CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 29139|Reply: 74

[Idea] hangpa orang yang macam mana? tengok phone dak masa mesyuarat atau ketika orang

  [Copy link]
Post time 27-7-2021 06:26 PM | Show all posts |Read mode
Edited by midori_katana at 27-7-2021 06:30 PM

hihihi... ini hal yg ada org pandang enteng dan tak kisah tapi ada orang yang ambil berat terutamanya bos2...

Single Polls, Total 111 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yang santai-santai punya meeting, tengok je phone tu. Kalau yang serious takkan tengok, jeling je phone kat sebelah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 07:13 PM | Show all posts
Ahcum replied at 27-7-2021 07:11 PM
Kalau yang santai-santai punya meeting, tengok je phone tu. Kalau yang serious takkan tengok, jeling ...

ok lah.. suci dalam debu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I kalau mesyurat, i akan silent phone siap kihkih. Nurd  gitew. Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku slalo pgg fon.. sbb mmg jdi photographer utk bos utk smua meeting.. hahahahs
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mesyuarat yang biasa2 & x ikut protokol sangat I pegang n jenguk jugak phone tu.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-7-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegang hp, sebab nk amik gambo meeting pastu upload dlm socmed opis...nk gebang satu negara, kami tgh meeting...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 08:08 PM | Show all posts
dlm meeting wajib silent phone....tapi jeling2 la jugak phone bila masuk topik boring
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
CapitalE replied at 27-7-2021 07:29 PM
I kalau mesyurat, i akan silent phone siap kihkih. Nurd  gitew. Hahah

Uolls mmg pekerja contoh!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 27-7-2021 07:55 PM
Aku slalo pgg fon.. sbb mmg jdi photographer utk bos utk smua meeting.. hahahahs

Photog tak masuk senarai.. hihihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
RaraLavenda replied at 27-7-2021 07:59 PM
Kalau mesyuarat yang biasa2 & x ikut protokol sangat I pegang n jenguk jugak phone tu.

Biasanya macam tu kan sbb kita dah biasa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lady_T replied at 27-7-2021 08:04 PM
Pegang hp, sebab nk amik gambo meeting pastu upload dlm socmed opis...nk gebang satu negara, kami tg ...

Hahah.. acik fb selalu nampak buat ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweetums replied at 27-7-2021 08:08 PM
dlm meeting wajib silent phone....tapi jeling2 la jugak phone bila masuk topik boring

Hehheh.. meayuarat ni pun lama2 watbpe kan.. aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 27-7-2021 08:15 PM
Hahah.. acik fb selalu nampak buat ni

Terpaksa...kpi kaka...kalau x upload potong markah...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau miting tu aku nk kena jwb apa2,mmg aku fokus la. Kalau tak, aku main candy crush la jwbnya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 08:26 PM | Show all posts
tengok keadaan.. kalau topik menarik atau takde yg layan bos cakap, tengok bos.. tapi kalau dah ada yg fokus kat bos, sambung buat kerja kat laptop.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Miting dlm team kecik mmg tak tgk fon la. Tp kalau ramai org dan kita tak perlu nk bg feedback apa2 curi2 gak tgk fon.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lady_T replied at 27-7-2021 08:17 PM
Terpaksa...kpi kaka...kalau x upload potong markah...hahaha

Kalau tuntutan kerja nak buat camna kan.. kena lah upload yer tak!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 27-7-2021 08:18 PM
Kalau miting tu aku nk kena jwb apa2,mmg aku fokus la. Kalau tak, aku main candy crush la jwbnya.

Hahha .. kalau kena soalan cepu mas atau pop kuiz ka tak ke naya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
jarimanis replied at 27-7-2021 08:27 PM
Miting dlm team kecik mmg tak tgk fon la. Tp kalau ramai org dan kita tak perlu nk bg feedback apa2  ...

Hihihi.. akak dulu pernah kena pi dengar taklimat paksa rela.. macam ceramah politik pun yer.. nyampah .. akak pakai earphone dgr lagu lagi bagus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 01:40 AM GMT+8 , Processed in 0.437079 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list