CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 3902|Reply: 18

[Idea] Kesan Vaksin & Perihal Covid-19 (Idea Lawan Arus)

[Copy link]
Post time 21-5-2021 04:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by capiloton at 21-5-2021 05:40 PM

aku rasa thread ni paling sesuai kat sini,
sebab berlawanan dengan pemikiran mainstream.
jadi tak sesuai di board lain, especially perubatan.

ini bukan tempat lawan mulut, berdebat or or tempat bergaduh.
ini adalah tempah untuk kongsi maklumat,
yang berlawanan dengan arus perdana (mainstream).

siapa yang pro vaksin, or yang percaya membuta tuli dgn mainstream media,
di persilakan ke board lain yang banyak di luar sana.
tak payah buang masa anda di sini

ini adalah thread untuk orang2 yang di label "anti vaksin" dan "teori konspirasi"
boleh share info or material source yang korang ada.

sesiapa yang personally kena side effect,
or kenal sesiapa yang terkena mudarat vaksin kobid,
perkongsian tentang pengalaman dan kisah anda semua,
are most welcome


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 21-5-2021 04:25 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:27 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:34 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:35 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:37 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 04:41 PM | Show all posts
pembuluh darah mata bengkak - telegram
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:44 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 21-5-2021 04:48 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 21-5-2021 04:50 PM

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai ok dgn vax tp nak tgk org share pengalaman dorg lps vax..y bt ai half-hearted sbb instant vax y siap dlm masa bbrp bulan sahaja..kalau sblm ni take years nak bt vax skrg months je..agak scary n a bit paranoid di situ..may be sbb teknologi makin canggih tp new virus,dorg pn xleh nak detect real nature covid ni kan..scary~
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:57 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 05:04 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 05:05 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 05:06 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 05:07 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LemakPetai at 3-6-2021 06:15 PM

I dah complete dose pfizer. Walau i dah complete 2nd dose pfizer, tapi i tak label kan  sesiapa antu or antivax. Ikut suka la nak vaksin ke tak. Badan sendiri kan. Cuma nak share my experience je.
1st dose: sakit sikit tmpt cucuk. Rasa mcm cucuk nak pi umrah tu la. Ada la dlm 2 hari kot. Pastu ada sikit2 pusing...bkn pening. Dia dtg kdg je pastu ok.
2nd dose: cucuk after 3 weeks from 1st dose. Kali ni juga tak demam tapi rasa area cucuk tu lbh suam, lbh pejal. Itu je dalam 3/4 hari. Lain orang lain efek. Abtibodi badan tak sama
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-7-2021 07:16 PM | Show all posts
Edited by brego at 4-7-2021 07:33 PM

         .
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Stupid people don't mind..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis baru nk amik..harap dpermudahkan la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 07:00 AM GMT+8 , Processed in 0.087255 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list