CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

Lama Sepi, Rupanya IG Fattah Anas Dah Dijual Untuk Bayar Hutang Tertunggak

  [Copy link]
Post time 5-9-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 5-9-2021 05:07 PM
Kerja jual anak sbg konten la kiranya.

Hahahaha kejujuran uols mmg sis bg 5 bintangggg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 5-9-2021 09:12 AM
Lama dah dari dulu orng jual beli IG. Tu kdg2 bisnes baru tp followers banyak. Antara sbb juga iol ...

Ohh gitu..meols x tau salah silah IG ni..tq atas pencerahan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 5-9-2021 09:36 PM
Ohh gitu..meols x tau salah silah IG ni..tq atas pencerahan..

Macam Twitter juga. SKMM kantoi beli akaun twitter budak rempit. Habis orang korek tweet lama2 akaun tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 10:57 PM | Show all posts
dulu suka la jugak tengok keletah anaknya masa awal2 viral..tapi lama2 mcm bapaknya la pulak giler glemer
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita telah menyaksikan ranapnya kehidupan insan2 instafamous dan youtuber..bila start dibuai arus glamor. Huhuhu. Cepat naik, cepat tenggelam..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Last tgok yg masuk dalam sangkar kucing tu je. Lepas tu mmg tak nak tengok dah. Meluat dengan bapaknya punya perangai attention seeker. Jijik ok jual kecomelan anak sebab nak teruskan kelangsungan hidup ko! Kerja laaa!!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-9-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
iols minat Anaz ni, tp bdk biasa la bwh 4thn comel, mcm anas viral umur 2thn tp bercakap mcm bdk besar nmpk bijak, tp klau bdk dh 5,6tahun dia dh xjd comel sgt sbb bdk dh pandai, masa kecik apa yg bdk cakap comel sbb spontan, dah besar dh pandai kerek2 anas tu pandai meradang, masa baby kan cute jek, pd iols bapak nya xpandai urus duit anaz, masa anas tu top, bapak dia siap beli kereta cash kot, honda civic lama tp cash la klau keta tu 20k pun means dia ada simpanan, tak tahu mana slh nya Bapak dia mcm bermasalah, ptt nya berniaga la jual kopi ke ptg2, jual nasi bungkus ke, xkisah la anak influencer pun tp Terus kan jela niaga gerai char kueh teaw ko tu ke, pasti allah bg jln kt org berusaha, ni tidak.. anak tula buat review, letih2, bapak goyang kaki, anak umur 4thn pulak keje
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 5-9-2021 04:46 PM
Aku x penah suka marketing jual anak ni..

Pelik depa ni kan? Kalai ank retis , i boleh terima tp hat netizen biasa ni, i assume org mcm ni x respek hak ank2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 5-9-2021 11:03 PM
Kita telah menyaksikan ranapnya kehidupan insan2 instafamous dan youtuber..bila start dibuai arus gl ...

salah apaknya xpandai urus duit, tgk mia sara tu, masa darjah 5 bapak dah beli rumah double story kt kota damansara atas duit lakonan Mia, skrg mia tu umur baru berapa dah ada asset rumah sendiri, cerah la masa dpn, klau x berlakon pun, masuk Uni, lps grad umah dah ada, masa bapak dia beli x sampai 400k,skrg busuk2 650k kot rumah pulak dkt dgn the strand damansara semua, apaknya Culture shock bbnu sgt si Anas ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:26 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 5-9-2021 02:52 PM
Macam Twitter juga. SKMM kantoi beli akaun twitter budak rempit. Habis orang korek tweet lama2 aka ...

uihh! SKMM pun bijaksana jugak beli acc..serious meols x terpikir pun socmed blh jual beli
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah iols komen, sbb satu vid anas ni tulis, anas nak basikal baru ke cmne ntah, bapak dia x kasi, iols komen la, klau review anas ni sebulan dpt 2500 la cth nya, mmg atas usaha anas, apaknya apa sgt, beli kan jela basikal bdk yg x sampai 200 tu kt anas, sbb anak deserve, anas tu yg bekerja tuk review, knp bapak xnk beli kan basikal anak mintak, sah2 mmg duit anas, terus ramai pentaksub dia kutuk iols wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 5-9-2021 10:05 PM
Sapa dia ni pernah viral pun aku tak kenal. Anak dia pun tak kenal. Duduk gua sungguh

Jgn risau, i pon xkenal. Tp ada porumer sebut2, i ingat skit dia ni ada kes xnk refund duit review lepas meroyan mcm xbetul
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 5-9-2021 10:23 PM
Baru nak komen.Isteri berniqab, suaminya merokok.

Boleh x nk speku niqab tu pon sekadar lakonan @ penarik? Atau mgkin nk sorok mulut baru kena tumbuk ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 5-9-2021 11:25 PM
salah apaknya xpandai urus duit, tgk mia sara tu, masa darjah 5 bapak dah beli rumah double story  ...

Ooo yaka..untung mia sara. Betul la tu..Yg sorang ni kesian, ig pun kena jual. Buat bayar hutang bapak. Adehh..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 5-9-2021 11:03 PM
Kita telah menyaksikan ranapnya kehidupan insan2 instafamous dan youtuber..bila start dibuai arus gl ...

One of the reason i x suka personal branding tp zmn skrg wajib benda ni pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-9-2021 03:28 PM
Boleh x nk speku niqab tu pon sekadar lakonan @ penarik? Atau mgkin nk sorok mulut baru kena tumbu ...

Mungkin juga. New content. Isteriku ninja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 5-9-2021 11:26 PM
uihh! SKMM pun bijaksana jugak beli acc..serious meols x terpikir pun socmed blh jual beli:s ...

Mmg dah lama dah uols. X silap iols since 2012 lg. Sng ckp sejak wujudnya IG
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 5-9-2021 11:31 PM
Mungkin juga. New content. Isteriku ninja.

Silap2 lepas ni sapa yg bongsu pulak jd mangsa. Pastu beranak lg demi nk stay relevan
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 5-9-2021 10:26 PM
uihh! SKMM pun bijaksana jugak beli acc..serious meols x terpikir pun socmed blh jual beli:s ...

Kecoh pasal ni. Dah termalu dikatanya kena hack. LOL. Tweet zaman dedulu bertahun2 lama punya banyak, siapalah yg nak buat gitu, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 6-9-2021 12:23 AM
Baru nak komen.Isteri berniqab, suaminya merokok.

Kan skrg niqab ni trend kehkehkeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.203145 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list