CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: FanTasyCreaTioN

Jom!!~ kita buat Bouquet Viral

  [Copy link]
Post time 28-8-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 11-8-2021 04:21 PM
ada cara tak nak kering kan...?

FC keringkan gtu jer ... rose merah jadi hitam

Fc, keringkan bunga dalam oven. Set suhu dalam 60-70 c gitu, balik2 kan, jangan lama sangat, kena jenguk bunga dalam oven tu nak kering setara mana, warna camne


Bunga ros kuning dikeringkan, bunga kecik2 tu tatau nama, baby's breath kot bunga kering tu jadi prop nak amik gambar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 10-8-2021 11:35 AM
ni satu lagi FC buat :

Wahh..berseni nya FC .Saya nak balut birthday present buat kipas kiri kanan pun x pass.. haha..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.075499 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list