CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ambipur

Ex pasangan yg move on n xmove on

  [Copy link]
Post time 16-5-2021 03:23 PM | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 02:31 PM
Arcadia tu bkn kondo mewah yg btk bgn pelik tu?klu u dok ctu mean u org hav2 la kn.xkn la si zaqun ...

arcadia usj..walk up apt jer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
che_yatt replied at 16-5-2021 03:15 PM
kita tunggu ja bila nanaz nak masuk minang Ja.. meolls suka depa dua.. x over sangat..jangan la Ja ...

Tu ar, harapnye ja tak gi kt si muncung tu balik. Muncung tu dah tahap kejar kwn2 ja semata2 nk thu perkembangan ja, tu sbb skrg ja slow sikit nk update. Sbb asal tunjuk kuar ngan spe, mkn apa je, esok tu si muncung lak buat bnda yg sama. Tak ke haruuuuuu. Kiteww pun suke jaa ngan sharnaz.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
syabee replied at 16-5-2021 03:22 PM
bkn che ta level 3 ke...kakak dia yg kawin dgn lan pet2 tu ground floor..

Ntah time tu i tgk dorg sume bersepah je kat ground floor tu..tu yg i pelik cmne umah kecik tu dorg sumbat ramai2..dahla pintu asyik terbukak je..xtaula kalo lepas i pindah baru che ta beli/sewa 3rd floor tu ke..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 02:31 PM
Arcadia tu bkn kondo mewah yg btk bgn pelik tu?klu u dok ctu mean u org hav2 la kn.xkn la si zaqun ...


Xlah..arcadia tu level apartment je..i duduk situ time fresh grad first job gaji 2600 sajork..kikiki..lift pun xde..i sewa bilik kecik time 2011 rm350..nak parking kat dlm add another rm100..tp okla i ske sbb kawasan tu secure la jugak..i duduk dlm setahun je sbb dpt housemate gile..i lari tinggal perabot sume sbb xtahan ngan housemate i tu..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 16-5-2021 02:54 PM
Chuols kalau benci ritrud pun jangan tunjuk kebodohan sangat..iols sendiri sokong ja statement TT  ...

sendiri sengal nak mengata org ker sisturr?
nak kata BBNU
tau jer history dorg sebelum bercerai
dasar bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 16-5-2021 03:18 PM
Yg ini Iols agak setuju. Walaupun pada iols PS tak patut buat centu terhadap Pasah during their ma ...

Tak yah caya sgt la ngan pasah DKK ni.... Fake je sume tu.. Nnt mesti ade lg ayat menyindir bile bergambar dgn mak mertua baru. PS dlu pon x pernah pon menyindir2 die kat socmed... Tp bile PS komen kat IG ND, die sentap nak mampos. Dasar DKK
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 16-5-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 16-5-2021 03:30 PM
Xlah..arcadia tu level apartment je..i duduk situ time fresh grad first job gaji 2600 sajork..ki ...

Ooo arcadia mn yg i trbyg ni salah pulokkk hahaa.jap chop2.u kate aptmnt mean cheta dok aptmnt jela ye..bkn nk downgrade tp tgk pnmpilan dia n apa yg dia tunjuk bkn main mewahhh hihu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Blh x i bg satu cth yg move on..fazura n tmj.to me wpun faz xpnh mntion tp based on gosip brtebaran btol la kn derang kapel.to me mmg faz sgt kuat bila move on esp masa tmj kwen ngn org beshe yg ms tu dia single...kuat faz masa tu bg i laaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 04:45 PM | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 04:39 PM
Blh x i bg satu cth yg move on..fazura n tmj.to me wpun faz xpnh mntion tp based on gosip brtebaran  ...

faz mmg kuat..masa dia ngan sam cendawan dia senyap je..walupon sam kata treat faz macam kawan je sbb masa tu sam dgn tilla
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kittyjim replied at 16-5-2021 03:26 PM
Tu ar, harapnye ja tak gi kt si muncung tu balik. Muncung tu dah tahap kejar kwn2 ja semata2 nk th ...

Spe muncung tu?i pon minat ja.suka dia ngn nanaz
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 16-5-2021 02:56 PM
Jadi siapa yg x leh move on dalam citer ni? Kau sebagai haters tok K/siti ke? Hahaha

Tp aku mmg ...

Aku support Tg Zawyah laaa haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 04:45 PM
Spe muncung tu?i pon minat ja.suka dia ngn nanaz

Ex JA , yg couple bagai nk rak 9thn. Yasser khan. Hang p tgk ig dia, semoga tak berdarah hidung tgk pic semua muncung dia hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 04:39 PM
Blh x i bg satu cth yg move on..fazura n tmj.to me wpun faz xpnh mntion tp based on gosip brtebaran  ...

Bukan setakat gusip je, tp mmg ado gambo faz dgn tmj pegang tangan masa kt spore tak silap...sblm aku dpt tgk gambo tu mmg x brp caya, tp bila tgk, mmg kna percaya 100%.. Happy gila kapel ni dlm gambo tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:55 PM | Show all posts
Kittyjim replied at 16-5-2021 03:26 PM
Tu ar, harapnye ja tak gi kt si muncung tu balik. Muncung tu dah tahap kejar kwn2 ja semata2 nk th ...

Sorry iols terlepas ketapi.. Sapa muncung tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cadarblogsot replied at 16-5-2021 05:55 PM
Sorry iols terlepas ketapi.. Sapa muncung tu?

Last i bgithu but not least ok hahaha . Yasser khan, EX Azira shafinaz almost 10 years relation
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kittyjim replied at 16-5-2021 05:05 PM
Ex JA , yg couple bagai nk rak 9thn. Yasser khan. Hang p tgk ig dia, semoga tak berdarah hidung tg ...

Da tgk sorry to say azira deservee someone better maaaaa!!!!!hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 06:52 PM
Just nk flash back klu korg masih igt dlu jimmy ngn ex dia ank toke natasya xsilap smpi kne pnjra.tp ...

Apa ig exbini dia? Dah remarry ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 15-5-2021 09:19 PM
Jimmy dah move on nampaknya.

Ex wifenya yg liar itu... Apa cerita

I pon xtatau cite huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 15-5-2021 10:10 PM
Boleh x masuk kn list yg netizen penat caci maki
Ending artis tu comolot....ctg dai aura 18+wife ex ...

Hahaha...bole2...bnyk info btol la tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Thecatnextdoor replied at 16-5-2021 10:07 AM
Apadia si farah lee meroyan tak dpt biasiswa apa bagai
Orang kalau tak dapat biasiswa tu mst sbb ...

Padan lah muka x dapat biasiswa tu. Dulu smbung belajar kt korea bidang engineering dah dapat tajaan jpa lepas tu balik malaysia kawin bukak bisnes jual baju. Yg lucu bila org ckp dia x mnyumbang pada negera lepas balik malaysia dia rasa bitter. Dia ckp wlaupun dia x kerja mkn gaji tapi dia buka company sendiri n bagi peluang pekerjaan dekat rakyat malaysia so dia menyumbang balik pada negara dgn bagi kerja pada org lain hahaha

Alasan x lulus biasiswa masa dia nak g uk tu sbb bidang early education bukan bidang yg ditaja. Mcm2 biasiswa jugak dia mintak tapi semua x lulus. Last sekali self funding je belajar dekat uk. Katanya smpai tahap jual rumah n jadi personal shopper masa kat uk. Walaupun bisnes baju dia suam2 kuku tapi kira hebat jugak lah boleh survive smpai hari ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 09:14 AM GMT+8 , Processed in 0.179082 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list