CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 21130|Reply: 135

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 7-9-2021 11:13 AM | Show all posts |Read mode




Usahawan kontroversi Hafiz Mahamad mendedahkan dia dan isterinya, Syafiqah Aina telah disihir oleh individu yang berniat jahat.



Terdahulu, Hafiz menceritakannya dalam IG Live mengenai perkara itu dengan memaparkan sedutan video isterinya yang meracau sedang mendapatkan rawatan.



Pengguna Twitter ini merumuskan IG Live tersebut.




Foto :Twitter



Menurut Hafiz lagi, Aina yang sebelum ini ceria tiba-tiba mudah 'panas' terhadapnya. Ianya seolah-olah ada sesuatu yang tidak kena, Hafiz segera membawa isterinya berjumpa dengan ustaz untuk berubat.





Hafiz menyatakan ianya mungkin berpunca dari sifat hasad dengki sehingga sanggup melakukan perbuatan syirik. Rentetan itu dia memohon mereka yang melakukannya supaya bertaubat.  

Dan dalam hantaran terbaru, Aina memaklumkan dirinya semakin sihat dan meminta maaf jika ada yang tersalah sebelum ini.



Foto : IG






Ada netizen yang mencadangkan supaya Hafiz dan Aina mengurangkan gambar kemesraan dan kejayaan mereka agar tiada pihak yang cemburu sehingga menimbulkan perkara sebegini. - CARI





Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahfiz ni semua benda la kena live ye...xde life nye kau dik....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak cayo aku
Tah2 utk content
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah sapo2 la ushawan ni..tak.kenal aku
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bulanbulat at 7-9-2021 11:33 AM

Tengah berubat pun nak rekod. Sakit
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:34 AM | Show all posts
pergi berubat pun buat live.. buatnya isteri kau meracau buka baju tudung ke tak pasal satu malaysia tengok. Attention seeker nya kau  ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku tak rasa kesian ye hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Haiii tah laaaa. Kalau buat cerita semata pon tak pelik depa dua ni. Tu pon nak live2 lagi.

Pasni bole laaa aku buat2 panas baran. Nanti kata lah terkena buatan orang. Oh genius!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian..laki yg x habis2 menayang bini.bini plak kena buatan org.nasiblah dpt laki dungu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 7-9-2021 11:34 AM
pergi berubat pun buat live.. buatnya isteri kau meracau buka baju tudung ke tak pasal satu malaysia ...

Masa berubat tak buat live. Dia record je. Live tu dia ceritakan balik. Tapi tetap rasa macam cringe. He hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 12:36 PM | Show all posts
Knp aku takde sekelumit tungau rasa kesian pun ?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki show off kalau kene buatan org pon x terkejut. Nyah kau jauh2
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 12:50 PM | Show all posts
sbb hidup berpaksi kan content semata-mata kalau betul pun org dah xcaye.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 01:17 PM | Show all posts
nape aku rs macam dibuat buat eh.. utk tarik perhatian.. dia ni kan suka buat content pelik2 utk tarik viewers..

semlm lps berubat terus dah ok si aina tu. cepat pulak ye..

org kalau kena buatan org  ni bukan amik masa ke nak ok..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 02:06 PM | Show all posts
sikit pun tak boleh percaya manusia yang jual life untuk content..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 02:19 PM | Show all posts
patutnya if dah kena, jadi makin private sebab tak takut ke org yg hantar sihir tu target wife dia lagi?

i cringe la couple ni. handphone lekat dekat tangan n nampak fakenya... tak ada ke org yg nak spill tea pasal couple ni? hafiz semuanya tunjuk mcm dia perfect, aina tu pun sama but dia tak la terpaling sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 02:29 PM | Show all posts
kalau tangan berjahit dengan hp semua menda nak rekod tunjuk itu ini tak mustahil sangat lah terkenanya tahfiz oi..rengsa sangat perangai jantan mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 02:32 PM | Show all posts
black_handbag replied at 7-9-2021 01:17 PM
nape aku rs macam dibuat buat eh.. utk tarik perhatian.. dia ni kan suka buat content pelik2 utk tar ...

aku ingat tu video throwback
rupanya video latest eh

aaaahhhh terus helookkk je si aina tu

lg satu mse tgh rawatan tu keadaan aina bergaya dgn shawlnya yg belit2 tu..makeup pun pakai even tak tebal..baju pun bju jenis yg bukan duduk rumah...

leh lak yaaa camtu

nak ikutkan bila kena buatan org keaadan tak terurus..pakai tudung oun tudung sarung..pakai bju duk rumah
mne sempat nak bersiap2 dah
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 02:40 PM | Show all posts
orang2 mcm ni la yang buatkan org yg betul2 sakit disihir tak dipercayai.

papepun, kalau betul moga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 02:51 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 7-9-2021 02:32 PM
aku ingat tu video throwback
rupanya video latest eh

ada baca orang komen kat twitter, sebenarnya panggil ustaz tu utk tengokkan hafiz..si aina tu temankan je.. tapi aneh gak sbb dalam keadaan yg konon kena sihir pemisah la apa, nak lak ikut suami ke mana2.. bukan ke kalau betul sihir pemisah, takleh dekat dgn pasangan? eh, entahla.. mmg tak pernah pecaya kapel ni pun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:26 PM GMT+8 , Processed in 0.117841 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list