CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ambipur

Song seung heon yang hensemmm

  [Copy link]
Post time 6-6-2021 09:59 AM | Show all posts
meols pon taste kat heshe...tapi lupa drama apa...macam ada beberapa drama jugak la dalam beberapa tahun yang lepas masa meols aktif melayan kdrama bagai sekarang nak layan kena fikir banyak kali sebab satu episod satu jam, baik meols kemas rumah atau berforum
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-6-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 5-6-2021 11:43 PM

Tqsm dearrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 5-6-2021 11:36 PM

Omay...hotttsss nk mamppsss...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau tak silap dia ade berlakon cite ala ala adult movie korea la
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
amyfiq replied at 7-6-2021 12:43 AM
kalau tak silap dia ade berlakon cite ala ala adult movie korea la

Yeeee . Tapi heolls ni mmg tasty laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
biasa biasa je dia ni kat korea. knetz ramai kutuk dia kayu. drama dia semenjak dua ni rating biasa biasa ajek
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-6-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 8-6-2021 10:40 AM
Yeeee . Tapi heolls ni mmg tasty laaaa

hhahahha giler ah berani tol dorang yg agak2 popular ni belakon cite2 gitu ek
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
amyfiq replied at 8-6-2021 09:27 PM
hhahahha giler ah berani tol dorang yg agak2 popular ni belakon cite2 gitu ek

Kim go eun yg nampak macam naive pun ada berlakon adult film tau hahahahaha. Terus tak nampak dia naive budak budak baik dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 9-6-2021 06:32 PM
Kim go eun yg nampak macam naive pun ada berlakon adult film tau hahahahaha. Terus tak nampak dia  ...

aishh tak sangkaa kaann
auuwwww
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:30 AM | Show all posts
tengok la hospital playlist, main leads kebanyakan dah masuk 40 tapi maintain hensem
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu pernah rasa dia handsome. Bila tengok drama latest heols, baru perasan yang dia ni agak kayu bila berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:13 PM | Show all posts
akak 1st tgk citer summer scent dia berlakon dgn song ye jin kot nama... masa tu trend drama slow melow.. hahha.. best romantic sangat drama tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 27-7-2021 12:58 PM
Dulu pernah rasa dia handsome. Bila tengok drama latest heols, baru perasan yang dia ni agak kayu bi ...

Haha..kdg i pon rase.tp u dh tgk man of will x?i tgk mcm ok...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:27 PM | Show all posts
Hansome dari dulu lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kDrama pertama yg iolls tonton.Autumn in my heart..makin tua makin encem plak dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Saing2 Won Bin ni. Memang helok sejak azali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin tua makin helok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-7-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 29-7-2021 11:21 AM
Makin tua makin helok

I adala trbaca rutin heols.tiap hr wrkout pastu seminggu ckali urut facial perghhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:26 PM | Show all posts
iols ada follow dia kat ig..tapi mcm membosan kan je ig heols hehehe

heols tk da gf ke..iols layan citer dinner mate tu mcm sesuai sgt kalau derang kapel
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem mcm ni rugi plak xde keturunan...mcm mane nk mewarisi kehelokkan beliau nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103984 Replies : 2888
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 195975 Replies : 4533
Kereta manual VS kereta automatik,
fahdramliKereta manual VS kereta automatik,
Views : 92757 Replies : 166
Guru lolipop pelajar sedang tidur didakwa.Apakah yang telah berlaku?
YgBenarGuru lolipop pelajar sedang tidur didakw
Views : 7203 Replies : 26
Siapa Pernah Jadi PM, Angkat Tangan
KurexSiapa Pernah Jadi PM, Angkat Tangan
Views : 16474 Replies : 50
Expectation vs Reality
Lavender85Expectation vs Reality
Views : 7777 Replies : 55
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 30345 Replies : 177
Novel yang berbekas di hati anda
fahdramliNovel yang berbekas di hati anda
Views : 57255 Replies : 182
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5408 Replies : 54
Lepas ni I-Bunga kah?
JohnyEnglishLepas ni I-Bunga kah?
Views : 5377 Replies : 20

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 07:29 PM GMT+8 , Processed in 0.069598 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list