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.104952 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list