CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15562|Reply: 93

Dah Semakin Iras Neelofa! Ini Wajah Terkini Adik Naura

[Copy link]
Post time 13-7-2021 08:35 PM | Show all posts |Read mode





Siapa yang selalu menonton Meletop, pasti masih ingat pada wajah si cilik ini yang tular sekitar dua tahun lepas kerana wajahnya persis Neelofa.
Dikenali sebagai adik Naura atau nama penuhnya ialah Che Naura Auni Che Fahdlullah, kini sudah berumur tujuh tahun



Sumber Instagram nauraboniey




Namun, baru-baru ini adik Naura menjadi bualan hangat netizen apabila dia memuat naik beberapa foto baru sehingga meraih lebih 40,000 tanda suka oleh pengguna Instagram. Instagram adik Naura kini sudah mencapai 289k follower, dihujani dengan lebih 300 respon kerana wajahnya dikatakan semakin iras Neelofa.


  

  



Kebanyakan netizen memuji si cilik ini kerana wajahnya semakin iras neelofa, berikut beberapa komen dari pengikutnya.









Sebelum ini, heboh di media sosial apabila pembaca berita TV9 dikatakan kelihatan persis Neelofa. Hawa atau nama sebenarnya Hawa Rizwana Ahmad Redzuan 26 kini menjadi Pembaca Berita Buletin Utama TV3 sepenuh masa.





Mungkin dengan adanya dua orang persis Neelofa ini dapat mengubat rindu peminat untuk melihat wajah Neelofa selepas dia membuat keputusan untuk memakai Purdah pada awal tahun lepas. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg p mekap tu. huuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry dik... adik tak cute mcm tu. Budak kecik, pls be like one. Takyah nk bermake-up mcm makcik 30 tahun. Lagi comel kalau amik gambar ikat tocang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh tu..ape yg sepesel nye muka seiras jah ninja
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 13-7-2021 08:50 PM
Sorry dik... adik tak cute mcm tu. Budak kecik, pls be like one. Takyah nk bermake-up mcm makcik 30  ...

Pakai tudung.. mana nak tunjuk tocang..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik, tak payah pakai mekap la.. umo baru 7 tahun..

Yg lagi sorang tuh, tanggal mekap, ntah2 sumer rupa lain.. giteww..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-7-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak pakai tudung muka sape?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 13-7-2021 09:08 PM
Pakai tudung.. mana nak tunjuk tocang..

Bukak lah tudung dulu. Hehhe. Dari dulu i memang tak rasa budak ni cute.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 13-7-2021 09:08 PM
Adik, tak payah pakai mekap la.. umo baru 7 tahun..

Yg lagi sorang tuh, tanggal mekap, ntah2 sum ...

U mean lopa? I rasa lopa tak pakai make up pun lawa jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:36 PM | Show all posts
Seboleh-boleh nak nampak macam lopah, kecik-kecik tapi muka kertu macam muka tin kentut
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:39 PM | Show all posts

....langsung tak .. gaya je .. muka yilekkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:41 PM | Show all posts
Kesian budak tu. Terus nampak tua dari usia. Mak pak pun. Biar la dia enjoy zaman kanak kanak dia. Bdk tak akhil baligh tak wajib pakai tudung pun lg.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
bila ko nak berniqob dekk. maap la bukak tudung terus tak sama jahlop, kalau extra bungkus mungkin lebih iras
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 13-7-2021 09:31 PM
Bukak lah tudung dulu. Hehhe. Dari dulu i memang tak rasa budak ni cute.

Dia memilih utk bertudung. Itu pilihan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 13-7-2021 09:33 PM
U mean lopa? I rasa lopa tak pakai make up pun lawa jgk.

I mean the pengacara tv
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la comel je bangga ya klu muka sama lopaks? Yihh sangat lahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Naseb kau la dekkk dpt makpak perasan
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 13-7-2021 09:50 PM
Dia memilih utk bertudung. Itu pilihan dia.

Bagus lah budak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mistified replied at 13-7-2021 09:41 PM
Kesian budak tu. Terus nampak tua dari usia. Mak pak pun. Biar la dia enjoy zaman kanak kanak dia. B ...

Pakai tudung ok lah. Cuma jgn lah make up gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 13-7-2021 09:52 PM
I mean the pengacara tv

Pucat lesi agknye. Hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.139996 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list