CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7383|Reply: 73

[Tempatan] UJIAN SARINGAN COVID-19 MASUK KELANTAN

  [Copy link]
Post time 17-7-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by budi_jentayu at 17-7-2021 06:18 PM

TERKINI
UJIAN SARINGAN COVID-19 MASUK KELANTAN

Setiap individu yang dibenarkan oleh PDRM untuk masuk ke kelantan hendaklah membuat ujian saringan Covid-19 72 jam di tempat asal sebelum memulakan perjalanan. Jika tidak berbuat demikian, saringan akan dibuat di pintu masuk negeri Kelantan.

- Majlis Keselamatan Negara Negeri Kelantan



https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=837997133510227&id=382208569089088

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2021 06:24 PM | Show all posts
HAHAHAHAHAHAHAHAA! cashhh!
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 06:28 PM | Show all posts
tulah Ka Sultan Kelantan dah bertitah

hmm....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ramai pun yg terlepas.elok buat sekali lg ujian bila nak balik nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 06:42 PM | Show all posts
selamat hidung xpdckelate
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 06:43 PM | Show all posts
strategik  statistics

buat ujian kat negeri memasing so naiklah stats kat  negeri2 tu hahaaha

then ..okaylah at least dapat control wabak ....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-7-2021 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong jolok kasar sikit hidung tu bagi berakai sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap yg mana dah terlepas balik kg tu disuruh buat swab test jugak sblm kembali semula, kalau tak jgn bagi lepas SJR
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2021 07:06 PM | Show all posts

aikkkkk..tiber
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:07 PM | Show all posts
permohonan surat tu kena perketatkan lagi tambah2 musim raya ni...kesian plak org lain sabar ikut sop tapi ada golongan senang2 je boleh kesana kesini
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kang tak.pasal.satu kampung pkpd.cam kat pahang tu...
Kena.kecam kang tak.habis
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sampai kg masing2 baru nak kuar pengumuman..yang balik kg bukan kelantan Tak mau buat ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 17-7-2021 07:08 PM
Kang tak.pasal.satu kampung pkpd.cam kat pahang tu...
Kena.kecam kang tak.habis

drama biasa, kene kecam mula la merintih hiba. bila +ve dan ada mati lagi la buat ayat sedu sedan.dihujung karangan wajib ada "jaga la sop, jarak masing2 kami dah merasa. covid is real".

mujur ada yg mati...ade gak la kesedaran covid tu wujud
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Well.

RTK Antigen very high in giving false negatives. So......

If sebenarnya positive pun kalau negative from Antigen test, siapa yang tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 17-7-2021 07:07 PM
permohonan surat tu kena perketatkan lagi tambah2 musim raya ni...kesian plak org lain sabar ikut so ...

Sgt setuju.fishy mcm mn rmai blh lps.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:30 PM | Show all posts
mclaren replied at 17-7-2021 07:22 PM
Well.

RTK Antigen very high in giving false negatives. So......

kan

happened to my colleagues too

RTK -ve... tapi bila buat PCR, terus +ve


lagipun covid ni dormant, mula2 je mmg lah ok, cukup masa dia terus explode dlm badan...

patut yg berdoyon2 masuk kelate ni kalau degil jugak, escort je terus ke pusat kuarantin, duduk 2 minggu.... kalau ok, cukup 2 minggu, pegi je le kemana2 diorg nak dlm kelate tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha well done
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
If buat hari ni.. dan -ve.. so tak semestinya bebas covid esok lusa tulat.... ntah2 lepas tu baru membiak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-7-2021 07:01 PM
Tolong jolok kasar sikit hidung tu bagi berakai sikit..

Sokong..kalau blh biar kna urat otak sikit bg berhubung
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang setiap kali raya ke kita kena hadap berita2 macam ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 01:31 AM GMT+8 , Processed in 0.072496 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list