CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: ambipur

Song seung heon yang hensemmm

  [Copy link]
Post time 30-7-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dia pun hensem.. ni kalau xde zuriat, rugi je gen hensem..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2021 11:13 PM | Show all posts
Edited by jo_je at 30-7-2021 11:21 PM

drama dia yg best yg pernah tonton. memang minat dia pun.

- BLACK best tau...

- SAIMDANG

- TIME SLIP DR JIN



Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula tgok dia dlm autmn in my heart,pls tu tengok dia dlm Beautiful nightmare,black skrg tgok voice4
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:52 PM | Show all posts
amyfiq replied at 7-6-2021 12:43 AM
kalau tak silap dia ade berlakon cite ala ala adult movie korea la

yg citer adult korea tu aku baca mmg die yg nak berlakon dlm movie tu. nk carik pengalaman katenye
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 2-8-2021 02:52 PM
yg citer adult korea tu aku baca mmg die yg nak berlakon dlm movie tu. nk carik pengalaman katenye ...

owh yekeee
memang banyak pengalaman lahaii
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsFrogGirl1 replied at 1-8-2021 12:57 PM
Mula tgok dia dlm autmn in my heart,pls tu tengok dia dlm Beautiful nightmare,black skrg tgok voice4

ye voice 4 ni ai tak missed tengok hahaha
1st sebab i mmg layan series voice la
2nd sebab dia laaa smart la diaa ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-8-2021 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
zaman i sekolah first time tgk dia dlm autum in my heart..tp i suka dia dlm cite my princess
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia ensem yg bkn tipikal muka hero korea yg lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
thetimes replied at 29-7-2021 02:01 AM
Saing2 Won Bin ni. Memang helok sejak azali

Won Bin berlakon lg ke? Last tgk dlm film Mother yg pengarah cite Parasite tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 9-8-2021 12:19 PM
Won Bin berlakon lg ke? Last tgk dlm film Mother yg pengarah cite Parasite tu.

Macam dah lama x nampak WB berlakon.Lepas kawen tu macam dah hilang dari radar
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 4-8-2021 12:00 AM
Muka dia ensem yg bkn tipikal muka hero korea yg lain

Nmpk maskulin muka dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Awet muda SSH ni.....dari popular lps berlakon drama Autumn In My Heart smpai skg muka maintain sama ja....lgpun xkhwin lg kan.....WB plak muka nampak jambu dulu msa berlakon drama Autumn In My Heart...skg nmpk macho....seiring dgn usia
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 07:32 PM | Show all posts
tiba2 iols teringat movie lama heols tajuk he was cool.. best betul movie ni.. tapi heroin tu tak lawa sangat dan dah meninggal bunuh diri...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 03:01 AM GMT+8 , Processed in 0.080714 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list