CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

Lama Sepi, Rupanya IG Fattah Anas Dah Dijual Untuk Bayar Hutang Tertunggak

  [Copy link]
Post time 15-11-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg meniaga 'contain' ni sampai bila nak hadap content2 tu
Nak kena pikir idea2
Kalau kelakar, mula2 kelakar la....lama2 boleh jadi meluat
Kalau budak kecik, setahun dua kemudian dah besar, x comel dah
Jgn la makpak jadikan anak sumber pendapatan. Dah tu x menyimpan lak...habis gitu jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2022 09:01 PM | Show all posts
Penyakit misteri ka penyakit malas bewok...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 12:34 PM | Show all posts
Tak pernah rasa best pun video budak ni
Sama juga dengan yang org duk hadap yang ghisau ghisau tu
mcm pondan ada la
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2022 11:33 AM | Show all posts
jgn jadikan anak as content pastu menunggang pendapatan atas tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung followers ramai siap boleh jual beli
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2023 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg anti dgn sejenis manusia tayang jual anak gini
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-10-2023 02:58 PM | Show all posts
cara jual anak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2023 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke IG or TT bapak si anas ni lagi?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2023 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ouch! replied at 17-10-2023 07:58 AM
Ada ke IG or TT bapak si anas ni lagi?

Macam xde aje..anas pun dah besar, mesti dah x kiut lagi dah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2023 03:49 PM | Show all posts
Cik_jantung replied at 5-9-2021 09:29 PM
Hati aku rasa.. rasa jer.. dia tak sakit tapi dia tak bekerja. Bila org suh review pun tapi sendu jd ...

Bila tiba2 rezeki datang bergolek kan? Dia imgat sampai kesuadah la orang nak tengok anak dia tu. Masa viral je la kalau orang nak tengok pun.

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2023 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Yet tak habis habis parents duk consistently up video anak anak since baby pantang orang offer paid review disambarnya

Latest I tgk budak pompuan muka tua tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 08:55 AM GMT+8 , Processed in 0.055778 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list