CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3385|Reply: 10

I delete you from my life

[Copy link]
Post time 27-7-2021 02:07 PM | Show all posts |Read mode
Edited by bictoria at 27-7-2021 04:10 PM

bagi contoh delete dalam hubungan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pabila seorang somi tu ...dia dah DELETE perasaan dia pada isteri dan anak anak .... memang akan sampai hati guna duit bahagian nafkah anak untuk dibelanjakan pada perempuan yang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah jugak nak komen tred ni...  Macam general ja tajuk neh

Pokchik cuba jugak la..

Dalam konteks dunia lelaki ni....DELETE juga bermaksud macam kalao boyfren-gelpren punya hubungan...maksud DELETE ni maciam  " I had enough of you!!  Couldnt stand your behaviour anymore!!."   Kira macam break up gituh....

Juga bermaksud DELETE nih....kalao dah break up...si lelaki akan unfollow di IG dan Fesbuk gelpren.. Delete gittcheww  
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalao adik adik jejanzz nak nampak hipstur sikit .... masa nak break up boleh guna ayat cenggini..

" I dah DELETE my feeling kat you... kasik balik henpon samsung tuh dan bayar balik semua yg pernah i topup kat maxis you tuh!"

Contoh ayat....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 03:53 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-7-2021 03:19 PM
Pabila seorang somi tu ...dia dah DELETE perasaan dia pada isteri dan anak anak .... memang akan sam ...


moga somi tu padam terus ke barzakh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 03:55 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-7-2021 03:23 PM
Susah jugak nak komen tred ni...  Macam general ja tajuk neh

Pokchik cuba jugak la..

hahahhaha terhibur baca. sporting giler
boleh edit topic jadi 'hubungan yang di delete'

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-7-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bictoria replied at 27-7-2021 03:53 PM
moga somi tu padam terus ke barzakh

Tu maksud DELETE bagi kematian gittew..

"Ben Yazer, si askar Yahudi tu dah kena DELETE ngan geng Hamas pagi tadi" <---- contoh ayat bagi DELETE kematian.

Atau

" Aku doakan Tuhan DELETE nyawa kao!!  Takdanya orang sampai hati melancap sambil video call!!"    <---- contoh komen ustazah medsos lepas tertinguk video panas   
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:06 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-7-2021 04:00 PM
Tu maksud DELETE bagi kematian gittew..

"Ben Yazer, si askar Yahudi tu dah kena DELETE ngan gen ...

you made my day hahahaha


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2021 04:08 PM | Show all posts
Edited by bictoria at 27-7-2021 04:11 PM

kau bukan anak aku lagi. aku delete nama kau dalam wasiat
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 10:54 PM | Show all posts
bictoria replied at 27-7-2021 04:08 PM
kau bukan anak aku lagi. aku delete nama kau dalam wasiat

yg ni lawak hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 09:24 AM | Show all posts
ctrl+alt+delete you.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 04:22 AM GMT+8 , Processed in 0.062140 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list