CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 9681|Reply: 23

Cara-cara nak tonton siaran TV dan Astro online secara percuma

  [Copy link]
Post time 4-7-2021 12:20 AM | Show all posts |Read mode


Mesti ramai yang selalu nak tengok rancangan kat TV/Astro tapi tak sempat mungkin sebab kerja dan tak sempat nak lepak depan tv.

Dan mungkin juga ada yang kat rumah diorang tiada astro atau langgan astro pakej paling basic je dan tak dapat tengok banyak lagi channel lain di pakej yang lagi mahal.

Saya nak kongsi dengan korang cara paling senang dan free je nak tengok TV dan Astro online dengan 3 langkah mudah je.

1. Korang pegi kat laman web http://www.tvmalaysia.online
2. Klik dan pilih mana2 channel yang korang nak tengok
3. Layan


Apa yang sy suka dengan laman web ni ialah kat sini banyak channel2 astro yang boleh tengok contoh WARNA, CITRA, BOO, HBO, CERIA, ARENA, SUPERSPORTS..senang kata banyak channel la boleh layan.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru try.. Memang betul lah leh tgk astro...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita arus perdana tidak ada kan. Ini all the back dated one. Or recorded one.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik ni. Try channel Boo tadi mcm smooth je. Tq TT.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah.. Try bukak tv3, mmg tanyalah ustaz skrg nu sama kat tv
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sblm ni ada apps tu boleh tgk channel tv malaysia tp maybe pihak tv dah taw,dah xde daa apps tu..

Skrg ai xlayan sgt tv..tggu certain shows sahaja,stream kt web
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke sbb astrok tgh buka semua channel dia for free urk 14 hari?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 08:41 AM | Show all posts
krustykrab replied at 4-7-2021 08:22 AM
Ke sbb astrok tgh buka semua channel dia for free urk 14 hari?

Ya, termasuk HBO dan Animax..

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 11:13 AM | Show all posts
oh wow..
live sports tu yang mahal tu.

kalau movie tu bersepah. biasa streaming torrent je tapi ada masa laggg juga.
kalau nak korea google je tajuk tambah "streaming sub indo".

thanx tt.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh lama tau..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2021 12:06 PM | Show all posts
bluebutter replied at 4-7-2021 06:41 AM
Berita arus perdana tidak ada kan. Ini all the back dated one. Or recorded one.

Ada..astro awani pn ada kat web tu..bkn recorded rasanya sbb kalau banding dgn yang kat tv, mmg sama jadi maksudnya live la tu kn..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So takyah long tv, android box lg lah. Hehe

Soklan noob. Camne nk smbg non smart tv dpt capaian internet supaya bleh tgk web td? Kne beli mi stick etc tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2021 02:45 PM | Show all posts
babynina30 replied at 4-7-2021 02:25 PM
So takyah long tv, android box lg lah. Hehe

Soklan noob. Camne nk smbg non smart tv dpt capaian i ...

Rasanya perlu lagi longtv/android box tu sbb kat web tu x bnyk sgt pn channel astro..kalau mcm longtv tu boleh kata smue channel astro ade..

Pasal nak smbung non smart tv ke internet tu sy sndri pn x pasti mcm mne nk buat sbb sy sndri pon biasa layan astro kat web tu pakai fon je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
khairulikhwan replied at 4-7-2021 12:06 PM
Ada..astro awani pn ada kat web tu..bkn recorded rasanya sbb kalau banding dgn yang kat tv, mmg sa ...

Hi khairul.

Ada. Betul. I tertengok tv 108 ada cerita anak emak tu. Mean ada di internet ada di astro. Anak emak tu melisa saila dan mariani.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengs share
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
baru tau
dh lama xtgk tv
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2021 09:10 PM | Show all posts

Samala..jarang sgt bukak tv skrg wlaopon duk kat rumah je . Sib baik ade web ni, bleh la bukak astro awani nk tgk update psal covid kat fon je
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
khairulikhwan replied at 4-7-2021 09:10 PM
Samala..jarang sgt bukak tv skrg wlaopon duk kat rumah je . Sib baik ade web ni, bleh la bukak a ...


i dh bukak..blh la layan asteruk
mmg dh lama giler xbkk tv..tgk korea kt hp jer..tengs ya share link
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2021 04:01 PM | Show all posts
edayildiz replied at 4-7-2021 09:28 PM
i dh bukak..blh la layan asteruk
mmg dh lama giler xbkk tv..tgk korea kt hp jer..tengs ya ...

Sama2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2021 03:15 PM | Show all posts
Siaran Astro Arena 2 dah ditambah di web tu: http://www.tvmalaysia.online/2021/06/arena-2.html
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 09:04 AM GMT+8 , Processed in 0.107006 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list