CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3690|Reply: 21

Sherie Merlis Kata Fizz Fairuz Macam Ebit Lew, Tolong Tanpa Balasan

  [Copy link]
Post time 23-8-2021 01:40 PM | Show all posts |Read mode






Aktres Sherie Merlis telah pun memuat naik ucapan terima kasih kepada pelbagai pihak yang telah menolong dirinya dalam menangani isu adiknya positif Covid-19 yang terpaksa kuarantin di rumah.



Malahan Sherie turut menyifatkan rakan seninya, Fizz Fairuz umpama Ebit Liew kerana laju menghubungi pihak klinik bagi menyelesaikan masalahnya.



Tindakan pantas itu membuatkan adik, suaminya dan dua anak mereka di bawa ke puasat kuarantin Hotel Royal Chulan selama 10 hari. Jadi ianya memudahkan kerjanya bagi menjaga ibu yang terlantar sakit dan ayahnya yang baru pulang dari hospital serta kanak-kanak lain.





Foto G



Sementara itu, ramai yang bertanyakan bagaimana situasi rumah aktres ini memandangkang tiada video house tour, dan kebetulan Nafidz Razak yang menghubungi Klinik Zahran menunjukkan ujian calit dilakukan terhadap semua ahli keluarga Sherie.






  



Jadi, rumah dua tingkat dua bilik ini mempunyai persekitaran lebih baik untuk warga mas dan kanak-kanak di rumah ini.



Semoga Sherie Merlis tabah dan ahli keluarga lain segera sembuh. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:42 PM | Show all posts
okay Alhamdulillah saling membantu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kohkohkoh dia samakan tokpizz dengan lelewbit lerr pulak

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
baik lg fizz ni dr el...ank pn nmpk ada bonding dgn bapak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 23-8-2021 01:46 PM
Kohkohkoh dia samakan tokpizz dengan lelewbit lerr pulak

bab..menolong...bab lain...jgn la fikir ke situ.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry nk tny sikit..dia ni xde kwn lgsg ke..kasihan plak tgk..muka lawa
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahshaha
Ada video sama tak?
Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru: sorry nk tny sikit..dia ni xde kwn lgsg ke..kasihan plak tgk..muka lawa


Jenis x berapa mingle n menceceh sgt kot bila kat set.. fokus kerja je. Ada je retis2 mcm ni.. bukan sombong tp mapas nak hanky panky dgn retis2 n krew2. Sbb tu sheols mcm jarang berlakon..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka si fizz jenih problem solver gak ker..ok la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab ni boleh la puji dato' terbaik tolong kawan dalam kesusahan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tersembur tehhhh iol baca
masing2 ada video
so... sama laa kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sherry nih propa... acah2 x nk brgaul sgt dgn member2 retis.. ujung2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kao sabar kjp Sherie,nnti x lama,muncul si setaz lesung dtg umh hulur bantuan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:58 PM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 23-8-2021 05:55 PM
Kao sabar kjp Sherie,nnti x lama,muncul si setaz lesung dtg umh hulur bantuan

bawa lesung tak?

mesti ler bawak takkan tinggal lak kannn
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:32 PM | Show all posts
lawa sherry.. masih gebu walau dah berusia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:52 PM | Show all posts
walau gambo rambut kusut bagai  tapi kejelitaan tetap terserlah
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan duduk pprt, rupanya rumah teres 2 tingkat.....biasa rumah macam ni at least 3 biik kan???
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Part menyamakan tuh mmg xleh diterima akal..orang memberi kita merasa..gitu kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 24-8-2021 07:14 AM
Ingatkan duduk pprt, rupanya rumah teres 2 tingkat.....biasa rumah macam ni at least 3 biik kan???

dia dok terus kos rendah.. atas tu naik terus bilik.. 2 bilik.. sbb ada sni mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:13 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 23-8-2021 01:46 PM
Kohkohkoh dia samakan tokpizz dengan lelewbit lerr pulak

kihkih..ok ler tuh...nampak la bkn ebit ajer boleh buat kebaikan tanpa balasan tuh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 01:33 AM GMT+8 , Processed in 0.091435 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list