CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 7-9-2021 03:59 PM | Show all posts
pelik2 la mereka ni..kalau betul dibuat2 nya...iskk sanggup tu..kang kena betul2 baru tau..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm fake jeeeeeeee ewwwww!
Sekejap pulak tu baiknya membongak btul

Aku takleh la kawan aku sorang ni memuja sgt couple ni siap beli lg produk timbangkilo aina ni
Pastu suka upload gambar screenshot wasep dgn husband, gambar lovey dovey kat wasep status mcm idola sheols ni
Tak suka couple yg tak reti private kan relationship depa
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 05:06 PM | Show all posts
endihesh replied at 7-9-2021 02:51 PM
ada baca orang komen kat twitter, sebenarnya panggil ustaz tu utk tengokkan hafiz..si aina tu tema ...

ooo yeke

tapi kenapa eh cepat nau hellokknyaaa

tak sampai 24 jam dah helookkk

ade eh org kena sihir buatan org tak sampai 24 jam terus helok?



Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri mintak. Rasain lorrr.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 05:11 PM | Show all posts
Kalau dah pernah terkena sakit mistik... biasanya gangguan akan datang berulang kali sebab dah ada 'laluan' pada badan.   kalau betul aina declared dia dah sihat, alhamdulillah.... kena la rawatannya tu.  tapi mcm x seswai plak nak tayang buat live benda2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 05:12 PM | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 7-9-2021 05:13 PM
evlinne replied at 7-9-2021 04:54 PM
Mcm fake jeeeeeeee ewwwww!
Sekejap pulak tu baiknya membongak btul

kawan sekolah iols dulu selalu up pic keromantikkk kan dgn husband

dari tunang sampai kahwin ade anak...ape husband heols bagi semua dia up kan kat fb

husband dia bawak g hotel mahal sebb dia mengidam sebb pregnnt anak first dia up
siap up pic  husband dia tgh ade dlm bath tub dipenuhi sabun pun dia up
semua la dia up..husband bagi bunga la..husband carum nsurance utk sheols la
memg dia sorang la bertuah dapt husband take care sayg sgt kat sheol

last2 tibe2 senyap..lame gak la dia senyap dari fb..

rupanya selmat bercerai sudah
dia siap up pic mahkamah dgn caption jgn tanya apa2 lagi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-9-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaflah ye, hatiku dah hitam keladak tak boleh nak husnuzon dah ngn pasangan ni. Dia kan nak yang terpaling je. Dah habis idea agknye tu sanggup buat konten kena santau pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 06:20 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 7-9-2021 07:12 PM
kawan sekolah iols dulu selalu up pic keromantikkk kan dgn husband

dari tunang sampai kahwin ad ...

daari tunang smpi beranak tu bpe tahun dik...ade cukup 5thn x..tu sbb islam ckp xelok riak..hr ni roda kita munkin atas..kita xtahu esok kt mne pula..hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek: Tak cayo akuTah2 utk content


Bawa baby pi halau jin. Kalau benar xtakut ke jin masuk dalam anak dia pulak?

Haritu yg muka pelik nama mizi pun claim kena sihir.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tgk kt tik tok ada org share, tgk aina berubat tu sama mcm org2 yg berubat dgn ustaz azman albanjary. cara dia buang 'benda' yg menempel kat badan tu sama laa mcm yg aku tgk live ustaz tu dulu. mmg mcm tu ke klu kita buang benda?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
azalia72 replied at 7-9-2021 05:11 PM
Kalau dah pernah terkena sakit mistik... biasanya gangguan akan datang berulang kali sebab dah ada ' ...

Klau i pggil sbb dinding dah x ada. Once terkena, mmg akan kerap terkena lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 7-9-2021 05:12 PM
kawan sekolah iols dulu selalu up pic keromantikkk kan dgn husband

dari tunang sampai kahwin ad ...

Lah awat xnk cerita? Kalau i nak je tanya mcm tu. Dah alang2 heboh kan , all out jah reason bercerai tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 7-9-2021 01:32 PM
aku ingat tu video throwback
rupanya video latest eh


Mak alep sokree lg elok lakunan dan settingnya masa dirasuk dan diobat suaminya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun sama propa ke haper

https://www.instagram.com/p/CTHxnaElatT/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 7-9-2021 09:28 PM

Honestly I don't think benda ni real. Morever dengan ada anak kecik tu. Tolonglah Apis oii. Jangan buat main2.. nanti jadi sungguh merana hidup
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dengan kehidupan ko gitu no filter
ko rasa ko bakalan free dari kesurupan??
dah tau malaya negara siccin kuat
low profile lerrr

oh lupa
bau ikan bersurat khabar propa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 7-9-2021 02:19 PM
patutnya if dah kena, jadi makin private sebab tak takut ke org yg hantar sihir tu target wife dia l ...

Kan i pon fikir camtu. Susah la kalau semua benda pon nk jd kan content. Kalau dh tau kena buatan org ke apa xperlu la heboh2
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 7-9-2021 01:17 PM
nape aku rs macam dibuat buat eh.. utk tarik perhatian.. dia ni kan suka buat content pelik2 utk tar ...

Kan. Nampak dibuat buat. Masa berubat tu pun macam berlakon sangat. Hati i hitam ke eh. Hahahahaha. Klinik dia kan dah nak mula operasi. Marketing lah kot ek
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek: Tak cayo akuTah2 utk content

Hati hitamku turut mengatakan begitu huhu. Kalau betul, xkan la time berubat pun nak tayang. Sesuatu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 10:46 PM | Show all posts
propa je, sikit pun iolls x caye.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:10 PM GMT+8 , Processed in 0.115272 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list